skumle frokostpannekaker

Lyst til å servere noe skummelt på frokostbordet? Disse pannekakene er perfekte! De er også sunne, om du ser bort fra marshmallowsen – men det er jo en effekt (.. og en smak) du bare må ha med 🙂 Nb! Ikke spis opp de kunstige edderkoppene da 🕷 


til 8  frokostpannekaker trenger du 

🕸 4 egg 🕸 2 bananer 🕸 2 dl. havregryn 🕸 10 marshmallows 🕸 smør til steking 


slik gjør du 

Bland alle ingrediensene sammen i en blender. Smelt smør i en panne og bruk ca. 2-3 ss. med røre til å lage én pannekake. Stek dem på medium til sterk varme. Legg marshmallows i en liten kjele eller en stekepanne og varm opp på medium varme. Når de begynner å smelte, kan du bruke fingrene (eller to gafler for eksempel) til å dra de fra hverandre og surre rundt en stabel med pannekaker. Det er lettere enn du tror og du kan selvfølgelig bruke så mange marshmallows som du tror resten av frokostgjengen setter pris på 🙂 


Håper det smaker! God helg 🕸 

12 kommentarer

 1. Herre min sĂ„ flink, kreativ og inspirerende du er 😀 Du slutter ikke Ă„ imponere. Jeg er ikke sĂ„ opptatt av Halloween, men det kommet kanskje nĂ„r bebis blir eldre, to mnd nĂ„. God fredagskveld! Klem 🙂

 2. De var kule

 3. Fy flate Caroline – du er kreativ og superflink, altsĂ„! Dette er jo helt genialt 😀

 4. Stilige pannekaker. Skikkelig god ide det spindelvevet. Takk skal du ha.

 5. Hei lite oppdateringer,pÄ bloggen,er den nedprioritert?. klem fra Trondheim

 6. SÄ morsom idé! Takk for tips <3

 7. Hei.
  Vil bare gi beskjed om at bloggen din ikke fungerer skikkelig i Firefox sin nettleser. Bloggen blir helt hvit nĂ„r man scroller. Er heller ikke mulig Ă„ trykke seg inn pĂ„ innlegg. Har testet i andre nettlesere som Chrome og Safari, der fungerer alt som normalt 🙂

 8. Kan du informere oss bloggfÞlgere litt om hva du har tenkt med bloggen fremover og hvor ofte du kommer til Ä oppdatere. Er sÄ kjedelig Ä klikke inn her gang pÄ gang til samme innlegg.

  1. Hun har hatt ett innlegg hver dag i forrige uke, med unntak av helgen, som hun tidligere har forklart at hun nĂ„ gjerne tar bloggferie, sĂ„ det er vel bare vi som har vĂŠrt litt «bortskjemte» med noen ganger flere innlegg hver dag. Personlig savner jeg ogsĂ„ litt raskere publisering og svar pĂ„ kommentarer,men jeg vil heller ha « kun» ett vellaget innlegg hver dag enn flere raskt sammenslengte innlegg ( som jeg opplever hos andre bloggere…)

   1. Helt sant at hun oppdaterer oftere og bedre enn andre blogger og det er derfor jeg fÞlger henne. De siste ukene/mnd har jeg merket en nedgang i (opplevd)kvalitet innholdsmessig og en nedgang i antall innlegg per dag/uke. Derfor spÞr jeg; kan Caroline skrive litt om sine tanker rundt bloggen? Blir det noen endringer? F.eks helgefri, kun et innlegg per dag osv. Prioriterer hun insta? (Noe jeg har slettet for en periode sÄ vet ikke hva som skjer der).

   2. Feil, Elisabeth. Hun har sagt hun skal ha (som regel) ett innlegg hver ukedag og som regel ett i helgene ved anledning. Men teori og praksis er sjelden 1:1. Forrige uke er vel fÞrste gang pÄ lenge det har vÊrt innlegg hver dag mandag til fredag. Vanligvis (den siste tiden) er det maks 4 i lÞpet av ukedagene og 1-2 i helgene (2 dersom det mÄ kompenseres for fÄ innlegg i lÞpet av ukedagene som var). Synes det er ett legitimt spÞrsmÄl om hva som er tankene om bloggen. Poenget er vel at det er bedre med ett realistisk og Êrlig svar enn ett det-er-dette-jeg-hÄper-pÄ svar og med flink pike nykker i bunn.

 9. Det er en blogg.. Herre min sier jeg. Har vel ikke meldeplikt. Hun er veldig aktiv pÄ insta. SÄ savner dere noe sÄ fÄr dere fÞlge henne der!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *