Caroline Berg Eriksen x My Muse AW 2020 🍁

reklame: Caroline Berg Eriksen x My Muse 

Endelig er kolleksjonen min med My Muse live! Du kan handle den HER – noen størrelser begynner allerede å bli utplukket (og det synes jeg er veldig veldig stas) så det lønner seg å være kjapp om du vil sikre deg din størrelse 🙂 I denne kolleksjonen finner du flere nydelige undertøysett i kjempefine blonder. Jeg hadde veldig lyst til å lage en litt oversized strikket cardigan også, ettersom dette er noe jeg bruker over nattøyet mitt om morgenen og kvelden selv, så da jeg fikk grønt lys på det, ble jeg veldig glad! Den ble akkurat som jeg ønsket og er bare helt fantastisk fin! Du finner den HER

Denne nattkjolen har fort blitt en favoritt hos meg, jeg har bukt den hver eneste dag siden fotoshooten! Den er helt nydelig mot huden og er i tillegg så klassisk og fin ✨ Du finner den HER

En kimono er et must i garderoben min, og jeg har eid mange i mitt liv – derfor hadde jeg lyst til å lage noe litt annerledes. Jeg har alltid savnet et belte som er bredere i livet og en kimono som ga litt mer original kimonofølelse. Derfor har denne fått nettopp det, samt litt vide ermer og en nydelig skjæring i halsen. Den er så myk og deilig å ha på seg. Og sjekk den fargen! Se flere bilder av den HER

Blondeshorts når du har lyst til å føle deg ekstra fin hjemme 🙂 Denne finner du HER

Elsker alle detaljene på dette undertøyet og føler meg så fin i det. Du finner bhen HER og trusen HER. Undertøyet du ser under er også helt fantastisk fint, den rustrøde fargen er nydelig mot huden! Dette finner du HER. Du kan kjøpe truse og overdel hver for seg i alle settene 🙂 


Du finner kolleksjonen i sin helhet HER 🙂 All produktinformasjon, materiale og hvilken størrelse jeg har på meg er oppgitt på sidene til My Muse 🍁 

63 kommentarer

 1. ÅÄÄh denne kolleksjonen er sÄ fin! Den forrige kolleksjonen var helt nydelig, men ikke helt min stil, sÄ jeg digger den nye enda mer! Gratulerer sÄ mye Jeg meldte meg pÄ VIP-launchen og fikk sikret meg det lekre blondesettet i sortgleder meg sÄ til Ä fÄ det i postkassen og bruke det!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen tak 😀

 2. Åh,jeg ville kjĂžpe jakken men sĂ„ den var i mohair garn og det tĂ„ler jeg ikke dessverre:( brukte en genser med det garnet en gang og det rĂžyter mye hĂ„r som jeg fikk i nesen og munnen. Fikk voldsomme hosteanfall i tilegg 🙁

 3. Fantastiskt fina foton som du alltid har.. ska klicka hem den fina mohairgensern. TyvĂ€rr Ă€r kimono Ă„ nattkjole i polyester som inte puster och föles «tett». Om du lĂ€mnar plasten Ă„ gĂ„r över till naturmaterial sĂ„ köper jag gĂ€rna.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det fĂžles pĂ„ ingen mĂ„te «tett» 🙂 Jeg hadde aldri valgt det materialet om det ikke fĂžltes bra pĂ„ kroppen! Det er silkemykt og utrolig deilig Ă„ ha pĂ„ seg 🙂

   At polyester ikke puster er ogsÄ bare tull, det er mye brukt i treningstÞy, og det hadde aldri fungert om det ikke pustet.

   1. Vi Àr alla olika och jag förstÄr inte att du kan sÀga att det Àr tull! Jag har respekt för andras meningar o skulle ALDRIG skriva det om nÄgot sÄ subjektivt som kÀnslan pÄ huden.
    Har alltid gillat din blogg men att sÀga tull om min och andras sanning Àr lÄgt och anmÀrkningsvÀrt.

   2. Det er riktig at treningstÞy ofte inneholder polyester, men mn trenger sÄ absolutt ikke hÞyr opp i prisklasse fÞr man fÄr en god blanding. Det er treningstÞy av dÄrligste kvalitet som er laget av 100% polyester.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Det stemmer ikke 🙂 Vi har masse Nike klĂŠr i 100% polyester og det er helt topp Ă„ trene i.

 4. Nydelig kolleksjon!

  Bh rusty lace var jo fantastisk lekker – finnes det noen guide for hvilken stĂžrrelse man bĂžr ha ut fra «vanlige» bh-stĂžrrelser?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan hþre om My Muse kan sende meg en oversikt 🙂

 5. For en fantastisk kropp du har, Caroline! Og likte dette undertĂžyet kjempe godt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 6. SĂ„Ă„Ă„ skuffet over at den lekre nattkjolen er i polyester!
  Skikkelig nedtur, for den hadde jeg sett meg ut.
  Hvorfor bruker du ikke naturmaterialer? Bra for huden og bra for miljĂžet.

  Ellers var denne kolleksjonen superfin, sÄ materialvalget ble en skuffelse for meg og ingen varer havnet i min handlekurv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Materialet er superbehagelig pÄ kroppen, sÄ det er ingen grunn til Ä styre unna av den grunn.

 7. Du sier at du hadde veldig lyst til Ă„ lage en cardigan ogsĂ„. PĂ„ hvilken mĂ„te har du «laget» denne?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg designet den 🙂

   1. Kan vi fÄ se hvordan du har designet den? Pleier ikke designere Ä tegne og sÄnt underveis fÞr endelig produkt?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det varier 🙂 Designprosessen bestĂ„r av mange ulike deler, fra form og farge til valg av materialer. Du kan ta en titt pĂ„ Bloggerne og sesongen som gikk pĂ„ TV nĂ„ nylig, der er det en episode hvor dere fĂ„r bli med i en liten del av prosessen i hvert fall 🙂

 8. Digger denne nattkjolen men…det er poliester …hva betyr det we plastisk…man svetter i den …..kunne du tenke deg i fremtiden Ă„ samarbeide me et firma som produsere undertĂžy av silke for example? Hadde vĂŠrt sĂ„ fint da! HĂ„per pĂ„ det !

  1. Caroline Berg Eriksen

   TreningstĂžy er laget av polyester, man svetter i det og det gĂ„r helt fint 🙂

 9. De shortsene er sÄÄÄ sexy og fine ! NÄr du gÄr over til bomull eller silke kjÞper gjerne din kolleksjon

 10. Nydelig kolleksjon. har bestilt. Gleder meg og fÄ det

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 11. Gratulerer med ny flott kolleksjon!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 12. Det stĂ„r Mohair cardigan? Det er 16% Mohair i den? Stiv pris for jakken, selvom den ser fin ut pĂ„ bilder 🙂

 13. Hva vil str M tilsvare i BH-str? Vurderer den hvite blonde bh-en pÄ det fÞrste bilde, men er usikker pÄ str:)

 14. Gratulerer med en superfin, romantisk og feminin kolleksjon. Likte alt. Du kledde dem alle, wow! SÄnne som meg nÄ vÊre noget mere selektive.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mettet 🙂

 15. Harr du brukt nattkjolen hver dag?

 16. SĂ„ mye lekkert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 17. Kan du fjerne den hersens reklamen som kommer opp nÄr man prÞver Ä skrolle nedover pÄ bloggen din?
  Er sĂ„ j****g irriterende…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Misliker den selv og er pÄ saken :O

 18. Hvordan er Bh’ene pĂ„ stĂžrrelse, er det mulig at det kan passe nr man har relativt store bryst?
  I Change str typ 80 F/G?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker 65F i Change, og XS og S i mitt undertþy 🙂

   1. SÄ rart. Da mÄ mymuse oppdatere siden sin for her vil mange bestille feil stÞrrelse. Det stÄr at du bruker XS og f cup tilsvarer ikke XS..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det mĂ„ de ikke da det som stĂ„r der stemmer 🙂 De tjener ingenting pĂ„ Ă„ oppgi feil strl. pĂ„ meg, da dette jo er ment som en guide til de som skal handle 🙂

   3. Men det henger jo ikke sammen. 65 F er da ikke XS.. hva er det som gjÞr at mymuse er sÄ store i stÞrrelsen? Da har ikke denne kolleksjonen smÄ nok BH til meg som bruker 70 b til vanlig.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg kan bruke bĂ„de 70 C og 75 B hos HM, om det hjelper 🙂 Men igjen – disse strl blir feil om jeg handler hos for eks my muse (de har cup og omkrets i flere modeller der ogsĂ„) og change.

 19. Gratulerer med kolleksjon! Hvor mange grader kan trusene vaskes pÄ? Regner ikke med de kan tas pÄ 60 grader. Synes ikke undetÞy, da spes truser er sÄ Älreit Ä vaske pÄ 30/40 grader.

  Den jakken ser innmari fin ut. Er de oversize? Jeg elsker nemlig oversize plagg. BÞr man gÄ for vanlig str i den, eller en opp om man Þnsker den sikkelig lÞs og digg?

 20. https://fim.as/62304-Retningslinjer-for-Influencere

  Hva tenker du om din profil som influenser opp imot det nye regelverket for influensere? Du profilerer deg ofte med fokus pÄ kropp, lettkledd og svÊrt kroppsnÊrt. Tror du at sÄrbare fÞlgere kan oppleve seg «ikke bra og fin nok»? Du er pen, og du er optimalt trent. Flott. Men, kroppspresset er voldsomt tilstede, liten tvil om det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Synne 🙂

   Dette er ikke et regelverk, men retningslinjer som et lite utvalg har satt opp. Det er ingen som plikter Ă„ fĂžlge det.

   NĂ„r det er sagt sĂ„ synes jeg det er bra at man Ăžker bevisstheten rundt temaet, og jeg har et veldig bevisst forhold til det. NĂ„ promoterer jeg min egen undertĂžyskolleksjon, det er helt normalt Ă„ gjĂžre det ved Ă„ vise frem bilder hvor undertĂžyet er pĂ„. Jeg synes bildene er fine, og det er ingenting seksuelt med de. Fokuset er rett og slett pĂ„ det flotte undertĂžyet 🙂

   For meg oppstÄr selve problemet nÄr fokuset handler mer om kropp, enn selve produktet som markedsfÞres. Produktet i seg selv er ogsÄ vesentlig, hvor enkelte kosttilskudd og kosmetiske behandlinger kanskje er det man bÞr styre mest unna.

   At jeg « profilerer deg ofte med fokus pÄ kropp, lettkledd og svÊrt kroppsnÊrt» stemmer ikke. Da tror jeg du mÄ sjekke kontoene mine pÄ nytt. Ser du bort i fra undertÞyskolleksjon sÄ mÄtte jeg tilbake til 31. august for Ä finne noe som kunne passe den beskrivelsen. Og fÞr det igjen mÄtte jeg tilbake til april.

 21. HÀr Àr mer info ; Polyester Àr ett syntetiskt material i form av en plastfiber som Àr mer elastiskt och vÀldigt motstÄndskraftigt mot olika vÀder och slitage. Fördelar med att vÀlja polyester framför bomull kan vara att polyster inte bleknar eller krymper lika lÀtt som bomullsfibrer, vilket leder till att klÀderna hÄller lÀngre i fÀrg och passform. En annan fördel Àr att polyester torkar betydligt snabbare Àn bomull, dÄ det inte absorberar vatten i lika stor grad som bomull. Det skrynklar sig inte heller lika enkelt som bomull. Ska man nÀmna nÄgon nackdel med polyester, förutom att det har en mindre bra inverkan pÄ miljön som avfall, nÀr det inte Ätervinns korrekt, sÄ kan man nÀmna att det inte har en lika bra andningsförmÄga som bomull.

  Det kanske kan lÄta vÀldigt konstigt att polyester andas sÀmre Àn bomull, dÄ man lÀser om en hel del funktionsmaterial som anvÀnds i klÀder för att optimera andningsfunktionen. Detta beror pÄ att man framstÀllt olika innovativa polyestermaterial som suger upp och transporterar bort vatten frÄn huden sÄ att man inte blir lika svettig. Beroende pÄ hur bra funktionsmaterial klÀderna har, sÄ kan man fÄ olika bra resultat, dessutom fungerar det endast optimalt dÄ klÀderna sitter vÀldigt tight. Man kan Àven tillÀgga att lÀgre kvalitet av polyestermaterial har en tendens att börja lukta illa efter en tid, dÄ transport av fukt genom klÀderna Àr kass, t.ex i form av svett.

 22. Utrolig mye fint! SĂ„ flink du er 😀 Jeg har dessverre sluttet Ă„ kjĂžpe klĂŠr i polyester, nylon, akryl o.l. (prĂžver i hvert fall Ă„ begrense det til et minimum – hender det blir treningstĂžy, fleece osv.), sĂ„ jeg hĂ„per du lager en kolleksjon i ren bomull, silke eller ull en dag ogsĂ„ – for da vil jeg gjerne kjĂžpe! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Vi fĂ„r se neste gang! 🙂

 23. Wow!! For en nydelig kolleksjon! (Og rumpe om det er lov Ă„ si )
  Jeg skal snart gifte meg og nÄ har jeg endelig funnet undertÞy for anledningen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   SÄ gÞy om dette undertÞyet fÄr vÊre med pÄ den store dagen! Ønsker deg masse lykke til! <3

 24. Gratulerer med fin kolleksjon. Mye lekkert. 🙂 Har handlet det svarte settet NĂ„r det gjelder polyester kjĂžpte jeg det grĂžnne settet siste kolleksjon, super behagelig Ă„ mykt Ă„ ha pĂ„.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Ja, det er sÄ deilig <3

 25. Samme hvor «deilig» dette fĂžles mot huden, forstĂ„r ikke materialvalget nĂ„r du fĂžrst har mulighet til Ă„ pĂ„virke en kolleksjon. Polyester er lagd av olje, avgir mikroplast nĂ„r du vasker det og brytes ikke ned i naturen. Derfor bĂžr vi alle la vĂŠre Ă„ kjĂžpe unĂždvendige produkter med polyester nĂ„r det finnes mer bĂŠrekraftige og naturlige alternativer.

 26. Gratulerer sÄ mye med nok en lekker kolleksjon,likte spesielt godt den nydelige nattkjolen,og du ser jo fantastisk ut i alt<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, Mona! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so so much <3

 27. Kan du svare spesifikt pÄ hvor mange grader dette undertÞyet kan vaskes pÄ? Jeg sÄ at du unnlot p svare lengre opp..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det stĂ„r 40, men jeg vasker det fint pĂ„ 60 🙂

 28. For en NYDELIG cardigan!!! Den har jeg lyst Ä bestille! Jeg er typisk 38/M, men har veldig lange armer. (Passer til hÞyden pÄ 179,altÄ) Hvordan tror du cardiganen i 38/M vil passe til meg mtp lange armer?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den tror jeg passer helt fint, den er ganske lang pĂ„ ermene 🙂

   1. Takk for svarDa har jeg bestilt og GLEDER meg til Ä fÄ den

   2. Caroline Berg Eriksen

    SĂ„ bra! Tusen takk <3

 29. Hei! Vil du si at nattkjolen er normal i str? Den ser litt oversized ut pÄ deg i xs (pÄ en god mÄte), og jeg er sÄnn i tvil pÄ om jeg skal ha s eller m

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er helt normal i stþrrelsen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *