så var hun 4 år 🌸

I går fylte verdens skjønneste skøyer og lillesøster 4 år! Tenk på det 🤍 Årene har gått så fort og jeg klamrer meg til tiden 🌸  Takknemlig for alle minnene vi skaper sammen og det fine, gode mennesket hun utvikler seg til å bli. 

I går feiret vi fra morgen til kveld, og i morgen går barneselskapet av stabelen! Jeg koser meg så masse med planleggingen og organiseringen, og det er så gøy å se hvor mye de setter pris på alt fra en ekstra stor frokost før barnehagen til kakeselskap med familien etter 🌸 Det beste med kakeselskap er all mimringen! I går satt vi og kikket i fotoalbum, og gjennom filmarkivet på mobilen min fra 2016 og nesten hele veien frem til i dag, og det var så fryktelig fint! Men også litt vemodig, fordi jeg kjenner hvor mye jeg ønsker meg å bare få tilbake litt til av babytiden.. med begge to 🤍 

I dag er søster på besøk, og vi skal fikse litt før morgendagen 🙂 Planen var å være ute med alle barna, men det har meldt regn og vind til langt ut på ettermiddagen, så vi får planlegge som at vi skal ha det inne, og heller flytte det ut i siste liten om været tillater det. 


Jeg elsker faktisk denne tiden etter sommeren, for det er så mye hyggelig som skjer – barnebursdager, Halloween, jul – masse kos som det er gøy å gjøre noe ekstra ut av. På den måten blir også denne litt kalde, mørke tiden, lys og fin med masse å glede seg over 🙂 Og så kommer vinteren, og da håper jeg på mase masse snø i år! Men alt til sin tid 🙂 Håper dere har en kjempefin lørdagskveld 🌸 

12 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med dagen til 4 åringen <3

 2. Hva tenker du om miljøaspektet ved å produsere så mye søppel på en bursdagsfeiring?

 3. Gratulerer så mye til vakreste Naia med 4 års dagen <3

 4. Hvor er den rosa kjolen hennes fra? 🙂

 5. Nydelig jente. 🙂 Gratulerer så mye!

 6. Iseline

  Gratulerer så mye til den nydelige jenta deres! 🙂

 7. Tone R.

  Gratulerer til Naia 🙂 nydelig jente. Stas med bursdag, håper været er på deres side! Jeg har en liten gutt på 4 uker, jeg synes denne måneden har gått fort.. Nyter vært sekund, selv når vi ikke sover om natten. God bursdagsfeiring 🙂

 8. Kan ikke tro at hun er så stor alt! Tenkte først at det var Nelia ❤️ gratulerer med dagen!

 9. Gratulerer så mye – 4 år, en fin alder 🙂

 10. Nydelig bursdagsjente, og så fint du har pyntet 🙂

 11. Så nydelig! Gratulerer<3 Disse innleggene er mine favoritter, så nydelige bilder, strålende mennesker som gir hverdagen et lite løft! 🙂
  Ønsker dere en deilig høst!

 12. Anne Margrethe Olsen

  Så nydelig du gjør det!
  Hvor er din grønne kjole fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *