it’s beginning to look a lot like…

… Halloween! Trodde du jeg hadde funnet frem julepynten nå? Jeg har kanskje startet så smått å tyvlytte på noen julesanger når jeg er helt alene og forlatt, men jeg er ikke SÅ gal at jeg tar frem julepynten… helt ennå 🙂 Om en måneds tid tenker jeg vi er der, Halloween må i hvert fall få masse plass først! I dag bar vi alle eskene ned fra loftet og fy søren som jeg gleder meg til å sette i gang! Hadde tenkt til å starte i kveld, men det ble en spontan kaffe med en venninne i stedet, så da tenker jeg heller at jeg starter i løpet av helgen 🙂 Det blir bra! Gleder meg til å vise hvordan det blir, og har tenkt litt på om jeg skulle laget en video denne gangen. Det kunne vært morsomt 🙂 

Og se hva jeg fant?! Kanskje noen av dere husker at døden avgikk med døden i fjor? Han (hun?) ble rett og slett knust, og jeg ble faktisk litt lei meg.. Men så fant jeg den hos Jotex i år igjen! Og nå har vi altså en ny en i hus.. som jeg håper holder seg gjennom flere sesonger. Noen skumle ting bør det være når det tross alt er Halloween. Jentene synes jo dette er skikkelig skummelt og stas på samme tid, og nå de siste dagene har vi sett masse tilbake på bilder fra denne tiden da vi var i Disney World i 2018. For DER var det Halloween der! 

Ronaldo kom for å få kos med en gang jeg satt meg ned. Fine, gamle mannen min 🥰 


Håper dere har en fin kveld – gleder meg til å lage Halloweenstemning her inne fremover 🙂 

6 kommentarer

 1. Dette er du så flink til! Gleder meg alltid til å se når du pynter til alle slags anledninger. Går tilbake til Naia’s rom og titter på de fine gresskarene, inkludert de rosa av og til fordi det er så utrolig nydelig lager til:-) Og ditt julepyntede hus er absolutt ‘best i klassen’, gleder meg allerede og henter masse inspirasjon!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, Mia! Tusen takk <3 God klem!

 2. Hvor er katten fra? Utrolig stilig!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Jotex 🙂

 3. Du minner meg og Samantha Jones fra sex and the city, når hun har længere hår og tynn lugg. 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 🙂 <3 Håper du får en fin helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *