på tur med Hugo i høstfargene

Heii lørdag! Håper uken deres har vært fin så langt og at dere er klare for helg! Det er jammen jeg, og denne helgen skal jeg på intet annet enn Oktoberfest 🙂 Haha, det blir så gøy! Det er med en liten gjeng fra teateret, så jeg spår en VELDIG morsom kveld 🙂 Kostymet er i boks, bare knestrømpene mangler – men må man egentlig ha det til? Jeg får se hva jeg finner! Her kommer noen bilder av gårsdagens antrekk, sammen med lille Hugo på tur  🤍 Vakre gamle mannen min! 

Buksene og bootsene kommer fra Zara og vesken er fra Louis Vuitton. Vest fra Gina Tricot og genser fra Bikbok 🙂


Håper dere får en kjempefin helg 🍂 

26 kommentarer

 1. Du kjører litt annerledes antrekk enn meg når jeg er på tur med hundene Her går det mere i tursko, fleece og Bergans bukse Flotte bilder

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg pleier ikke å skifte for å lufte hundene på dagtid 🙂

 2. Så fint antrekk og nydelige Hugo gjør det hele komplett! 🙂 Blir så glad når jeg klikker inn her og det er nytt innlegg! Kos deg på oktoberfest 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, Tone! Håper du har hatt en deilig helg og er klar for en ny uke <3

 3. Fine bilder og fine høstfarger.

  Jeg liker at du blander billig og dyrt, men kjøper du ‘aldri’ litt dyrere og holdbare klær? Det er mye masseprodusert å finne i bloggen din, hva med å satse på litt mer kvalitet og mindre konsum? Heller har flere kvalitetsplagg som kan styles på forskjellige måter.

  Sånn mtp miljøet og redusere forbruk generelt.

 4. Du ser smashing ut❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Miriam <3

 5. Kva er navnet på vesten fra Gina?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke dessverre, jeg kan sjekke 😀

 6. Hei! Til Q and A:
  – hvorfor/ hvordan har du plutselig begynt å svette masse når du trener? Kan ikke huske å ha sett at du har svettet (noe) tidligere. Påfallende.
  – har dere begynt å planlegge Omvendt julenisse 2020 enda? Det er jo snart november.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei!

   Jeg pleier ikke å ha noen fast Q / A på bloggen 🙂

   – jeg har alltid svettet når jeg trener? Hva mener du med påfallende?

   – vi har startet planleggingen, ja 🙂

   1. Det er ikke det du har skrevet før… Du dusjet bare et par ganger i uka, og kunne fint dra på kafé i brukt treningstøy siden du ikke svetta så mye.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hva mener du med før? Uansett må jeg ha ment at jeg dusjet håret et par ganger i uken, for jeg hadde extensions og ikke behov for å dusje håret ofte (og skulle heller ikke gjøre det pga. kvalitet) 🙂 I dag dusjer jeg håret (dessverre) etter hver eneste treningsøkt omtrent, da jeg ikke har extensions og svetter mye.

    Det kan nok stemme at jeg en gang kan ha skrevet at jeg dro på butikken eller kanskje til negledesigner etter en treningsøkt som ikke var så svett, om jeg for eks. trente i svangerskapet eller gjorde yoga 🙂 Butikken kunne jeg dra innom alltid etter for eks. PT i Skien husker jeg, det var ikke noe problem.

    Håper dette oppklarte eventuelle spørsmål 🙂 Ikke forstår jeg hvorfor det er så interessant hvor mye en person svetter under en treningsøkt – men deg om det 🙂 For å svare enkelt: jeg svetter som en gris ca. 5-6 ganger i uken og dusjer hver eneste dag 😉

   3. Mente dusja håret, gikk litt fort i svingene. Nå var det ikke jeg som skrev opprinnelig kommentar, men jeg mener å huske treningsbilder med påspraya svette – så det du formidler fra treninga er hvertfall forandret. Til det bedre, vil nå jeg si. Heller ekte svette enn påspraya vanndråper

  2. Elisabeth: Studerer du Caroline sin svettemengde? Trodde ikke det var vanlig…. Kanskje heller litt ekkel hobby? Jeg håper virkelig ingen studerer mengden jeg svetter på trening og synes det er påfallende om jeg svetter mye eller lite 😀

 7. Åå, fin vest! Fant den ikke på nett, har du link?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre! Jeg finner den ikke der jeg heller, kjøpte den i butikk 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Olivia vest heter den 🙂

  2. Ikke vanskeligere enn å google: »Gina Tricot vest» 😉

 8. Så trist at du nedprioriterer bloggen! Tror ikke det er lurt på sikt mtp målgruppen din. Savner jevnlige og forutsigbare innlegg.

 9. Flotte bilder som vanlig:) Liker hverdagsinnlegg!

  En type innlegg jeg synes det hadde vært gøy å se på bloggen er «ukes-oppsummeringer»! Innlegg hvor du oppsummerer uka som har gått, ting dere har gjort, noe fint som har skjedd, litt bilder fra kamera-rullen på mobilen o.l. 😀

 10. Elsker å titte inn her til deg ❤️ du ser fantastisk ut og fineste, skjønneste Hugo ❤️ er bare helt nydelig (Ronaldo også ❤️) Ønsker deg en kjempefin uke – klem fra meg…

 11. Er det lov å si at jeg synes det er litt komisk at du svarer på en kommentar, der du skriver 3 avsnitt om svette? Ofte er det slike kommentarer som får oppmerksomhet, i forhold til mer seriøse og «vanlige». Både litt komisk og litt synd

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er lov det 😀

 12. Og smilyene blir alltid borte….noen som vet hvordan man får dem med i innlegg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De skal komme med av seg selv 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *