høsthygge hjemme

inneholder annonselenker

Det er så deilig luft og nydelige farger ute for tiden, og jeg kjenner at nå vil jeg faktisk ønske høsten velkommen. Det blir deilig med myk strikk, boots og varmere jakker – dessuten er høsten ekstra deilig når været er fint 🍁 Før jeg finner frem Halloweenpynten og går helt bananas med å gjøre det skummelt og spennende for jentene i noen rom, har jeg så lyst til å gjøre det litt ekstra høstkoselig her hjemme – da tenker jeg mest på stuen i midten. Jeg er litt usikker på om jeg skal gå for brente, varme farger eller det grønne. Gresskar skal i hvert fall inn allerede neste uke, så er det ekstra høsthyggelig når vi kommer hjem fra ferien 🍁 Her er noen fine varer som du finner i butikken nå, det skal ikke så mye til for å gjøre små endringer hjemme – jeg tenker å bytte ut noen puter og få inn litt andre blomster og pledd 🙂 Det kommer til å bli så fint, spesielt når stuen i seg selv er såpass nøytral. 

(annonselenker) grønn pute HER / pyntegresskar HER / vase HER / vase HER / pledd HER / pute HER / puff HER


Og så gleder jeg meg til å ta frem disse kransene til døren fra i fjor! De er så fine 🍁 

🍁🍂

19 kommentarer

 1. Så koselig innlegg. Elsker høst! 😀 Mørkere kvelder, stearinlys og fyr i peisen, eplekake og deilige gryter. Halloween, gresskar og høstlyng. 🙂 Gleder meg til masse inspirasjon hos deg fremover nå! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det <3 Og jeg er helt enig! Høsten er skikkelig fin <3 Gleder meg til å dele inspirasjon!

 2. Elsker de nydelige fargene som er om høsten! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig <3

 3. Jeg syns huset deres er aldeles nydelig, og jeg er over gjennomsnittet glad i gamle hus da jeg bor i et selv.
  Det virker som du gjør mye forandringer ift innredningen, er det fordi du følger trender? Tenker bare at det blir utrolig mye utgifter hvis man feks skal dekorere huset etter sesong, og ikke minst avfall.

  Om man går for en tidløs innredning så går jo ting ikke ut av mote. Har ikke hørt om noen andre som innreder etter sesong (og da mener jeg ikke pynting osv, men mer å bytte ut puter og stoler osv).

  Dere pusser også opp en del, er det fordi dere blir lei? Dere har jo et så bra utgangspunkt, og jeg tenker hvis man gjør det riktig første gangen så trenger man egentlig bare å finpusse i de neste årene, som nye malingsstrøk osv. Kvalitet over kvantitet.

 4. Så fine inspirasjonsbilder<3

 5. Hvor mye av løpingen sin skjer på mølle? 3 av 4 økter? (Snitt gjennom året). Jeg løper tilnærmet alle økter på mølle, pga logistikk, barnepass etc. Vil det bli ett problem? Løper 2-4 ganger i uken. Fra 5-10km økter.

 6. *din ikke sin

 7. Jordfarger er så fint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig <3

 8. Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men du må prøve den nye (?) greske kokosyoghurten til Synnøve! Tenkte på deg da jeg så den i butikken, og den er så god 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå! Gjett om jeg skal! Tusen takk for tipset <3 *sikle*

 9. Du gir meg alltid så mye inspirasjon. Elsker hvordan du verdsetter tradisjoner og årstider ❤️
  Stå på Caroline! Du et skikkelig godt forbilde 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Ida <3

 10. Nydelige bilder og krans!
  Lurer bare på: du har jo vært en populær blogger i mange år, vurderer å begynne med blogging selv, men ser at du får så forferdelig mye pepper i kommentarfeltet 🙁 Så også din YouTube video med slike stygge kommentarer, og lurer på: er dette noe du ble vant med tidlig, eller tok det en stund før du ikke tok deg like nær av det lenger?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei fine deg <3 Om du velger å stikke deg frem og synes, så må du dessverre regne med negative kommentarer innimellom. Flertallet har alltid bare vært gode med meg <3 hvis ikke det hadde vært sånn, så hadde jeg nok gitt opp for mange år siden! Jeg har vært i denne bransjen i over 11 år nå, og det er klart at jeg helt tåler mer nå enn jeg gjorde før. Det er alltid noen kommentarer man tar mer til seg enn andre, men alt i alt så er det viktigste at du vet selv hvem du er og hva du står for 🙂 Så får "alle andre" bare ha sin mening om deg. Negativitet kommer man som regel ikke utenom, men du lærer deg selvfølgelig å takle det bedre når du må gjennom det daglig 🙂 <3

 11. Hvor har du kjøpt den fine kransen?

  1. Elisabeth h

   Den har de på Nille!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det stemmer! Min er fra i fjor, men tror de har den i år også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *