Bambibursdag for 4-åringen vår

reklame: ballonger festlige ting + kake og donuts soulcake 

I går var det endelig klart for å feire Bambi-bursdag med barnehagebarna, og for en fin feiring det ble! Planen var å være ute så vi kunne bruke lekeplassen vår, og ikke minst den fine lekestua, men været satt dessverre en stopper for disse planene. Vi valgte derfor å legge bursdagen inn i stedet og det er vi glade for. Det var skikkelig regnvær og masse vind nesten hele dagen, så barna storkoste seg inne med flasketuten peker på, pizza, MASSE lek, kaker og pinata 🙂  

Denne gangen ble det nydelig ballonger fra Festlige Ting, disse er hundre prosent nedbrytbare og det er jo bare helt fantastisk! De kommer til å få være på rommet til jentene helt til luften har gått ut av dem, for de er så utrolig fine og dekorative 🙂 Jeg flyttet litt leker ned, og det er jeg veldig fornøyd med. Hadde en sklie stående ved siden av tipiteltet og begge deler var like populært – både sklien og tipien. Og Bambi på lerret selvfølgelig 😉 Rommet til Naia så ut som *jeg vet ikke hva* da alle hadde dratt hjem (haha) og jeg er veldig glad for beslutningen om å låse Nelia sitt rom denne gangen. Ett rom å leke på pluss stuen nede var mer enn nok! Jeg fjernet også en del småleker nå, som for eks. Barbieflyet deres med tilbehør, en campingvogn med masse greier til og Peppa Gris-huset som har masse smådeler. Det viste seg å være lurt 🙂 

Vi starter alltid bursdagene med flasketuten peker på, og det liker jeg veldig godt. Da får vi samlet alle barna og vi har full fokus på oppakningen og får kikket godt på hver ting, samt får takket den det er fra på en ordentlig måte – det er viktig synes jeg 🙂 Denne gangen var det Nelia som leste opp alle kortene, det var ekstra koselig! Jeg opplever at de fleste sitter i ro i slike sammenhenger, for de vil også gjerne se hva som skjuler seg i pakken. Vi pakker gjerne opp noen av gavene helt også, så barna kan leke med dem etterpå – det kommer selvsagt an på hva det er, playdough og så videre er for eksempel ikke like aktuelt som dukker og biler. Etter flasketuten spiser vi som regel, og i går laget vi ren ostepizza. Det er enkelt å lage og noe alle liker, og det var skikkelig populært! Jeg har aldri opplevd at barn spiser så mye i bursdag før! Vi har hatt pizza tidligere også, men da med diverse på som for eksempel kylling eller kjøttdeig, og da har de ikke spist like mye, så dette skal vi gjenta 🙂 

Når det er rundt 30 minutter igjen av bursdagen pleier vi å slå på pinataen – det er alltid gøy! Oppi her legger jeg kun godteri som allerede er pakket inn, og rundt 3 ting til hvert barn. Alle står i kø og får en godtepose hver utdelt, oppi denne ligger det allerede litt smågodt, og det som faller ut av pinataen kan de da legge oppi posen. Så fyker de rundt med den og leker til de skal hjem 🙂 

Har dere sett en nydeligere kake og finere donuts enn dette? Jeg har jo bakt selv de siste årene, men fy søren! Tusen takk til Soulcake 🤍 Skal innrømme at det var litt deilig å la noen andre få det ansvaret denne gangen 🙂 Både kake og donuts smakte HELT fantastisk! Vi har rester igjen, og jeg kommer garantert til å småspise kake etter hvert måltid hele uken 😂 Det er for fristende til å la være. 


Da har jeg besvart noen av spørsmålene som har tikket inn, det var mange som lurte på hvordan jeg pleier å legge opp dagen, mat og så videre 🙂 Og så var det detaljene ellers – her har jeg også fått masse spørsmål. Tallerkner, banner, godteposer og servietter kommer fra Bursdagskongen og Superkul. Pappkrusene kommer fra Clas Ohlson, og på disse klistret jeg klistremerker som jeg har bestilt fra Kortshop. Jeg bestiller som regel alltid invitasjoner og trykksaker derfra, for de lager akkurat hva jeg vil ha (bortsett fra originale Disney-print som man som regel ikke har patent på) og det er så lekkert når invitasjon, tusen takk-lapper og klistremerker har en rød tråd – ikke at barna ser dette, men det gjør jeg 😉 Boksene med Naia på bestilte jeg fra Etsy. Fant en selger der som hadde custom made bokstaver, og på den måten slapp jeg å bestille hele alfabetet x 2 (veldig mange selger kun bokser sammen med hele alfabetet) De kunstige blomstene kommer fra IKEA, eføyen bestilte jeg på Ebay for mange år siden. Kakefatet kommer fra Plantasjen og fatet med frukt fra Jernia. Bambifigurene kommer fra Nille, og pappfigurene som ligger på bordet og er på blomstervasene, er bare girlander som jeg har klippet opp 🙂 Det var vel alt, tror jeg 🌸 Barnebursdager altså! Det er bare to av dem i året og det er så stas å gjøre noe ekstra ut av dem (synes jeg) 🙂 

61 kommentarer

 1. Såå nydelig og gjennomført!! Dette kan du Caroline! Heldige barn ❤️

 2. Elisabeth L

  Du er så fantastisk flink, og jeg gleder meg sånn til barnebursdager og hente inspo fra deg <3 Hvor mange timer syns du man burde invitere til sånn ca.? 🙂

 3. Wow! For en flott bursdag du stelte i stand for datteren din og alle gjestene hennes 🙂

 4. Det var en instavennlig bursdag.

 5. Kan jeg utfordre dere på å ha en jordklode vennlig /zero waste bursdag neste gang?

  1. Anette K

   Spenstig utfordring som jeg håper Caroline tar! Med det sagt, synes jeg det e fint å se at alt er så gjennomført og pent. Barna er i fokus, og det er jo det viktig på en slik dag. Håper og tror Caroline både gjenbruker og donerer bort stash etter en slik dag?

 6. Du er så inspirerende! 🙂 Jeg er selv en som gjør mye ut av bursdager, og Etsy visste jeg ikke om før jeg leste om det på bloggen din tidligere. Der finner man mye bra!

  Jeg har dog et spørsml som jeg lurer på. Når dere inviteter til selskap, inviterer hele avdelingen/klassen? Inviterer dere både gutter og jenter? Eller er det kun jenter? Dere har jo et stort hus, men det er ikke alle som har det. Prøver å tenke på hvordan jeg skal gjøre det. 🙂

  1. Hvis barnet er i barnehagen, er dem nogle gange i uka delt i gruppe. A la flodhesten, skolegruppe, blimed etc
   Du kan jo inviterer den gruppe barnet dit er i, eller du kan inviterer kun det kjønn barnet dit er.
   Men, man må ikke kun tage nogle enkelte pga mobning og udelukkelse hvis du skjønner.
   Jeg har gutter og inviterer pr alle guttene. Men når ældste blir 6. Inviterer vi nok hele skolegruppe både gutt og jente.

  2. Dette må du finne ut i samarbeid med foreldre på avdelingen/klassen «din»!

  3. Caroline Berg Eriksen

   Vi inviterer som regel alle i klassen, men det har hendt at vi kun har invitert jentene 🙂

 7. Fine bilder for all del. Gjennomført og sikkert veldig instavennlig.
  Men tenker du noen gang over at du selger barndommen til ungene dine?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Jeg har fått en kake og ballonger, resten er det jeg som ordner, så nei 🙂 «Barndommen» til jentene våre er også veldig mye mer enn hva som kommer ut i sosiale medier.

   1. Det skjønner jo alle, men det er vannvittige mengder med bilder, film og opplysninger som deles.

    Det må dere vel innrømme?

 8. Du store min! For et arbeid, for en energi og for en perfeksjonisme. Heldige barna dine!

 9. Så flott du har stelt i stand. Heldige Naia. Jeg er nysgjerrig på hva du gjør med alt som ikke er en-gangs-materiale iforbindelse med slike bursdager, som for eksempel fotoveggen og bambi-figurene? (Ting som er typisk tema-innkjøp?) Taes det vare på? doneres det? Har blitt veldig inspirert av deg, og gleder meg til å arrangere slike bursdager selv i framtiden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Vi tar vare på det meste og bruker det senere, men vi vurderer å ha et lite utsalg nå for det begynner å bli en del 😀

 10. Oi, dette må være en drøm for ungene! Vi har også noen mødre i bhg-en som steller ekstra med bursdager, det er helt tydelig at de synes det er kjempemorsomt, og ungene elsker det! Vi, derimot, gjør det veeeldig enkelt

  1. Skulle være sånn tårelatteremoji til slutt der:)

 11. Karoline

  Herlighet, det er så lekkert!! Jeg dåner!

 12. Hei Caroline Så magisk og fint dette var
  Den veggen med donuts, hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   http://www.temashop.no 🙂

 13. Flinke deg som alltid, kjempe fin fint, Nydelig kjole Naia har på seg hvor er den i fra?

 14. Nydelig. Tema bursdager er veldig morsomt å planlegge og arrangerer. Både til liten og stor.

 15. Så utrolig fint, skulle ønske jeg også hadde ork til det, får se i fremtiden, har foreløpig en to-åring. Har du gjort det så gjennomført og ‘stort’ alle deres bursdager? Hvordan er det hos vennene når de feirer, like gjennomført, og tror du barna bryr seg/blir misunnelige når de ikke får det så fint og stort?

 16. Benedicte

  Hvor mange var dere samlet totalt? Og hvilke smitteverntiltak gjorde dere

  1. Elisabeth h

   Du kan sikkert trygt gå ut fra at de gjorde de smittevernstiltakene man SKAL gjøre når flere samles, med nøye håndhygiene og « hoste i armkroken» osv. Heldigvis var, så vidt jeg vet, gjestene fra samme barnehagegruppe, og det forenkler saken en del. For i en barnehagegruppe/kohort er det ikke noen en-meters avstandskrav mellom barna.

   1. Nei, det kan man ikke «trygt gå ut fra» og et nyttig spørsmål i disse tider.

 17. Så fint Høres ut som en perfekt dag og feiring. Takk for gode tips til «oppsett»av barnebursdag og ikke minst inspo Gratulerer med en nydelig 4 åring

 18. For en flott bursdagsfeiring! Kan jeg spørre hvor den trallen(?) du har brukt som kakebord, og som ballongene henger på, er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 😀 Vi har jo en selv, men den er for stor til å ta inn så vi planlegger å bygge en egen. Men denne gangen leide vi en fra Haslien fotografene.

   1. Leide dere inn en tralle? Til en fireårsdag.
    Det er ikke å dra det litt langt, syns du?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Om det er å dra det litt langt er vel opp til hver enkelt å avgjøre 🙂 For to år siden bygget vi vår egen, men den ble dessverre for stor til at vi kunne ta den inn.

 19. Wow dette var kjempefint

 20. For noen fine bilder, du har gjort det så nydelig!!! Også gøy å høre litt om hvordan du legger opp bursdagen:) Jeg har sagt det før, kom til meg og arranger barnebursdag 🙂 🙂

 21. Så fantastisk flott, tenker det var ei som var strålende fornøyd:) Holder med deg at det er stor stas å gjøre istand til barnebursdag. Håper du ikke bryr deg om disse negative som alltid kommer uansett hva, det å sitte å diskutere en bursdagsfeiring for et barn som foreldre steller istand så kritisk som flere gjør er så uforskammet. En får gjøre det en vil, makter og ønsker, alle trenger ikke være like. Men at noen velger gå ekstra inn er da absolutt ikke noe å kritisere

 22. Så inspirerende og fint! Får lyst til å dra i barnebursdag jeg, selv om jeg er 34 år og er uten barn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 23. Hei! Siden du er influencer og lever av å påvirke og inspirere andre, hadde det vært interessant med et budsjett for disse barnebursdagene. Hva anslår du at en slik bursdag koster, inklusive det du har blitt sponset? Så vet en hvor en kan legge lista, hva som er oppnåelig.

 24. Wow for en nydelig, perfekt dekorering !! 😀 De barna som kommer inn der må vel gjøre store øyne og mye «oj»» og «wow» ? 😀 Rene drømmen dette <3

 25. wow, så gjennomført og flott. En drøm for jenter i den alderen. Du kan gjøre en karriere av dette ,en dag, engang i fremtiden, hvis du måtte ønske det.

 26. Så utrolig fint – for en heldig jente! 🙂 kanskje du kan opprette profil på Tise? Jeg er interessert i å kjøpe mye av tingene fra dine barnebursdager 🙂

 27. Du er så flink å stelle i stand! Jeg har ikke barn engang men ønsker meg gjerne en slik set-up på 28års dagen min i November haha!

 28. Sikker på barna hadde en helt topp dag og de er heldige som har foreldre som arrangerer så fine feiringer! 🙂 Men jeg synes forslaget om «zero waste-bursdag» lenger opp er noe dere kan ha i bakhodet til neste gang. Kanskje som en morsom utfordring?

 29. Sukkersøt bursdag til sukkersøt jente Fantastisk flott!
  Jeg likte de kassene med bokstaver på, kan du være så snill å dele link til aktuell selger?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   https://www.etsy.com/no-en/shop/PartyDaySupplies

 30. Hei.
  Veldig veldig nydelig alt sammen !
  Bare lurte på de ballongene..Det blir jo mengder å blåse opp..
  Hvordan gjør dere det ? Bruker dere en form for pumpe ? Ev hvilken/hva ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Vi bruker en elektrisk ballongpumpe for å blåse opp ballonger! Bare å søke etter det på google 🙂

 31. Nydelig bursdag. Du er flink. Hva syntes du om at du bruker spons ifm dattera di sin bursdag ?
  Hvorfor blande jobb opp i bursdagen hennes ?

 32. Tenk å være 4 årog få en sånn bursdagsfeiring. Det må være en magisk opplevelse.
  Du er råflink og inspirerende

 33. Utrolig flott, men kan ikke la være å tenke på at dette er helt vanvittig overdådig og må koste ganske mye selv med spons? Kunne gjerne arrangert en lignende bursdag til ei av mine jenter men ser liksom for meg at tusenlappene flyr

  En annen tanke er den enorme påvirkningskraften du har og hvilke signaler du sender rundt deg. Hva med de i barnehagen/på skolen som ikke har like mye ressurser som dere? Forventer barna slike bursdager etterhvert med alt dette stæsjet? Om nei, hvorfor og for hvem gjør dere det for da? Tenker at det må legge et visst press på de rundt dere (selv om de ikke sier det) og følelsen av å arrangere en barnebursdag «på en litt mer nøytral måte med pølser og sjokoladekake i langpanne med noen få ballonger» må føles litt rart etter å ha gjestet dette her? Jeg er absolutt for at alle må få gjøre som de vil men igjen handler det om hvilke signaler, verdier og holdninger man sender ut. Mener du selv har svart en gang at «barna er jo fornøyd uansett hvordan en bursdag arrangeres» så da tenker jeg at du som inspirerer også kan være med på å inspirere til noe som ikke alltid er overdådig og litt mer jordnært og overkommelig for «folk flest»☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg pleier ikke å regne på det, men jeg mener på at vi gjorde det i fjor og kom frem til at det er billigere enn f.eks Leos lekeland o.l. 🙂 Tar du bort vognen, baker selv og fikser ballongene selv så er det ikke veldig mye penger.

 34. Lekkert!
  Men kanskje litt «over the top» etter min mening 🙂
  Men har forståelse for at du lever av SoMe, det gjør ikke jeg 🙂
  Ha en fin dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det er et poeng :p

 35. Kjempefint at det ikke blir så kostbart som det ser ut til! Men når en ser bort ifra det, gjør du deg noen tanker om at du som både bedrift og enkelt – person fronter noe som kanskje ikke er så veldig bra for holdninger hos oss alle, med å vise frem et sånt overdrevent stæsj/ pynt/ kaker, ballonger osv? Og det med å vise frem barna så er det ikke noe mere hos deg en hos andre tror jeg,,så akkurat det tror jeg at hver og en kan la vær å snakke om,,,

 36. Katrine

  Mange kverulanter i kommentarfeltet her, men synes at du svarer på kritikk på en veldig positiv og god måte, Caroline♥️ Synes det er en sann fryd å se på hvordan du pynter til f.eks høsten, jul og bursdager, for blir så inspirert og revet meg selv (SPESIELT TIL JUL) så fortsett gjerne med det♥️

 37. Sandra b

  Utrolig lekker og du er absolutt en inspo når det kommer til feiring! Har i år fått unge og gleder meg til han blir større og det skal lages bursdager 🙂 tenker også at barn er fornøyd uansett hvor mye En gjør ut av det så lenge lommeboka bestemmer!

 38. Michelle

  Du er så flink, Caroline! En stor inspirasjon! Barna dine er heldig. Elsker disse bursdagsinleggene dine og alt av interiør som du legger ut. Stå på videre! 🙂

 39. Nydelig feiring!! Det jeg er nysgjerrig på er hvordan sånne flotte kaker ser ut inni.
  Du har ingen bilder fra påbegynt kake?

  1. Caroline Berg Eriksen

   JO! Det har jeg! Kan poste på story i morgen 🙂 Tok bilde fordi flere har spurt 🙂

   1. Aaaah herlig!!! 😀

   2. Tror jeg gikk glipp av storyen jeg. Det var ergerlig. Men fikk med meg grønnsakssuppa, den så skikkelig god ut, nam nam.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *