tur i tåken til hotel california

Hei fra Geilo! Vi har det så fint på høstferie og har funnet masse glede i å være ute blant de nydelige fargene – til tross for masse tåke, en god del regn og generelt dårlig vær. Akkurat i går var vi skikkelig heldige og fikk se sola i nesten en hel time! Den timen brukte vi godt og syklet en mil på sykkel, både liten og stor. Her om dagen hadde vi en kjempefin tur til Glitreberget, og gikk innover til det som kalles Hotel California. Vi gikk samme tur i fjor, men den gangen orket ikke små føtter å gå hele veien frem – i år var det derimot bare å gå på! Er så gøy å se hvordan turgleden bare blir større hos jentene også 🍁 Utsikten fra målet har rykte på seg å være helt nydelig, men vi så jo absolutt ingenting da vi kom frem! Det var til og med like før gikk rett på veggen på rastehytta! Haha 🙂 Men det var fint likevel, og skikkelig trolsk stemning med all tåken.. jentene lurte på om Huldra kom til å dukke opp underveis  👀 


Nå er det snart hotellfrokost på oss alle sammen – det skal nytes 🍁☕️ Håper dere har fine dager! 

46 kommentarer

 1. En fan, tross alt!

  Hei Caroline! Jeg er glad i bloggen din, har fulgt med i en årrekke. Men nå takker jeg (som mange andre med meg tipper jeg) for meg etter laber oppdatering og svært uinspirert innhold over tid. Ingenting galt med å gå over til andre plattformer, men syns du skylder leserne dine å ikke bare «fase ut» bloggen som du virker å gjøre nå. Men i disse tider hvor yngre og mer sosialt og politisk bevisste krefter dominerer de andre plattformene, tror jeg virkelig du velger feil.

 2. Tone R.

  Vakre bilder! Synes høsten er fin både i sol, tåke og regn. 🙂 Fargene er nydelige uansett!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig 🙂

 3. Camilla

  Delikate høstbilder 😀 Og flotte høstklær. Hvor er capsen din fra, hehe?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Den er fra Varsity 🙂

 4. Hvor er jentene sine klær ifra ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Gullkorn 🙂

 5. Hei.
  Håper det er greit at jeg spør om dette.
  Du har en Finse anorakk, ikke denne i dette innlegget, men en rustrød-aktig en.
  Jeg sjekket på nettsiden til Twentyfour og de har en anorakk i fargen chili og en annen i rustrød.
  Kan jeg spørre hvilken en du har?Den var så fresh og fin.
  Og så ønsker jeg dere en fin høstferie.
  Du har en kjempefin blogg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den jeg har er i fargen rustrød 🙂 Tusen takk, Lise <3

 6. Jeg prøver en gang til; « Når er det oppstart på NetFit?» Sjekker det rett som det er, er det jeg som ikke klarer å finne det?

 7. Hei Caroline! Det ble jo en del misnøye da du plutselig forsvant fra bloggen i sommer, og da lovte du at du skulle gi beskjed før du blir borte i flere dager. Har du glemt det? Det virker som om bloggen blir mer og mer sidesatt ift instagram, og det ser man jo på antall kommentarer på de fleste innlegg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Neida, det har jeg ikke glemt, men denne gangen har jeg ikke vært borte slik som i sommer. Jeg har oppdatert til tross for at jeg har hatt høstferie 🙂 Jeg trodde faktisk at leserne mine vill forstå at når jeg er på høstferie med hele familien min (barna, svigersforeldrene mine og mine foreldre) så har jeg ikke mulighet til å oppdatere hver dag 🙂

   Nå er ferien over og det er vanlig igjen med 1 gang innlegg for dag – du finner meg alltid på insagram også! Der tar jeg aldri en eneste dag off så vidt jeg kan huske 🙂 o

   Klem!

 8. Karianne

  Har du prøvd steepshot kaffebrygger? Evt hva synst du? Føler du har peiling på god kaffe så tenkte jeg kunne spørre deg elsker bloggen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det har jeg ikke prøvd! Men det er alltid fristende å teste ny kaffe *sikle*

 9. Syklet den minste også hele veien?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi gikk denne turen, vi syklet ikke 🙂

 10. Men hvorfor velger du å gi bort så mye gratis reklame? Det siste året har du jo gitt bort reklame verdt flere hundre tusen kroner. Det samme med Vestlia Resort. Du har jo reklamert for de hver dag under oppholdet. Carina Dahl var der jo samme dag som du var der, med sponset opphold. Mens du betaler alt selv, men velger alikevel å gi de masse gratis reklame. Det må jo være veldig lite lønnsomt å holde på sånn.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gratis reklame har jeg gitt bort i årevis, det er uunngåelig :/

 11. Hei!
  Så på insta at du var innom en bensinstasjon med mye disney, nå må jeg bare spørre: hvilken bensinstasjon var det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   YX Bromma 😀

 12. Flotte bilder av nydlige Norge og selvfølgelig dere!
  Syntes absolutt twenty four burde bruke deg som deg som sponsor .. digger tøyet deres selv å blir jo selvfølgelig inspirert av det du har på også..hihi god høstferie vidre

 13. Natalie

  Hvor er buksen din fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra twentyfour 🙂

 14. Absolutt nydelige farger om høsten – og ser du er colorc oordinated med naturen. Synd dere ikke fikk se utsikten da men flinke jenter som går så langt.

  Men lurte på om du fremdeles samarbeider med twentyfour? For da er vel dette kanskje reklame?
  De har mye fint og farger for enhver smak.

 15. Fjellfrua

  Så fint at du «reklamerer » for turer i nærområdet mitt. Hotell California er flott uansett vær, men skulle ønske dere også tok turen i klarvær for å få sett Hallingskarvet og fjellene rundt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi skulle hatt litt bedre vær 🙁 Men vi koste oss uansett! 🙂

 16. Får bare prøve enda en gang da; Når starter NetFit opp?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet vi ikke ennå, appen er fremdeles under konstruksjon 🙂 Etter forrige betaversjon valgte vi å gå for en mer avansert løsning, og da tar det litt mer tid.

 17. Nydelige bilder av fin familie. Hvor er klærne til barna fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 De er fra Gullkorn Design.

 18. Det ser helt nydelig ut! ☀️ Håper dere har en superfin høstferie på Geilo!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi storkoste oss 🙂

 19. Kristel

  Du er så flink til å ta bilder <3 blir inspirert!

 20. Nå ble jeg faktisk inspirert til å gå tur. ^_^

  Jeg er så glad du fortsatt blogger som normalt. Jeg hadde savnet det veldig hvis du sluttet. Kanskje bloggere kan bli sett på som litt overflatiske, men alle har behov for å drømme seg litt bort en gang i blant og til å få litt ny input med inspirasjon.

  Jeg blogger også fortsatt som normalt og det er virkelig fordi det faktisk gir meg noe.

  Fortsatt god høstferie!

 21. Hei. Har begynt å tenke Jul. Hvordan kan jeg få bestilt Disney julekule til mitt barnebarn? Finner ikke på Disneystore. Kan du gi meg tips på hvordan du gikk frem? Veldig takknemlig om du kan hjelpe

 22. Så fine bilder! Den sekken din var så fin, hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Twentyfour 🙂

 23. Så fine bilder i nydelige høstfarger

 24. Spreke jenter ☺

 25. Så koselig 🙂 I kveld skal vi ha pannekakene med soppstuing som du la ut oppskrift på, gleder meg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kos dere 😀

 26. Hvorfor oppdaterer du mye mer sjeldent nå enn før? Savner tiden med flere innlegg om dagen.

 27. Buksen? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Twentyfour 🙂

 28. For et flott bilde av dine flotte jenter! ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk snille <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *