Emily in Paris

Det virket som at hele Norge hadde sett serien Emily in Paris, så jeg mistet litt lysten og bestemte meg for å utsette. Vel.. det varte ikke lenge! I starten tenkte jeg at dette var nok en flåsete serie som jeg følte jeg hadde sett før, men så kom jeg til episode 2 og 3… og så ble jeg bitt av basillen jeg også! Handlingen er ikke akkurat nyskapende, men jeg blir likevel trukket mot atmosfæren, kjærligheten, vennskapene og selvfølgelig – antrekkene! Serien har jo tross alt sammen produsent og costume designer som Sex & The City, så kanskje ikke veldig rart at antrekk og mote har stort fokus 😉 Dessuten – jeg elsker Paris og drømmer om å dra tilbake, kanskje spesielt nå som vi ikke kan. Derfor er jo denne serien helt perfekt å drømme seg bort i. Og det er jo ikke til å stikke under stol at serien har masse fantastisk antrekksinspirasjon, så derfor har jeg funnet frem til noen av mine favorittantrekk fra det jeg har sett så langt. Kanskje du kan la deg inspirere du også? Enten du har sett serien eller ei. Bare bein og bar mage er ikke akkurat aktuelt her for tiden, men likevel! 

Nå kjenner jeg at jeg ønsker meg bøttehatt (har faktisk allerede kjøpt meg en på BikBok, gjenstår å se om jeg får bruk for den eller om den går i retur) og en grønn kåpe. Dessuten har jeg lyst til å finne frem den knallrosa kåpen min som jeg hadde en gang i 2016, og håper bare at jeg ikke har gitt den bort. Jeg gleder meg også til å finne frem alpeluen min igjen, det brukte jeg jo masse da vi var i Paris i 2017 og ikke minst tidligere i år, da jeg spilte flyvertinne fra Air France i Boeing Boeing 🙂 Skjortejakkene mine må jeg også bruke snart igjen, og så gleder jeg meg til neste gang jeg skal spise croissant og drikke vin til lunsj (ikke i kombinasjon vel og merke) 🙂 Små gleder! 


Og du! Du finner serien på Netflix 🙂 Kort fortalt handler den om Emily som flytter fra Chicago til Paris på grunn av jobb. Hun jobber med markedsføring i et firma og oppretter en instagramkonto kort tid etter at hun har ankommet Frankrike. Hun får fort følgere og blir godt likt på sosiale medier, men sliter med å få franskmenn (og spesielt sjefen) til å like seg. Det at hun ikke kan snakke noe som helst fransk hjelper ikke akkurat på 😉 Dessuten blir hun veldig betatt av en kjekkas i samme bygning som henne, som viser seg å være kjæresten til en av jentene hun blir skikkelig god venninne med. Men.. det pleier jo å ordne seg i serier som denne, gjør det ikke? Jeg gleder meg i hvert fall til å se fortsettelsen 🙂 

12 kommentarer

 1. Så morsomt! Jeg har faktisk tenkt som deg, men på fridagen min i dag begynte jeg å se den, og plutselig hadde jeg sett flere episoder (jeg som skulle vaske ned huset da). Lett underholdning, men noen ganger er det helt greit

 2. Hvilken vinterløpetights anbefaler du?

 3. Jeg har sett den og tok den for det den var- en klisjé-serie med feel good feeling og ekstra fint nå som man ikke kan reise.
  Men du, jeg tror kanskje ikke jeg ville spoilet at Gabriel har kjæreste for de som ikke har sett serien, for det får man vel ikke vite i første episoden om jeg husker riktig?

  1. Cathrine

   Nei, det var litt dumt at du skrev…, for det hadde ikke jeg kommet til enda! Så kanskje lurt å fjerne det fra teksten.

   1. Og likevel fortsetter dere å spoile i kommentarfeltet. Takk.

  2. Spoileren har Caroline allerede sørget for, så ikke kom her. Og Caroline, hvorfor har du ikke fjernet spoileren etter kommentarene?

 4. Hvorfor er det bare forhåndskrevet innlegg for tiden?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke forhåndsskrevet?

 5. Stiller et spørsmål av ren nysgjerrighet: hvordan fungerer det i praksis å skrive om en tv-serie, film, bok e.l. du liker og følge med på? Risikerer du og/eller er det noen følgere som røper f.eks slutten av boken, en vesentlig del av handlingen o.l.? 😮

  Stort sett er nå min erfaring at folk er snille og greie mot hverandre, men dessverre så har jeg da fått med meg at det er noen som, kanskje spesielt sittende bak et tastatur kan bli fristet til å skrive både det ene og det andre eller f.eks. finner en slags glede i å terge opp folk ved å kaste ut brannfakler og lignende. Så derfor: veldig nysgjerrig på dette med bøker og filmer.

  1. S.helene

   Dette har ikke jeg opplevd som et tema. Caroline er flink til å gi tips uten å spoile. Man er jo nødvendigvis nødt til å si noe om handlingen for å kunne tipse og inspirere andre til å få lyst til å se 😉 Jeg synes det er kjempebra å få tips til gode serier, filmer osv! Fortsett for all del Caroline 😀

   1. Hvis dette var svar til min kommentar, så må du lese hva jeg skrev engang til. For da har du misforstått

 6. Anbefaler serien Insecure på HBO, veldig fin og morsom.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *