Halloween på barnas rom

Jentene synes alltid det er så stas med all Halloween-pynten jeg har nede i hallen og ellers i huset, så i år måtte de få egen pynt på rommene sine 🙂 Jeg tror kanskje de elsker Halloween mer enn mammaen sin, for de ble helt i hundre av alle gresskarene de hadde fått i alle størrelser – og så var det noen rosa der også, da! Jeg vil jo at de skal få sove om natten, så altfor skummelt kan det ikke være 😉 Edderkopper, flaggermus, noen hodeskaller i gull og masse fine gresskar ble skikkelig godt mottatt! 

De grønne gresskarene er ekte, de rosa kommer fra Jotex 🎃 Flaggermusene fant jeg hos TGR 🦇


Nå gleder jeg meg til å pyne opp og dekorere resen av huset også 🙂

23 kommentarer

 1. Hei Caroline<3
  Jeg begynte å tenke på alle de ulike kolleksjonene du har vært med på de årene jeg har fulgt deg og bloggen din! Husker så godt skokolleksjonen med Nelly, veskene fra Adax, var det ikke en gravidkolleksjon også? Og en is? Haha! Og mange flere! Jeg lurte på om du noen gang har skrevet et inlegg om de ulike kolleksjonene du har gitt ut/bidratt på, eller om det er noe du kunne tenke deg å gjøre? Hadde vært så utrolig gøy å se!

  1. Jaa, slenger meg på her! Dette ville vært så gøy!

 2. Er så lekkert, men så ødelegger de forferdelige edderkoppene 🙂 Du er så dyktig!

 3. Så hyggelig når man gjør litt ut av ting! 😀 Jeg elsker Halloween selv, og gleder meg til å pynte litt her hjemme i tiden som kommer – og til å se på alle de småskumle filmene vi alltid ser i oktober!

 4. Hvor er de grønne og hvite gresskarene fra? 🙂 Kan du lage inspirasjon til dekorering av inngangsparti og evt høstbord?

 5. Så gøy! Gleder meg til å se resten av huset også!:-)
  Lurte på om du snart ville hatt en video med spørsmålsrunde? Også husker jeg du laget et vlogginnlegg i forbindelse med adventskalender, kunne det være noe du kan lage i år også? Kanskje dør desember begynner:)
  Ha en fin dag!:-)

 6. Flink som alltid Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt den rosa stolen på Nelias rom? Har ett barnebarn som jeg gjerne skulle sett hadde en sånn på sitt rom

 7. Tror jeg hadde stått over hodeskallene Men ellers veldig stilig. Koselig med rosa gresskar

 8. Å der ble ikke smilefjesene med! 😀 😉 sånn! ❤

 9. Halloween er én dag. Og den dagen er det 3 uker til.

  Du syns ikke dette blir litt mye, litt (mye) for tidlig?

  Man markerer ikke 17 mai tre uker til ende heller?

  1. Hadde hun syntes det hadde hun nok ikke pyntet nå:)

  2. Ine: Siden Caroline bruker gjøre det sånn, synes hun åpenbart ikke det blir for mye. Kan ikke folk få lov til å glede seg over begivenheter, og gjøre det de vil ut av det uten å bli kritisert? Hvorfor plager det deg? Du kan vel finne på annet enn å klikke deg inn her, tenker jeg.

  3. Hilde-Marie Andersen

   Dette er jo også endel av jobben hennes

 10. Skikkelig fint!! Jeg liker også å pynte til halloween og har også pynten i flere uker før halloween, som en del av høstpynt i huset. Kan tenke meg at jentene deres er veldig fornøyde. Gleder meg til å se resten av huset! Goooood helg!

 11. Så utrolig stilig det ble! Heldige jenter! Skjønner veldig godt at de liker de rosa:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, koselig at du likte det <3

 12. Så kult og nydelig pyntet! Inspirasjon altså!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 13. Stilig pyntet. Gøy at du pynter så tidlig. Jeg gleder meg vilt til å pakke opp alle eskene med Halloweeneffekter snart….

 14. Er det virkelig så stor interesse av å pynte «hele» huset til Halloween i Norge?

 15. Hei, Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den sopelimen til Naia? Den var jo så kul!!

  1. Spør igjen jeg… 🙂 Vil så gjerne vite!

 16. Tror du gjør mer ut av Halloween enn de fleste, haha – men det var ganske så flott og sikkert stas for barna. 🙂 Synes det er synd at tradisjonen med julebukk så og si er helt borte. Hva tenker du?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *