helgen min fra mobilen

inneholder reklame: egen kolleksjon med my muse 


Heii mandag! Jeg er så klar for en ny uke, og starter den i Oslo med fotoshoot for den nye kolleksjonen min med My Muse som lanseres allerede på søndag! Som jeg gleder meg 🙂 Jeg har latt kamera ligge denne helgen, men tenkte at jeg heller kunne dele noen fine øyeblikk fra helgen min gjennom mobilen. Lars-Kristian var i 40-årslag i Oslo fra lørdag til søndag, så da overnattet jentene og jeg hos Katrine og Matheo i Fredrikstad, som også var alene. Det var så koselig! Nelia var i bursdag på lørdag hun også, så Naia og jeg var på kafé og kikket litt i butikker, før vi hentet storesøster og hadde pizzafest og spise lørdagsgodteri med Matheo 🙂 Da barna var i seng, ble det sushi og bobler på oss voksne, og i går var vi på tur i skogen i flere timer. Bål med pølser, varm kakao og skikkelig fint vær. Akkurat sånne høstdager ønsker jeg meg flere av, men i dag kan det virke som at vinteren har banket på døren litt for tidlig. Det var minusgrader da jeg stod opp klokken seks. Kjenner på hele meg at en kald dag er på vei – brrr. Heldigvis skal jeg være inne og ta bilder av undertøy, og ikke ute! Gleder meg til å vise dere 🙂 Håper dere får en fin ukestart 🍁 

2 kommentarer

  1. Mer av slike mobilbilder

  2. Syntes du ligner Sophie Elise på bilde av deg på nederste linje. Skulle trudd dere var søstre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *