selvplukket mais på lørdagstur

Vi har hatt en så utrolig bra helg! På lørdag dro vi en fin gjeng til Haneborg Gård i Drøbak for å plukke mais og grønnsaker – det var så koselig! Det ble ikke så mye mais til å begynne med, da ble det mest gjemsel i åkeren, men da vi først startet å finne mais – da var det skikkelig gøy! Vi dro hjem med to store bæreposer og masse sukkererter, og knasket både mais fra grillen og skikkelig sprø sukkerter fra kjøleskapet helt til kvelden omtrent! Det smaker jo ekstra godt når du har plukket selv 🙂 

Planen var å dra til en gård i Gressvik som ikke ligger så langt fra oss, men der var det dessverre helt tomt for mais for i år, og dermed stengt for selvplukk. Løsningen ble derfor Drøbak som kun ligger knappe 50 minutter unna med bil, og det var virkelig verdt turen. Vi var skikkelig heldige med været også – det stekte ute på jordet midt på dagen – hei sommerfølelse ☀️ 

Åkrene var forresten delt inn i ikke-søt mais, søt mais og litt mindre søt mais med større korn, noe jeg synes var veldig fascinerende, for mais har liksom alltid bare vært mais for meg! Haha! Men å, de var virkelig så gode! Det var også mulighet for å plukke andre grønnsaker der, så jeg har nesten lyst til å dra tilbake en gang til i løpet av høsten 🙂 🌽


Etter selvplukk dro vi hjem til oss, og her hadde vi besøk helt til i går 🙂 Adrian, Lisbeth, to barn på 5 og 7 og en baby på bare 5 måneder. Superstas for barna og for oss voksne 🙂 I dag har jeg vært i Oslo – forteller mer i morgen! Håper dere har hatt en fin start på uken 🌸

10 kommentarer

 1. Tommel opp for nydelig innlegg! Jeg liker sååå mye bedre innlegg hvor dere skjermer barna mer. Man trenger ikke å se og høre dem for å få inntrykk av hvordan dagene deres er. Så alle bildene her, kanskje unntatt det øverste, gir en skikkelig god følelse og jeg ble glad av å lese innlegget.

  Mer av dette, hehe.

 2. Idylliske bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 3. Så utrolig flotte bilder! Genseren din var veldig søt. Elsker trenden med puffermer på gensere og topper <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 <3

 4. Hvor er den genseren fra? Kjempefin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra h&m <3

 5. trousers???brand?

 6. Du verden så nydelige disse jentene dine er. Og du har utrolige flotte bilder på bloggen din. Det har du alltid hatt. Håper dere har det bra hele familien og at dere forblir sammen for alltid Caroline. Ønsker deg og dine en vakker dag. Klem.

 7. Så nydelige bilder! Koser meg med denne type innlegg<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *