skumle frokostpannekaker

Lyst til å servere noe skummelt på frokostbordet? Disse pannekakene er perfekte! De er også sunne, om du ser bort fra marshmallowsen – men det er jo en effekt (.. og en smak) du bare må ha med 🙂 Nb! Ikke spis opp de kunstige edderkoppene da 🕷 


til 8  frokostpannekaker trenger du 

🕸 4 egg 🕸 2 bananer 🕸 2 dl. havregryn 🕸 10 marshmallows 🕸 smør til steking 


slik gjør du 

Bland alle ingrediensene sammen i en blender. Smelt smør i en panne og bruk ca. 2-3 ss. med røre til å lage én pannekake. Stek dem på medium til sterk varme. Legg marshmallows i en liten kjele eller en stekepanne og varm opp på medium varme. Når de begynner å smelte, kan du bruke fingrene (eller to gafler for eksempel) til å dra de fra hverandre og surre rundt en stabel med pannekaker. Det er lettere enn du tror og du kan selvfølgelig bruke så mange marshmallows som du tror resten av frokostgjengen setter pris på 🙂 


Håper det smaker! God helg 🕸 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *