høstens must have: skjortejakken

inneholder reklamelenker: gina tricot + nelly 

Høsten er over oss og det er på tide og finne frem ytterjakken – endelig vil kanskje noen av oss si, for høstnyhetene er jo alltid en fryd – det synes i hvert fall jeg 🙂 Vi er bare noen uker inn i september og allerede nå er det enkelt å se at skjortejakken er et must have – den er overalt og jeg har selv gått til innkjøp av en i ruter og en i cord. Elsker begge to, og synes det gir antrekket en mye mer avslappet look umiddelbart – perfekt for å dresse ned et pyntet antrekk eller bare slenge over et allerede avslappet antrekk – dødskult begge deler! Her kommer mine favoritter – linker dem nederst 🙂 

(annonselenker) 1. militørgrønn skjortejakke HER 2. skinnimitert skjortejakke HER 3. lang, rutet skjortejakke fra Zara 4. skjortejakke i cordfløyel HER 5. HER 6. tykk skjortejakke HER 7. skjortejakke i cord fra Zara 8. lang skjortejakke HER


🍂🍁

1 kommentar

  1. Tur vi har olika klädsmak
    God helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *