happy halloween 2020 🎃

Snart er det Halloween og jentene gleder seg så mye at de har vanskelig for å sove 🙂 Det er så koselig at de ser sånn frem til det – jeg tror vi kommer til å få en helt super dag i morgen! Hallen er klar med skummel pynt som sikkert blir stående i noen dager fremover, i tillegg er det litt pynt på spisestuen og i de andre stuene også i år 🙂 Og ikke minst – på rommene til jentene! Og.. når dette blir ryddet bort er det jammen ikke lenge til julepynten sniker seg frem.. Jeg gleder meg så mye til det! Men først: Halloween! Planene for morgendagen blir å få på kostyme med en gang solen står opp, ha Halloweenverksted og lage fine lykter av gresskar. Og så skal de få gå på godterijakt enten ute, inne i huset eller begge deler. Rebus skal tegnes opp og lages med en gang dette innlegget er publisert, og jeg tenkte å prøve meg på en skummel kake også. Hvis jeg rekker 🙂 


Håper dere får en kjempefin (og skummel) feiring i morgen, selv om alt er litt annerledes i år 🍁 🎃

18 kommentarer

 1. Så kult! Kos dere 🙂

 2. Blir så imponert over pyntinga men har også et spørsmål- hvordan oppbevarer du alt? Prøver selv med system i boden med esker til hver høytid men ting tar så mye plass-

  1. Elisabeth h

   De har jo et stort hus, og sikkert godt med lagringsplass! Antar også en form for loft….?. vet hvertfall at vårt loft er stappa med div esker m sortert pynt ( og alt våre utflyttede voksne barn ikke har plass til i sine nyere boliger, der lagringsplass er et fremmedord…)

   1. Ikke bra å ha så mange ting. Kast.

 3. Så utrolig kult Hvor er figuren med kappe fra?

 4. Så gøy! Dere har så mye fin (les. skummel) pynt! Figuren uten ansikt som sitter på bordet tar kaka – så grusom 🙂 Ønsker dere en flott feiring!

 5. For noen heldige jenter! Kos dere masse med halloweenfeiring 🙂

 6. Altså Caroline Du må være fra en annen verden! Jeg tror du og dere er de eneste på denne planeten som greier å pynte så fint og sofistikert til Halloween

  Happy Halloween

 7. Så fantastisk fintAlle detaljene er perfekt satt sammen visuelt. Flott med bilde av Audrey Hepburn/Breakfast at Tiffany´s på veggen midt oppi alt det skumle.

 8. Jeg får dessverre assosiasjoner til utstillingen hos Nille e.l av den samlingen på et bord midt i hallen. Blir veldig oppstilt, mangler bare prislapper liksom.

  Ellers er det koselig å gjøre litt ekstra initiativ av dagen. Vi har bare pyntet på trappen, men ungene er storfornøyde med det. Det blir knask og knep i nabolaget her, vi har heldigvis null smitte i byen og ordføreren har åpnet for å gå rundt med litt restriksjoner.

  Happy Halloween

 9. Så herlig, sikker på at det blir stor stas i dag! Fra min barndom dro vi alltid til tante og onkel, og vi søskenbarna gikk rundt og banket på alle ytterdørene deres (kjellerdør, hoveddør, garasjen osv) hvor de voksne sto klar i kostyme med litt godis. Helt topp, så ser for meg at rebus blir noe samme opplevelsen. Alltid gøy å gjøre litt ekstra utav slike ting, så blir ikke høsten så mørk og lang ☺️ kos dere!

 10. Ikke for å være for moraliserende, men: jeg synes halloween er noe stort TULL! Til inntekt for handelsstanden! Forstår at det ikke trenger være for dyrt, men å fråtse i noe utenomjordisk er usmakelig! En annen ting er at jeg er bekymret for mange av dagens barn som får i pose og sekk av materielle goder. Jeg mener at nøysomhet er lurt å ha med seg, vi vet aldri hvordan livet ser ut når de er voksne. Opplevelser i naturen er flott men at alt skal være lagt til rette for våre barn er å gjøre dem en bjørnetjeneste. Det blir også vanskelig for de som ikke har mulighet til å være med på dette forbrukersamfunnet. vi burde alle tenke mer på felleskapets goder og ikke så mye på egne goder. Det er min mening! Forstår at dette er jobben din, men du har også stor påvirkningskraft, det er lurt å ha i mente.

  1. Halloween kom til Norge på starten av 2000-tallet. Det forsvinner ikke og har blitt en del av den norske kulturen. Husk at mange av de andre tradisjonene vi har også er hentet fra andre kulturer. Anbefaler deg å ikke bruke så mye negativ energi på dette. Flott at barn kan kose seg med andre, kle seg ut og ha det gøy.

   1. Vi har alle vår mening om diverse ting uten at jeg trenger å bli karakterisert som negativ. Da er det faktisk du som er negativ. Jeg er oppriktig redd for at vi fostre opp en egoistisk generasjon!

  2. Halloween er en gammel, irsk skikk for å minnes de døde; den er IKKE skapt av handelsstanden, selv om de naturlig nok henger seg på slik de gjør med alle andre høytider. Jeg synes Halloween er kjempegøy (har pynt hjemme fra midten av oktober her), og alle barna jeg kjenner elsker denne dagen. Hurra for Halloween! 😀

 11. Liker så godt de siste innleggene dine, ingen kan pynte som du <3 Den lyse stuen ble utrolig lekker, og det er mye inspirasjon å hente for meg som har stort herskapelig hus som ennå ikke er helt ferdig innredet.
  Så heldige jenter, skjønner at de har gledet seg til dette!

 12. I fjor kom det 25 skumle vesener og ringte på døra her (den skumleste var forøvrig han som hadde kledd seg ut som Donald Trump). 🙂 I år kom det kun én! Takk til alle foreldre og barn som .år tatt ansvar i år! 😉

 13. Hei. Skal lage en fotobok og lastet ikke ned programmet da jeg tenkte det tok litt lang tid. Valgte istedenfor å lage det via programmet på fotoknudsen men da jeg skulle skrive tekst blir det veldig «enkelt» med kun tekst. Ikke noe morsomme fonts, farger og design som du hadde feks på Lefkos 2018 boken.. Kan du si meg hvordan du fikk dette? Var det pga du nettopp – lastet ned programmet som jeg altså ikke gjorde?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *