en enkel lunsj med masse godt

Dette hadde jeg til lunsj i dag, og det er så enkelt og ikke minst veldig, veldig godt 🙂 Jeg vil tippe at du har de aller fleste ingrediensene hjemme allerede, og du kan for eksempel kutte ut laksen om du ikke har akkurat dette, men jeg må jo si at den gir det lille ekstra 😉 Her får du oppskriften på en helt nydelig lunsj! 


du trenger 

♥ 4-5 tortillalefser ♥ 3 gulrøtter ♥ 1/2 rødløk ♥ 1/2 agurk ♥ 125 g. snøfrisk ♥ 2 ss. rømme ♥ ruccola ♥ 150 g. røket laks ♥ frisk  dill 


slik gjør du 

Bland sammen snøfrisk og rømme. Skjær gulrøtter og agurk i staver, finhakk rødløk og dill. Smør ost- og rømmeblandingen utover én og én lefse, ha over passe mengde med agurk, gulrot, rødløk, dill, ruccola og laks. Rull sammen og del i to 🙂 


SPIS! Håper det smaker 🤤 

11 kommentarer

 1. Takk IGJEN
  Du fortjener virkelig alt godt. Du gir meg såå mye glede og inspo
  I dag hadde vi «din» laksewrap m sweetchili. Suksess!!!!
  Mannen min spurte, hvor jeg finner så fantastisk oppskrift
  Jeg sa, hos CBE
  Alle elsket den middagen
  Så nå gleder jeg meg til å prøve dette en annen dag
  Takk for st du deler

  Oog, brun mohair var fritt i XS -synd
  Men kos deg, og igjen TAKK

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er vel god, tusen takk Elise <3

 2. Hei!
  Ser at kommentaren min har blitt slettet. Hvorfor det? Jeg svarte bare en annen leser som lurte på materialene i din såkalte mohair cardigan. Er jo litt rart at det bare er 16% mohair og hele 60% er syntetiske stoffer.

 3. Kan du ha house-tour i kjelleren? Hvordan ser feks vaskerom osv ut?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, det er virkelig ikke noe å vise frem! Jeg tror (dessverre) det har dukket opp på Bloggerne en gang :p Kan vise på story en gang, jeg 🙂 Min store drøm er å pigge opp gulv og lage et skikkelig fint vaskerom 😀 Det står på listen. Det skal skje! Men ikke helt ennå 🙂

 4. This roll seems so delicious , I really need to try it!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   You really should 🙂 <3

 5. Jordmor 71

  NAM! Ble kveldsmat og lunsj i dag! Garantert flere ganger!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så deilig! Det er så enkelt, og skikkelig skikkelig godt <3

 6. Tusen takk for fin oppskrift! Og ja takk til mer lunsjinspo nå som mange med meg er tilbake på hjemmekontoret 🙁

 7. Åååh, nam! Takk for inspo, dette skal definitivt prøves! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *