Halloween er rett rundt hjørnet

Jeg er glad jeg tok frem all pynten for en stund siden, for her går dagene så fort at det å få pyntet ferdig ikke er så lett! I går hjalp jentene meg med blomstene jeg hadde handlet til Halloweenbordet i hallen, og det var egentlig prikken over i’en 🙂 Buketten ble superfin i den enorme vasen 🍁 Jeg kjøpte inn farget strå i både oransje og rødt, en god del roser og noen dyprøde blomster jeg ikke aner hva er, men som passet helt perfekt inn 🙂 Nå er det ferdig og Halloween kan bare komme! Det blir en veldig annerledes feiring i år, vi pleier å gå til byen og være med på Hallovenn som blir arrangert i sentrum, men dette er selvfølgelig avlyst. Å gå fra dør til dør i nabolaget er også utelukket, så vi blir her hjemme og lager masse gøy Halloweenpynt i stedet. Jentene skal kle seg ut og jeg skal lage en skummel kake, pluss at jeg tenker å lage en rebus, slik at de kan gå på godterijakt rundt omkring i hele huset. Det kommer til å bli bra det også  🤍 

Haha! Nelia prøvde desperat å skremme meg med edderkopper oppå hodet mitt eller ved siden av meg hele kvelden! Da jeg skulle legge meg, fant jeg en under hodeputen! Hahaha 🙂 Skal innrømme at jeg skvatt skikkelig – oppdrag utført for hennes del 😉 


Håper dere har en fin torsdag 🍁

16 kommentarer

 1. Høres supert ut! Blir en annerledes feiring her også siden jeg er satt i karantene. Hadde planer om en liten «fest» der barna kunne ha én venn hver på besøk. Nå blir det desverre bare oss 4. Hvordan tenker du å lage rebusen? Trenger inspirasjon. Tenker du ute eller bare inne?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror inne 🙂 Kanskje Lars-Kristian eller jeg kan gjemme oss på en av plassene, å skremme dem litt :p Husker godt at mamma og venninne gjorde det med meg, søsteren min og barna til et vennepar vi var på besøk hos. De hadde trukket gjennomsiktige strømper over hodet og hadde sukkerbiter som tenner, jeg / vi ble dritredd (e)! Haha 🙂 Skal se om jeg får laget et innlegg eller oppdaterer på instagramstory ang. det 😀

   Lei for å høre om karantenen din, det blir bra med alle 4 også skal du se <3 🙂

   1. Haha ser det for meg! Hvem trenger dyre kostymer og masker når man kan bruke nylonstrømper og sukkerbiter Ha en morsom og passe skummel feiring! Jeg følger med på story

   2. Ha ha herlig 🙂 Flotte bilder og heldige jenter. Kos dere med feiringen.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Tusen, tusen takk Torill <3 God helg til deg og dine 🙂

 2. Jeg vil bare sende deg litt skryt jeg i en travel hverdag jeg leser bloggen din hver dag å blir imponert over hvor flink du er å sette av tid til familie, å hvor flinke dere som en familie er til å gjøre fine ting ilag. Du klarer å lage en liten fest ut av alle høytider som jeg kan garantere deg at jentene dine vil huske å ta med seg videre i livene sine og kanskje videreføre tradisjonene som sin mamma og pappa gjorde med de den dagen de selv er voksne å skal begynne å skape sine egne familier❤ du er en inspirasjon for meg, det skal du vite, og det er veldig koselig å besøke bloggen å se hva fint du har stelt istand her inne kos dere videre med Halloween og de andre fine høytidene som kommer.
  Klem fra meg❤

 3. Så fint det ble! Her har vi foreløpig ikke hatt tid til å pynte noe til Halloween. Får kjøpe et gresskar i morgen kanskje 🙂

  Jeg må si at jentene dine alltid er så fine på håret. Jeg har en 3-åring som jeg prøver å flette hver morgen, men når hun kommer hjem fra barnehagen er det alltid masse rufs. De er ute hele dagen, så da blir det jo fort litt sånn. Fletter du dem på nytt etter skole/barnehage eller holder det seg så bra? Jeg er ikke så god på å flette stramme pariserfletter. Kanskje det er det jeg må lære meg for at det skal holde dagen igjennom?

  Og du, hvor er det superfine skjørtet til Nelia kjøpt? Fantastisk farge! 🙂

 4. Bra og ansvarsfull feiring. Håper alle tenker sånn i år.

 5. Elisabeth ❤

  Må bare si at jeg synes du er en så tilstedeværende mamma for jentene dine. Heldig er dem.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth <3

 6. Elisabeth h

  Vi laget litt Halloween i barnehagen igår, og tips til enkel halloween-gotteri er clementiner som jeg hadde tegnet skumle fjes på ( a la gresskar), halve skrelte bananer med øyne og munn av sjokoladetopping fra Freia ( på plastflaske) og ditto munn og øyne på marshmallows ( verdens søteste små spøkelser!), epler delt i to, skåret kløft i dem så de liknet en åpen munn og satte inn halve marshmallows som tenner, « edderkoppspinn-mønster» med sjokolade på kjeks ( man kan også tegne det på ristede brødskiver, om man vil ha det litt sunnere). Tips til « gresskarpynt»: fyll gjennomsiktige store plastposer med gult løv fra bakken,slik at det blir en rund «kule», knyt igjen øverst og fest litt grønt papir el silkepapir som blader og tegn skummelt fjes med tusj. Voila! « gresskar» du kan henge opp inne eller ute ! Vi plukket kastanjer og la hvitt silkepapir ( tørkerullpapir går også) over kastanjen, knøt en snor under slik at kastanjen ble hode på et lite flagrende spøkelse. Tegnet ansikt med tusj. De henger i taket og i vinduet og er søte, skumle og lette spøkelser som rører på seg nesten hele tiden. Edderkopper ble laget med 4 piperensere, de kryper « overalt». Gøy og rimelig pynt å lage!

 7. Høres ut som det blir et bra opplegg, bare pynten skaper spennende stemning hos dere. Kjempefint, du er er så kreativ, moro å se.

 8. Barnehagelæreren

  Kos dere med en annerledes Halloween feiring. Heldige jenter som har kreative foreldre. Til vanlig har vi ikke pleid å markere dette så stort i barnehagen. Men for barna er dette en viktig feiring og noe de er opptatt av. Flere var litt lei seg for at de ikke kunne gå vanlig Halloween i koronatida som barna kaller det. Så da ble valget å ha Halloween fest i kohorter/avdelingsvis med egenprodusert pynt, kostymer, Halloween mat, og godteri jakt .

 9. Hei, Har dere startet opp med omvendt julenisse prosjektet nå? Får vi snart høre mere om hvordan det går med det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! Ja, det har vi 🙂 kommer snart et innlegg om det 🙂 God helg 🙂

   1. Takk det samme

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *