skikkelig høststemning på fjellet

Hver eneste dag i høstferien har startet med det diggeste jeg vet – hotellfrokost! Dessuten smaker det ekstra godt når alle spiser sammen 🥰 

Hei lørdag! Vi er fortsatt i høstferiemodus, og i dag har vi tre jentene hatt en skikkelig jentedag, for Lars-Kristian dro hjemmefra klokken fem i dag tidlig – avgårde til Oslo for å løpe Oslo Trail Challenge, og gjett hvem som kom på 5. plass? Jeg bøyer meg i støvet! 55 kilometer i skog og mark, det er jammen ikke dårlig – dessuten var dette hans første ultraløp. Er nesten fristet til å kaste meg på jeg også, men det får i så fall bli i fremtiden med så lange distanser. Uansett! Nå ligger han som et slakt nede på sofaen, jeg har fått begge jentene i seng og endelig har jeg noen minutter til overs for å oppdatere her, før jeg joiner sofakosen i underetasjen 🙂 Se på disse fantastiske bildene! Jeg virkelig elsker høsten på fjellet, med alle de nydelige fargene 🍁 Akkurat denne dagen var vi faktisk heldige med været også, vi fikk en hel time med solskinn og tok en sykkeltur på litt mer enn 1 mil alle sammen. Det var ekstra magisk! 

Avsluttet i sykkelparken utenfor hotellet – den ble raskt en favoritt! 


Håper dere har og har hatt en kjempefin høstferie 🙂 Vi skal avslutte med kanebollebaking i morgen og jeg gleder meg til å dele oppskriften! Good lørdag 🍁 

18 kommentarer

 1. Så utrolig flotte og stemningsfulle høstbilderHøsten er så flott og det klarer dere virkelig å formidle med disse nydelige bildene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 2. Når er det oppstart på.NetFit?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet vi ikke enda, appen holder på å bygges 🙂

 3. Hvor mange jakker og sko hadde du med deg på turen?

 4. Kan jeg få spørre hvor den sykkelbanen er? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ved hotellet 🙂

 5. For noen nydelige bilder! Du er så vakker og jeg misunner deg livet ditt. Hvordan er det å leve et så perfekt liv?

 6. Hva er det du merker som reklame her? Opphold? Klær?
  Veldig vanskelig å forstå, og helt ærlig er vel det ikke ok.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ingenting som er merket med reklame 🙂

   1. At det ikke er merket er jo ikke det samme som at det ikke er reklame

   2. Caroline Berg Eriksen

    Alt som er reklame er tydelig merket, slik det alltid her 🙂

    Jeg tipper at Ida bruker Ad block, som tar bort bannerannonsen, men lar ordet «advert» stå igjen. Dermed tror hun «advert» er merking av innlegget.

  2. Hurra Ida, du fant noe å klage på! Godt jobbet! Man må for all del ikke gå inn på en blogg som dette og la humøret stige av de nydelige stemningsbildene, og den fantastiske naturen landet vårt og denne sesongen byr på.
   Det er så mye bedre å lete etter feil! Spesielt i en verden med så mye kaos og negativitet. La oss gjøre vårt ytterste for å finne feil ved de gode tingene også. Glade, lykkelige mennesker som nyter livet har vi ikke plass til! Dere i bloggpolitiet gjør en fantastisk og viktig jobb.

   Jeg har dessverre ikke den evnen. Så Caroline: Dette var flott altså! Jeg sitter i en regnfylt og grå London og lengter hjem til flott norsk natur. Men dette hjalp, takk for at du gir meg en liten bit av høsten i Norge, selv om det bare er gjennom en skjerm. Tar meg tilbake til turer med min egen familie når jeg var liten, med kvikk lunsj, fruktnøtt og appelsin i sekken. For noen heldige barn dere har, som får oppleve så mye. Jeg synes dere er helt utrolig flinke, takk for at vi får være med 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk for at du følger og for at du er så positiv, Gina <3 Sender deg deilig, norsk høstvær <3

 7. Ser helt fantastisk ut. Var selv på fjellet forrige helg, det er noe med fargene luften og Norsk natur.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så deilig! Jeg er så enig med deg <3

 8. Hei. Hvorfor ble ikke noen av kommentarene mine på de to siste innleggene godkjent? Har sett frem til et svar i flere dager

 9. Elisabeth Marie

  Ååh for noen nydelige høstbilder!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *