en route to Geilo

Hei høstferie 🍁 Vi er på Vestlia Resort og koser oss nesten i stykker! Her er det klar og frisk høstluft, turer i helt nydelige omgivelser, hotellfrokost og 3-retter hver eneste dag 🙂 Kan jo ikke få det bedre! Svigerforeldrene mine kom hit samtidig som oss, og i går kom mamma og pappa også – skikkelig familieferie 🤍 Vi blir helt til torsdag, så det blir nok av høststemning her inne fremover, og når vi kommer hjem skrur jeg Halloweenmodus på med en gang 🙂 Gleder meg! Her kommer noen bilder fra turen opp – det var så fine farger overalt 🍁 


Jakken min kommer fra zara og bootsene fra h&m 🙂 Har fått så mange spørsmål om det, og det forstår jeg så godt – begge deler er perfekt å bruke nå som høsten er her 🍁 Håper dere har en fin uke og en deilig høstferie til dere som har det 🤍 

34 kommentarer

 1. Ser kjempefint ut! Er det dyrt i høstferien? Vi sjekket for et par år siden, og da var det veldig dyrt. Regnet med at det var enda dyrere iår pga corona, så sjekket ikke iår.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er nok dyrere i høstferien, ja :/

   1. Hvor mye har dere betalt for oppholdet ?

 2. Hvilken str. er det på jakken?:)

 3. Hvor er Rasmus og den søte svigerinnen din da?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er hjemme 🙂

 4. «En route to Geilo»? Hva betyr det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   På vei til Geilo 🙂

   1. Er det blanding av norsk og engelsk? Jeg beklager hvis jeg kverulerer nå, men den overskriften får jeg ikke til å stemme, hehe.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, selv om det opprinnelig er fransk, brukes «en route» i det engelske språket også 🙂 Så det er engelsk.

 5. Er det flere Influensere på Vestlia resort?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke som jeg vet om, men de fleste her har sikkert instagram 😉

 6. camilla

  Du ser smashing ut i jackan!
  Jag och en väninna provad en liknande jacka och såg ut som sju svåra år hahaha. Man måste verkligen vara väldigt smal och vacker för att kunna bära den..

 7. Så koselig! Registrerer at du ofte trener før dere går ut på tur alle sammen. Hvordan løser du dette? Ber du alle vente på deg for at du skal trene, dusje og stelle deg før dere drar ut?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Både jeg og Lars-Kristian trener før frokost 🙂

   1. Får dere noen til å passe mens dere trener da?
    Lurer fordi jeg vil få det til selv 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi bor i leilighet med mamma og pappa, og foreldrene til Lars-Kristian var her fra lørdag til tirsdag 🙂

 8. Når er det oppstart på Netfit?

 9. Hvorfor er ingen av bildene og videoene av deg med Twentyfour klær merket med reklame? Det var jo det for 2 mnd siden. Tips til forbrukertilsynet er hvertfall oversendt. Jeg må nesten si at jeg syns du er veldig dårlig på å merke. Lekehuset også merker du jo nesten aldri.. Blir vanskelig å stole på deg når man aldri vet om det er reklame eller ikke.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke noe samarbeid med Twentyfour pdd.

   1. Men du har jo hatt samarbeid med de! Skal det fortsatt ikke merkes ? Hva er reglene ?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg merker det jeg legger ut som er reklame. For at det skal være reklame må jeg ha en form for økonomisk gevinst/fordel av det, og det har jeg ikke i dette tilfellet 🙂

   3. Øydis

    Det er vel et poeng at den du har reklamert for også har en økonomisk gevinst?
    Er produktet fremdeles i salg skal det merkes.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Begge deler må være tilstede. Jeg må få en fordel, og det må annonsøren også 🙂 Holder ikke at kun den ene parten får en fordel.

   5. Elisabeth h

    Tror snart ikke du trenger merke noen ting lenger, Caroline. Du har så mange « trofaste lesere» som forteller at ting skal være/skulle vært merket, uansett, så du trenger ikke passe på selv. He he he. At folk bryr seg. Seff skal ting merkes om det er en avtale, et aktivt samarbeid. Men når avtaletiden/samarbeidet er over, er merkeplikten over. Og, nei, Caroline er IKKE en av «de verste til å merke» ( el l ordlyd) som noen hevdet i et innlegg. Tvert i mot har hun v flere anledninger fått helt motsatt karakteristikk fra de som faktisk har som jobb å kontrollere dette.

    Nydelige stemningsbilder, som vanlig, C. Gleder meg til at du begynner med juleforberedelser på bloggen, jeg!

 10. Har dere ikke fått noe som helst spons på dette hotellet? Har ikke dere vært her tidligere også? Og dere tar jo utrulig flotte bilder i relasjon til hotellet !

 11. Men skal det ikke merkes som reklame så lenge det bidrar til eksponering og salg for Twentyfour? Altså så lenge det er av markedsføringsverdi? Klærne er vel fortsatt i salg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg må også oppnå en fordel, og det gjør jeg ikke.

   1. Det her kan jo umulig stemme. Er ikke regelverket til for å beskytte forbrukeren, og ikke en fordel for influencere? Da kan man jo bare ha korte avtaler som varer feks en uke, så kan man la være å merke med reklame de 51 andre ukene. Det står jo i regelverket at det skal merkes så lenge det har en markedføringsverdi, står ikke at du skal i tillegg ha fått en fordel for å merke. Fordelen fikk du jo da du hadde avtalen. Jeg tenker at det er ulempen med å ha så mye klær og ting som er sponset, at det må merkes lengre enn det ene innlegget du fikk betalt for. Twentyfour har du jo hatt samarbeid med flere ganger. Det blir jo umulig for forbrukeren å vite at ene uka er det reklame, men ikke neste, for så å være reklame igjen. Det er å utnytte noen smutthull i såfall.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hei Lene 🙂

    Nei, det er ikke spesielt problematisk og det er heller ikke noe regelverk som sier det du hevder. Jeg tror kanskje det er veilederen du sikter til?

    Om Twentyfour betaler meg for ett innlegg, så har ikke jeg noen fordel av å reklamere for de ut over den uken. Faktisk er det jo negativt for meg, fordi jeg vanner ut min egen markedsverdi.

    Vi har tydelige avtaler som spesifikt beskriver antall innlegg i de ulike kanalene. Om tanken var å utnytte smutthull ville kunden betalt overpris for innleggene, og så hadde vi bedrevet snikreklame mellom hvert betalte oppdrag. Men det gjør vi selvsagt ikke 🙂

 12. Hjelpe meg, i dag var det mye surt i kommentarfeltet ditt!
  Du er flink, Caroline, du leverer ekstremt bra innhold hele tiden og er i en egen klasse når det kommer til bilder og tekst. Alt er så gjennomført fra A til Å!
  Jeg blir oppriktig lei meg når jeg leser mange av kommentarene du får, det er ufortjent og sannsynligvis med bakgrunn i misunnelse og janteloven – ikke vet jeg.
  Jeg ser at flere bloggere har lagt ned bloggen den siste tiden og heller går over til andre former for sosiale medier, og det kan hende du også er inne på tanken. Og slik som kommentarfeltet ditt fremstår om dagen så forstår jeg det! Det kan ikke være spesielt givende å legge så mye arbeid i et blogginnlegg som du gjør for deretter å få så mange fæle kommentarer.
  Vel vel, et lite hjertesukk i natten fra meg, hehe. Stå på og følg drømmene dine, jeg følger deg uavhengig av plattform og heier fra sidelinja! 🙂

 13. Hei Caroline! Det ble jo en del misnøye da du plutselig forsvant fra bloggen i sommer, og da lovte du at du skulle gi beskjed før du blir borte i flere dager. Har du glemt det? Det virker som om bloggen blir mer og mer sidesatt ift instagram, og det ser man jo på antall kommentarer på de fleste innlegg.

 14. Hei 🙂 Hvilken bil har dere slik at det er god plass til to barneseter baki? Og hva slags rom bor dere på slik at det bli plass til to voksne og to barn? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har en Volvo XC90, og bodde i en leiligheter 4 soverom på Geilo 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *