en route to Geilo

Hei høstferie 🍁 Vi er på Vestlia Resort og koser oss nesten i stykker! Her er det klar og frisk høstluft, turer i helt nydelige omgivelser, hotellfrokost og 3-retter hver eneste dag 🙂 Kan jo ikke få det bedre! Svigerforeldrene mine kom hit samtidig som oss, og i går kom mamma og pappa også – skikkelig familieferie 🤍 Vi blir helt til torsdag, så det blir nok av høststemning her inne fremover, og når vi kommer hjem skrur jeg Halloweenmodus på med en gang 🙂 Gleder meg! Her kommer noen bilder fra turen opp – det var så fine farger overalt 🍁 


Jakken min kommer fra zara og bootsene fra h&m 🙂 Har fått så mange spørsmål om det, og det forstår jeg så godt – begge deler er perfekt å bruke nå som høsten er her 🍁 Håper dere har en fin uke og en deilig høstferie til dere som har det 🤍 

34 kommentarer

 1. Ser kjempefint ut! Er det dyrt i hÞstferien? Vi sjekket for et par Är siden, og da var det veldig dyrt. Regnet med at det var enda dyrere iÄr pga corona, sÄ sjekket ikke iÄr.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er nok dyrere i hĂžstferien, ja :/

   1. Hvor mye har dere betalt for oppholdet ?

 2. Hvilken str. er det pÄ jakken?:)

 3. Hvor er Rasmus og den sĂžte svigerinnen din da?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er hjemme 🙂

 4. «En route to Geilo»? Hva betyr det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   PĂ„ vei til Geilo 🙂

   1. Er det blanding av norsk og engelsk? Jeg beklager hvis jeg kverulerer nÄ, men den overskriften fÄr jeg ikke til Ä stemme, hehe.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, selv om det opprinnelig er fransk, brukes «en route» i det engelske sprĂ„ket ogsĂ„ 🙂 SĂ„ det er engelsk.

 5. Er det flere Influensere pÄ Vestlia resort?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke som jeg vet om, men de fleste her har sikkert instagram 😉

 6. Du ser smashing ut i jackan!
  Jag och en vÀninna provad en liknande jacka och sÄg ut som sju svÄra Är hahaha. Man mÄste verkligen vara vÀldigt smal och vacker för att kunna bÀra den..

 7. SÄ koselig! Registrerer at du ofte trener fÞr dere gÄr ut pÄ tur alle sammen. Hvordan lÞser du dette? Ber du alle vente pÄ deg for at du skal trene, dusje og stelle deg fÞr dere drar ut?

  1. Caroline Berg Eriksen

   BĂ„de jeg og Lars-Kristian trener fĂžr frokost 🙂

   1. FĂ„r dere noen til Ă„ passe mens dere trener da?
    Lurer fordi jeg vil fĂ„ det til selv 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi bor i leilighet med mamma og pappa, og foreldrene til Lars-Kristian var her fra lþrdag til tirsdag 🙂

 8. NÄr er det oppstart pÄ Netfit?

 9. Hvorfor er ingen av bildene og videoene av deg med Twentyfour klÊr merket med reklame? Det var jo det for 2 mnd siden. Tips til forbrukertilsynet er hvertfall oversendt. Jeg mÄ nesten si at jeg syns du er veldig dÄrlig pÄ Ä merke. Lekehuset ogsÄ merker du jo nesten aldri.. Blir vanskelig Ä stole pÄ deg nÄr man aldri vet om det er reklame eller ikke.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke noe samarbeid med Twentyfour pdd.

   1. Men du har jo hatt samarbeid med de! Skal det fortsatt ikke merkes ? Hva er reglene ?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg merker det jeg legger ut som er reklame. For at det skal vĂŠre reklame mĂ„ jeg ha en form for Ăžkonomisk gevinst/fordel av det, og det har jeg ikke i dette tilfellet 🙂

   3. Det er vel et poeng at den du har reklamert for ogsÄ har en Þkonomisk gevinst?
    Er produktet fremdeles i salg skal det merkes.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Begge deler mĂ„ vĂŠre tilstede. Jeg mĂ„ fĂ„ en fordel, og det mĂ„ annonsĂžren ogsĂ„ 🙂 Holder ikke at kun den ene parten fĂ„r en fordel.

   5. Tror snart ikke du trenger merke noen ting lenger, Caroline. Du har sÄ mange « trofaste lesere» som forteller at ting skal vÊre/skulle vÊrt merket, uansett, sÄ du trenger ikke passe pÄ selv. He he he. At folk bryr seg. Seff skal ting merkes om det er en avtale, et aktivt samarbeid. Men nÄr avtaletiden/samarbeidet er over, er merkeplikten over. Og, nei, Caroline er IKKE en av «de verste til Ä merke» ( el l ordlyd) som noen hevdet i et innlegg. Tvert i mot har hun v flere anledninger fÄtt helt motsatt karakteristikk fra de som faktisk har som jobb Ä kontrollere dette.

    Nydelige stemningsbilder, som vanlig, C. Gleder meg til at du begynner med juleforberedelser pÄ bloggen, jeg!

 10. Har dere ikke fÄtt noe som helst spons pÄ dette hotellet? Har ikke dere vÊrt her tidligere ogsÄ? Og dere tar jo utrulig flotte bilder i relasjon til hotellet !

 11. Men skal det ikke merkes som reklame sÄ lenge det bidrar til eksponering og salg for Twentyfour? AltsÄ sÄ lenge det er av markedsfÞringsverdi? KlÊrne er vel fortsatt i salg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg mÄ ogsÄ oppnÄ en fordel, og det gjÞr jeg ikke.

   1. Det her kan jo umulig stemme. Er ikke regelverket til for Ä beskytte forbrukeren, og ikke en fordel for influencere? Da kan man jo bare ha korte avtaler som varer feks en uke, sÄ kan man la vÊre Ä merke med reklame de 51 andre ukene. Det stÄr jo i regelverket at det skal merkes sÄ lenge det har en markedfÞringsverdi, stÄr ikke at du skal i tillegg ha fÄtt en fordel for Ä merke. Fordelen fikk du jo da du hadde avtalen. Jeg tenker at det er ulempen med Ä ha sÄ mye klÊr og ting som er sponset, at det mÄ merkes lengre enn det ene innlegget du fikk betalt for. Twentyfour har du jo hatt samarbeid med flere ganger. Det blir jo umulig for forbrukeren Ä vite at ene uka er det reklame, men ikke neste, for sÄ Ä vÊre reklame igjen. Det er Ä utnytte noen smutthull i sÄfall.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hei Lene 🙂

    Nei, det er ikke spesielt problematisk og det er heller ikke noe regelverk som sier det du hevder. Jeg tror kanskje det er veilederen du sikter til?

    Om Twentyfour betaler meg for ett innlegg, sÄ har ikke jeg noen fordel av Ä reklamere for de ut over den uken. Faktisk er det jo negativt for meg, fordi jeg vanner ut min egen markedsverdi.

    Vi har tydelige avtaler som spesifikt beskriver antall innlegg i de ulike kanalene. Om tanken var Ă„ utnytte smutthull ville kunden betalt overpris for innleggene, og sĂ„ hadde vi bedrevet snikreklame mellom hvert betalte oppdrag. Men det gjĂžr vi selvsagt ikke 🙂

 12. Hjelpe meg, i dag var det mye surt i kommentarfeltet ditt!
  Du er flink, Caroline, du leverer ekstremt bra innhold hele tiden og er i en egen klasse nĂ„r det kommer til bilder og tekst. Alt er sĂ„ gjennomfĂžrt fra A til Å!
  Jeg blir oppriktig lei meg nĂ„r jeg leser mange av kommentarene du fĂ„r, det er ufortjent og sannsynligvis med bakgrunn i misunnelse og janteloven – ikke vet jeg.
  Jeg ser at flere bloggere har lagt ned bloggen den siste tiden og heller gÄr over til andre former for sosiale medier, og det kan hende du ogsÄ er inne pÄ tanken. Og slik som kommentarfeltet ditt fremstÄr om dagen sÄ forstÄr jeg det! Det kan ikke vÊre spesielt givende Ä legge sÄ mye arbeid i et blogginnlegg som du gjÞr for deretter Ä fÄ sÄ mange fÊle kommentarer.
  Vel vel, et lite hjertesukk i natten fra meg, hehe. StĂ„ pĂ„ og fĂžlg drĂžmmene dine, jeg fĂžlger deg uavhengig av plattform og heier fra sidelinja! 🙂

 13. Hei Caroline! Det ble jo en del misnÞye da du plutselig forsvant fra bloggen i sommer, og da lovte du at du skulle gi beskjed fÞr du blir borte i flere dager. Har du glemt det? Det virker som om bloggen blir mer og mer sidesatt ift instagram, og det ser man jo pÄ antall kommentarer pÄ de fleste innlegg.

 14. Hei 🙂 Hvilken bil har dere slik at det er god plass til to barneseter baki? Og hva slags rom bor dere pĂ„ slik at det bli plass til to voksne og to barn? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har en Volvo XC90, og bodde i en leiligheter 4 soverom pĂ„ Geilo 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *