behind the scenes: fra gårsdagens shoot

inneholder reklame: Netfit + B A Lion 

Så var det plutselig fredag! I går var vi på Lageret for å skyte bilder som skal inn i Netfit-appen. Disse måtte selvfølgelig også være med klær fra B A Lion – som jeg virkelig er så stor fan av! Det er skikkelig gøy å ha dem med på team Netfit og NÅ er vi endelig ett skritt nærmere lansering – igjen 🙂 Den som venter på noe godt.. Her kommer noen behind the scenes-bilder 🌸  

Fantastisk Sissel på plass for hår og makeup! Haha! Jeg husker ikke hva vi pratet om, men det var tydeligvis veldig morsomt 🙈 

Møtte denne lille vakringen som var ute etter både mat og kos (mest mat) haha 🙂 Så skjønn! 

WOOP! That’s a wrap!! 

(annonselenke) joggedressen min finner du HER (genser) og HER (bukse) skoene kommer fra Nike 🙂 


Det ble ganske mange timer på sett i går, så jeg var ekstremt sliten da jeg kom hjem igjen, og nå som det begynner å bli langt på dag, kjenner jeg plutselig at det henger litt igjen. Da klokka ringte i dag, følte jeg at jeg bare hadde sovet i et par timer *den følelsen* Det får bli tidlig i seng i dag, selv om det alltid blir en utfordring når jeg har en ny serie-obsession (det vil si: Luficer – omg) I morgen skal vi på gård og plukke mais med jentene, Adrian (over her) Lisbeth og barna, det blir så koselig det! Ønsker dere en superfin helg 🌸 

26 kommentarer

 1. Spent på å se bildene, ble sikkert dødsrå!

  Så snappen din idag, om Ronaldo sin bursdag, gratulerer til han❤️ Kjenner meg godt igjen i det å være crazy dog lady, har bare en hund da, men her er det bursdagsfeiringer og ho lever som en dronning❤️ Kom til å lure på, ønsker dere en ny hund i fremtiden, om noen år? Er så nysgjerrig på hva slags rase hunderase dere liker! Dere er jo en aktiv familie med masse kjærlighet, så dere hadde fått til hva som helst

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lille store gamle Ronaldo <3 Og Hugo <3 I morgen skal de til dyrlegen igjen og jeg er veldig veldig nervøs kjenner jeg. Håper på positive tilbakemeldinger og bedring på begge to.

   Vi ønsker absolutt å ha hund i fremtiden. Det kommer nok ikke til å bli umiddelbart etter at to har gått bort (jeg orker ikke å tenke på det engang) men vi har snakket en del om det. Vi ønsker oss en hund som kan være med på turer og som orker å løpe langt, så husky er faktisk en rase vi er veldig interessert i – uten at noe er bestemt 🙂

   Klem <3

   1. Anbefaler Shetland Sheepdog <3 Ikke så store hunder, litt større enn de der allerede har, men elsker å være ute i timesvis. Kan gjerne være med på lange løpeturer. Enkle hunder som sjeldent lager bråk. Yndige og ydmyke pelsklinger, som elsker kos <3

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ååå <3 Tusen takk for at du tipser <3

 2. Hei, hvilken selvbruning bruker du (om du bruker det)? Veldig fin brunfarge på bildene 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her har jeg brukt st.tropez dark mousse – elsker den! Lukter ca. ingenting !! dagen etter! <3

 3. Hvilken treningsklokke har du og hvor lenge har du hatt den? Skal kjøpe men er så mange å velge mellom

  1. Caroline Berg Eriksen

   Suunto baro 9 – elsker den! Har hatt akkurat denne i litt over 1 år 🙂 Men Suunto som merke har jeg hatt i siden 2015 tror jeg 🙂

 4. Du ser smashing ut! Savner hyppigere oppdateringer på bloggen 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anna! Så hyggelig å høre! <3 Det er så koselig at du vil ha flere oppdateringer <3 Enn så lenge håper jeg du vil følge meg her og på story og i feeden på instagram (story kommer også på fanpage på facebook) 🙂 God klem!

 5. Flotte bilder 🙂 Litt off Topic… ser flere bloggere som nå legger ned bloggen sin. Er det noe du har i tankene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, absolutt ikke! 🙂

 6. Så synd at bloggen føles litt nedprioritert om dagen.. :/ få og korte innlegg, og ingen kommentarer blir godkjent eller besvart. Håper du snart er tilbake igjen 🙂

  1. Denne ble godkjent, men ikke min kommentar? Om den var hetsende eller ufin så beklager jeg det.

  2. Enig. Besøker plutselig bloggen mye sjeldnere enn vanlig, fordi jeg tenker at «hun sikkert ikke har oppdatert noe uansett…». Veldig kjip tanke! Savner deg slik du blogget for en stund tilbake. JA, det er viktig med kvalitet på innleggene, men ikke vær redd for å gi litt slipp på all perfeksjonismen også 🙂

  3. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er lei for at du føler det sånn </3 Bloggen skal etter planen oppdateres hver dag 🙂 og om jeg ikke er her, så er jeg på instagram hele tiden 🙂 Når det er sagt, så kommer jeg nok til å ha fri lørdag og søndag fra blogg i ny og ne, ikke alltid, men jeg kjenner at jeg trenger disse dagene til å fokusere på familien – selv om det alltid er hyggelig å ta bilder som jeg kan dele her når mandagen er tilbake igjen 🙂 Kommentarfeltet skal selvfølgelig ikke være så dårlig besvart som det har vært den siste tiden og jeg skal virkelig ta tak i det! Det er så mye som skal gjøres for tiden (som ikke synes) men det er altså en grunn til at jeg ikke blogger 2 ganger om dagen lenger. Men oppdateres skal den 😀 Vi er snart i mål! 🙂 Tusen takk for at du følger med <3 Klem <3

 7. Hei! Får jeg spørre om hvilken foundation og hvilken concealer som ble brukt i shooten? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vet hun brukte foundation fra Armani, men vet dessverre ikke concealer :/

 8. Lurte på en ting. Hvorfor var Alexandra Joner på fotoshooten din med my muse? Synes jeg så hun der på bloggerne

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, hun jobber i My Muse hun også 🙂

 9. Veldig lite aktivitet på bloggen? Er du på vei til å fase den ut?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei <3

 10. Det er skummelt å se utviklingen av korona som nå eskalerer noen steder igjen. Jeg mener dere influensere kan gjøre mye bra ved å vise at dere følger regler, f eks bruker munnbind når dere ikke klarer holde avstand under sminking f eks. Er så enormt mange som tydelig viser at de ikke følger retningslinjer..
  men som «yrkestittelen» deres sier, så har dere mulighet til å påvirke ☺️

 11. Først..Håper du har Ronaldo og Hugo i mange år enda
  Og at de holder seg friske og på potene.
  Men, når du snakker om hund..Sikkert ikke tema enda men følte bare for å si det siden du nevnte Husky…
  Det er en type hund som ikke kan løpe løs i skogen…
  Den kan sikkert løpe langt men ikke løs..
  Google litt så ser du hvorfor….
  Vi har hatt en i familien , det er en krevende hund som trenger å bli « brukt» for å trives…
  Det er ikke en hund du tar med på stranda f eks…
  Deter utallige hunder som elsker å løpe, langt også og som kan bli med på tur..
  Følte bare for å si det….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for at du sier det! Vi har jo bare snakket om det, ikke bestemt oss for noe, og det er jo altfor tidlig å tenke på neste hund allerede – derfor er det bare noe vi har snakket litt om <3 Jeg får så dårlig samvittighet av å bare tenke på det, så vi har i hvert fall god tid. Skal gjøre mer research når tiden er inne <3

 12. Har kjøpt meg husky for 3 dager siden.Ja det er krevende hund.. forde den trenger mosjon.Akkurat nå er han valp, men han skal få gå masse turer og fjell turer 🙂 Det er en flott rase som er familie vennlig.Så kan absolutt se for meg dere med en i fremtiden.men som vi hvet har dere har de to her nå ,som skal nytes vidre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *