en dag på sett for Netfit

inneholder reklame: BALion + Netfit 

Både jeg og Netfit har fått ny samarbeidspartner – BALion (uttales Be A Lion 🦁) så i tiden fremover kommer dere til å se meg i veldig freshe treningsklær fra dem. Ikke har de bare utrolig mye fint, men jeg elsker virkelig buksene deres som har såpass høyt liv og som sitter så bra! På lørdag kommer også et helt amaziing rib-set inn på lager (det jeg hadde på meg på ig-story i går og det du ser lenger ned i innlegget) så det er bare å glede seg 🙂 

ELSKER dette i shiny materiale! Det ser nesten ut som skinnbukser, men føles akkurat som en treningstights! Ta en titt på hele kolleksjonen deres HER

I går var vi på plass på Lageret for å filme øvelser til appen nok en gang, men denne gangen med klær fra BALion 🙂 Vi gjorde altså alt om igjen ettersom de nå er med på laget, som jo bare er utrolig gøy! Vi rakk å bli ferdig med alle 140 øvelsene på rundt 6 timer, bittelitt støl i dag kan du si 😉 Men jeg startet dagen med en intervalløkt, og det var deilig å kjenne at det var fart i beina tross alt 🙂 

Lunsj kommer i alle varianter – digg med cookies og boller også, når dagen er så lang 😉 

Kaffepause ☕️ 

NÅ! Nå teller jeg uker, dager, timer, minutter og sekunder til lansering av appen vår 😍 Netfit blir best! 


Jeg sitter på kontoret og her blir jeg i dag 🙂 I kveld skal jeg på teater igjen og herregud som jeg gleder meg! Har ikke gjort noe som helst i den kategorien siden februar, så jeg er KLAR! Håper dagen din er fin 🌸 

51 kommentarer

 1. Så kule klær! De så smashing ut på deg. Var de behagelige på også? Hvordan var de å trene med?
  Gleder meg til å prøve netfit appen deres også!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Enig i at de er kule, men de er jo supercomfy også – enda viktigere 🙂 Jeg synes de er helt nydelig å trene med, har testet både løping og styrke med dem og det er ingenting å klage på 🙂 Så gøy at du gleder deg til app! Det gjør virkelig jeg også! <3

 2. Må dere ta alle bildene på nytt? Og videoene? Jøyemeg, du kommer virkelig til å bli gjennomtrent, haha. Men burde ikke sponsor vært på plass tidligere?

  Nydelige klær, de ser smashing ut!

  Jeg gleder meg sånn til netfit er oppe og går, har dere satt en lanseringsdato?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alle bilder og alle øvelsesfilmer, ja 🙂 Det er vanskelig, for ikke å si umulig å selge inn en sponsor til et konsept som ikke er lansert ennå. At vi fikk til den avtalen nå sier jo at B A Lion har kjempetro på konseptet, og det er gøy 🙂

 3. Har dere filmet alt om igjen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alle øvelsene jeg gjør er filmet på nytt, ja 🙂

   1. Men øvelsene du gjør sammen med Adrian Paul, skal du ikke ha på «riktig» tøy da?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi gjør ingen øvelser sammen 🙂

 4. Tone R.

  Rib-settet er super lekkert! 🙂

 5. Når er det Netfit lanseres? Kan du fortelle litt om prosessen underveis? prosjektplanen deres for fremdrift osv. 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har ikke satt noen dato, og jobber egentlig bare mot å lanser så raskt som mulig 🙂 Akkurat nå har vi hatt første beta til testing, og gitt tilbakemeldinger der på enkelte designendringer o.l. Disse får vi tilbake i løpet av 14 dager, og da skal vi også sende over alle videoer av øvelser og så skal disse settes inn i appen før vi får testet den igjen.

 6. Karoline

  Håper du vil ta med spørsmålet mitt da jeg er opptatt av kosthold og trening og nysgjerrig på det nye konseptet deres.
  Kommer kosthold til å være en del av appen? Kosthold er jo minst like viktig som trening når det kommer til en sunn livsstil.
  Også må jeg spørre- jeg følger deg på IG og idag la du ut at du løp intervaller på mølle i 50 (?) min, også postet du bilder av tre knekkebrød- vil du si det er nok for å fuele kroppen etter en såpass hard økt? Det kan godt hende du spiste mer enn dette, men da postet du isåfall ikke det.

  Det handler vel om hvilke signaler man sender ut, det er det avsender ser, og ikke evt. hva annet du spiser . Spiller egentlig ingen rolle om du sier at du i tillegg spiste er helt brød, for det formidlet du ikke. 3 knekkebrød etter 50 min løping blir jo slankemat. Mat skal ses på som næring til kroppen. Jeg kritiserer ikke deg personlig, men hvilket budskap du sender ut ved å poste det du gjør. Håper du kan ta til deg tilbakemeldingen, syns det er spesielt aktuelt når du skal lansere en treningsapp.

  1. Kjersti

   For en merkelig kommentar. Jeg kunne aldri spist mer enn 3 knekkebrød uansett hvor langt jeg har løpt. Jeg begynte for øvrig dagen med 6 fine km ute i det fri. Spiste èn brødskive og drakk kaffe etterpå. For meg holdt det fint frem til lunsj. Alle er jo forskjellige?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, vi er alle forskjellige og det er også rimelig spesielt og bare gå ut fra at det er de 3 knekkebrødene jeg spiser etter en sånn økt, når jeg ikke har skrevet noe om det 🙂 Kan jo ha vært en snack for alt det «Karoline» vet 😉

   2. Karoline

    Har du i det hele tatt lest hele kommentaren min? Rimelig spesielt svar fra deg?! Du sier at jeg «går utifra», skrev jeg ikke

    «Det kan godt hende du spiste mer enn dette, men da postet du isåfall ikke det.»

    Men JA, jeg «går utifra» at det var det du spiste, for det handler om hva man formidler gjennom SOME, er det ikke «influenser» du er? Eller påvirker på godt norsk (insert sarkastisk smilefjes her).

   3. Caroline Berg Eriksen

    Ser ikke helt hva som var spesielt med svaret mitt? Om jeg poster at jeg spiser et eple, og ikke poster noe annet av mat den dagen. Mener du da at det finnes mennesker som følger meg i mine kanaler som da «går ut i fra» at det var det jeg spiste den dagen, og at det er mitt ansvar at de ikke tror det?

    Du må gjerne mene at det sender feil signaler, jeg er i så fall 100 prosent uenig og ser virkelig ikke problemet. Jeg henvender meg til et voksent publikum, ikke små barn.

   4. Enig med Karoline! Budskapet er at det er de 3 som spises. Jeg er heldigvis voksen nok til å forstå at det ikke er nok, men min datter på 14 tenker antageligvis at hun spiser for mye ift forballfrue.

   5. Caroline Berg Eriksen

    Liinn: Jeg tror de fleste forstår at det ikke er det som er budskapet. 14 år gamle jenter er også milevis unna målgruppen min.

   6. Ingvild

    Interessant diskusjon! Kan det tenkes at dette misforstås som du sier, fordi dette er rekkefølgen det gjentagende legges ut i? Altså kaffe – trening – knekkebrød. Dersom det gjøres igjen og igjen vil det jo logisk nok tolkes som at dette er vanlig? Dersom det annen hver gang hadde blitt lagt ut feks kaffe – trening – egg og bacon, så hadde man kanskje ikke tenkt at tre knekkebrød var standard frokost etter trening, fordi det like mange ganger vises at det er annerledes?

   7. Caroline Berg Eriksen

    Nå legger jeg ut ganske mye annen mat, så det er nok neppe tilfellet 🙂

   8. Jeg syntes spørsmålet til Karoline virket fornuftig retta mot en påvirker som lever av å selge en livsstil, og ble overrasket over Caroline sitt defensive svar. Det et lov å stille spørsmål med usunne signaler, og det er vel lov å lytte litt til dette?

  2. Karoline

   Hva er greia med å sette navnet mitt i anførselstegn forresten?

   1. Så siden du ikke henvender deg til 14åringer så kan du fraskrive deg ansvaret?
    Tror jeg bør råde min tenåring og hennes venner om hvem som er sunne forbilder heller..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, jeg er mitt ansvar bevisst og fraskriver meg det på ingen måte 🙂 Jeg legger aldri ut noe som jeg tror kan misbrukes eller sende ut feil signaler. Som du ser over her så ser jeg ikke problemet med det bildet, da det er fullstendig åpenbart at jeg spiser mer enn det i løpet av dagen. Det er helt absurd å mene at noen skal misbruke det slik «Karoline» beskriver, og i så fall mene at det er min feil.

    At målgruppen min ikke er barn i 14-årsalderen har ingenting med ansvarsfraskrivelse å gjøre. Det er synd at du ikke ser ut til å forstå det. Jeg henvender meg til et voksent publikum, og lik andre medier (f.eks nettmagasiner, aviser o,l.) som henvender seg til samme målgruppe så skriver og publiserer jeg ting som hovedsaklig tolkes av voksne. At et barn skal vri og vrenge på noe jeg skriver for så å misbruke det er utrolig vanskelig å unngå, for ikke å si umulig. Det eneste reelle alternativet for å unngå slike absurde «misforståelser» som «Karoline» her sikter til er å ikke publisere noe som helst. For da kan i så fall absolutt alt misbrukes.

   3. Forstår det altså, men forstår ikke behovet for å legge ut at en kun spiser 3 knekkebrød etter en intens treningsøkt.
    Spis hva du vil og i hvilke mengde du vil, men kanskje ikke del det for så mange mennesker? I den rekkefølge som du gjorde.
    er det det reageres på nemlig!
    Antar jo selvfølgelig at du spiser mer, men fokuset blir på den mengden du velger å dele.

 7. Mariann

  finner ikke rib settet jeg,hadde vært fint om du hadde linket,bladde meg gjennom alt ,men nei. Lurer og på om du ikke kommer med rabattkode snart,en stund siden,hilsen trofast leser.

 8. Mariann

  kansje det ikke har kommet enda,finner iallefall ikke!

 9. Trodde dere hadde sagt lansering i august jeg? Litt rart å gå fra «lansering i august» til «vi har ikke satt noen dato for lansering»

 10. Er ikke Adrian Paul med denne gangen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   B A Lion har kun klær til jenter, så øvelsene han gjør trengte vi ikke å filme på nytt 🙂

 11. Katrine

  Så kult!
  Bare et oppfølgingsspørsmål til noe fra tidligere: betaler du toll og MVA når du bestiller fra Safira?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

 12. Men skulle ikke denne appen lanseres i august? Synes det virker litt lite planlagt hele greia

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er dessverre ikke alt som går å planlegge, spesielt når jobben er så omfattende 🙂 Vi kunne lansert nå, men vi er ikke happy med hvordan ting fungerer.

 13. Hei. Gleder meg til Netfit er oppe å går. Hvor er dongerijakken din fra? Kjempekul. Ønsker deg en fin dag.
  Mvh Randi

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du gjør det 😀 Jakka er fra NAKD 🙂

 14. Dere gjør garantert en svært grundig og gjennomtenkt jobb når det gjelder netfit, men jeg kan ikke la være å tenke at det virker alt for statisk og oppstilt for at jeg skal kunne la meg engasjere av selve treningen. Nå kan jeg kun snakke for meg selv, men jeg liker at treningsvideoer er strippet for alt «jåleri» og viser en svett og engasjert person som stråler energi – ikke hår og makeup on fleek som kun demonstrerer øvelser. Jeg liker å trene -sammen- med instruktøren for å si det sånn da.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer i appen det også 🙂

   1. Husk å ikke ha på sminke og ha håret helt koko da. Så du kan motivere:P

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg håper virkelig at folk blir motivert uavhengig av hva jeg har på meg eller hvordan jeg ser ut, det er jo tross alt trening det er fokus på her 😉 Folk får trene i akkurat hva de vil – enten det er full makeup, null makeup, løsvipper eller bare litt makeup – det spiller vel ingen rolle 🙂

  2. Dere som syns dette med null sminke o.l er så viktig, kan kanskje lage deres egen app? Den kan hete No makeup Fit! 😉

   1. Caroline Berg Eriksen

    Elsker konseptet 😀

 15. Kristin

  Er dette øvelser som kan gjøres hjemme, og som mamma med en liten baby på snart ett år som krever mye? Jeg vil så gjerne bli like fit som deg, men etter jeg fikk barn har jeg gått fra 5-6 økter i uken til 2. Det gjør meg litt deprimert Kan man følge programmer i appen, f.eks 30 dager der man trener korte økter hver dag?

 16. Mariann

  Spør igjen jeg,. Rib settet når kommer det for salg,fikk ikke noe svar. Klem Mariann.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nå på lørdag 🙂

 17. I adore your black outfit!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com

 18. Er Adrian Paul med ?…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hadde ikke vi denne dialogen på instagram?

   1. Ja, men en annen person spurge deg og du valgte å ikke svare henne….. så jeg begynte å lure….

   2. Caroline Berg Eriksen

    Åja 🙂 Den kommentaren har jeg ikke sett, men han er i hvert fall med 🙂

 19. Når lanseres Netfit egentlig?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *