it’s beginning to look a lot like…

… Halloween! Trodde du jeg hadde funnet frem julepynten nå? Jeg har kanskje startet så smått å tyvlytte på noen julesanger når jeg er helt alene og forlatt, men jeg er ikke SÅ gal at jeg tar frem julepynten… helt ennå 🙂 Om en måneds tid tenker jeg vi er der, Halloween må i hvert fall få masse plass først! I dag bar vi alle eskene ned fra loftet og fy søren som jeg gleder meg til å sette i gang! Hadde tenkt til å starte i kveld, men det ble en spontan kaffe med en venninne i stedet, så da tenker jeg heller at jeg starter i løpet av helgen 🙂 Det blir bra! Gleder meg til å vise hvordan det blir, og har tenkt litt på om jeg skulle laget en video denne gangen. Det kunne vært morsomt 🙂 

Og se hva jeg fant?! Kanskje noen av dere husker at døden avgikk med døden i fjor? Han (hun?) ble rett og slett knust, og jeg ble faktisk litt lei meg.. Men så fant jeg den hos Jotex i år igjen! Og nå har vi altså en ny en i hus.. som jeg håper holder seg gjennom flere sesonger. Noen skumle ting bør det være når det tross alt er Halloween. Jentene synes jo dette er skikkelig skummelt og stas på samme tid, og nå de siste dagene har vi sett masse tilbake på bilder fra denne tiden da vi var i Disney World i 2018. For DER var det Halloween der! 

Ronaldo kom for å få kos med en gang jeg satt meg ned. Fine, gamle mannen min 🥰 


Håper dere har en fin kveld – gleder meg til å lage Halloweenstemning her inne fremover 🙂 

16 kommentarer

 1. Dette er du sĂ„ flink til! Gleder meg alltid til Ă„ se nĂ„r du pynter til alle slags anledninger. GĂ„r tilbake til Naia’s rom og titter pĂ„ de fine gresskarene, inkludert de rosa av og til fordi det er sĂ„ utrolig nydelig lager til:-) Og ditt julepyntede hus er absolutt ‘best i klassen’, gleder meg allerede og henter masse inspirasjon!

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ koselig Ă„ hĂžre, Mia! Tusen takk <3 God klem!

 2. Hei 🙂 Skal dere ha omvendt julenisse i Ă„r ogsĂ„?

 3. Hvor er katten fra? Utrolig stilig!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Jotex 🙂

 4. Du minner meg og Samantha Jones fra sex and the city, nĂ„r hun har lĂŠngere hĂ„r og tynn lugg. 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 🙂 <3 HĂ„per du fĂ„r en fin helg!

 5. Heter det fremover eller framover? Vet du om det er noe regel pÄ dette ? Aldri visst forskjellen..

  1. Hei, det er forsÄvidt valgfritt Ä bruke frem eller fram. Det fÞrste assosieres mest med konservativt bokmÄl, ( « riksmÄl»), det andre mer med samnorsk og uformelt bokmÄl. Enkelte «gammeldagse» skrivemÄter, som f eks sne og sepe for snÞ og sÄpe, vil for de fleste virke helt feil nÄ, men om man Þnsker -a endelser eller -en endelser ( boken/boka, solen/sola) er fortsatt et spÞrsmÄl om tale-/ skrivestil of preferanser . Man kan si «fremtiden» eller «framtida»,men Ä skrive «fremtida» vil oppfattes som sprÄklig stilbrudd.
   HÄper det var litt oppklarende! Det norske sprÄket har gÄtt gjennom ganske store endringer pÄ, historisk sett, kort tid, fra dansk via /med riksmÄl, samnorsk, nynorsk, bokmÄl, dialektinkluderinger osv, til et moderne sprÄk med mange aksepterte varianter innenfor skriftsprÄket.

 6. Jeg lurer pĂ„ om dere noen ganger fĂ„r fĂžlelsen av Ă„ leve i et showroom? Jeg skjĂžnner at du mĂ„ vĂŠre tidlig ute med ting, det er tross alt en slags salgskanal du driver, men tenker du over hvordan det er for barna Ă„ pynte tidligere enn «alle»? Veldig fĂ„ i Norge har Halloween i tre uker og julepyntet hus fra begynnelsen pĂ„ november, for eksempel.

  Det hadde vĂŠrt spennende Ă„ hĂžre dine tanker om dette?

  1. Vi gjorde dette nĂ„r jeg var liten 🙂 Bortsett fra Halloween, da det ikke ble en greie i Norge fĂžr jeg var litt for gammel. Men vi hadde alltid pĂ„ske, advent og jul oppe leeeenge

   Tenker jeg gjÞr det samme med mine barn (kanskje inkludert Halloween). Litt fordi hvorfor bruke lang tid pÄ Ä pynte hvis du ikke skal ha glede av det en stund?

 7. Har du lenke til «dĂžden? Jeg finner den ikke pĂ„ Jotex 🙁

 8. Ja til video!!!

 9. Han er sÄÄÄÄÄ sÞt)))bamse

 10. Kan jeg spÞrre hvor buksen er fra? Synes den er sÄ fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *