søndag 🍂

Vi har holdt på i hagen hele helgen! Det klippes busker og lukes ugress, ting som har hopet seg litt opp i løpet av sommeren – det er en evig runddans 😉 I tillegg er det jo ekstra koselig å få det helt i orden til helgen og bursdagsselskap, så vi har rett og slett vært ute fra morgen til kveld – det har vært skikkelig fint. Håper dere også har hatt en deilig helg! Vi teller ukene til eplene er enda mer modne, så vi kan lage eplekake, eplepai og eplesyltetøy – men samtidig vil vi ikke at det skal gå altfor fort, for vi synes temperaturen bør holde seg som nå, så vi fortsatt kan fylle fryseren med iskrem og unne oss én om dagen 🙂 Den under er min favoritt – 3 lag med kokos fra isbilen (finnes også på rema 1000 – oh my) 🤤 🥥 

Denne donut-veggen har jeg fått så mange spørsmål om – den bestilte jeg via temashop, men bare søk på donut wall + wood i Google, så kommer den opp 🙂 


Rett og slett en nydelig helg med den fine gjengen min, hvor vi både har fått gjort masse i hage og hjem, men også fått vært masse sammen. Kjenner at jeg elsker sånne helger! Håper dere får en god natt 🌙

24 kommentarer

 1. Så nydelig innlegg<3 Blir kjempefin feiring, dette er du utrolig god på!
  Ha en fin uke:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk <3 Ønsker deg en nydelig uke!

 2. Hei Caroline. Jeg er litt «redd» for å kommentere på bloggen din, for jeg har lagt merke til at hvis noen skriver noe kritisk eller stiller spørsmålstegn ved noe, så blir mange av følgerne dine så hissige i kommentarfeltet tilbake. Men jeg lurer på en ting. Og nei, det er ikke noe viktig, jeg får sove godt om natten uten å få svaret på dette, men det er bare noe litt «artig» jeg har lagt merke til: Bruker du bevisst å kle deg i noe som matcher barna? I dette innlegget ser jeg tydelig at det er det røde som går igjen. Andre ganger kan det vere duse og feks beige farger. Eg dette bevisst? Ser jo at det «gjør seg» på bilder, og regner med at jentene får bestemme klær selv. Men hvordan tenker du ift. egne klær/farger vs. barna? Og om ikke du matcher dem, så matcher de Jo nesten alltid hverandre. (Iallefall på bilder) Jeg har selv to barn, og har aldri tenkt tanken en gang om at mine klær de ulike dagene, skal matche barnas. Mulig jeg må gjøre det av og til?! Men tilbake til spm. Er det bevisst for bloggen/bildene sin del eller er det tilfeldig?!?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det trenger du ikke å være redd for 🙂

   Noen ganger har vi klær på som matcher, og andre ganger ikke 🙂 Jeg synes selv det er kjempegøy å kle jentene i like fargetoner, men det er ikke sånn hver dag 🙂 Det er noe jeg gjør bevisst (i hvert fall som regel) kun fordi jeg synes det er gøy, og så er det en bonus at bildene vi tar harmonerer mer når det er sånn 🙂

 3. Jeg elsker høsten og den tiden vi går inn i nå. 🙂 Spesielt når vi har så fint vær som vi har hatt og har nå. Deilig å få gjort unna ting i hagen. Jeg håper på en lang og varm høst 🙂 Ha en nydelig mandag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er enig! Det kan bli en veldig fin tid <3 Håper du har en fin start på uken, Tone <3

 4. Hvor er den fine genseren din fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Gina Tricot 🙂

 5. Hei!
  Virkelig ikke ment frekt da Nelia har nydelig hår, men er det ikke fryktelig upraktisk for henne?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, da hadde hun nok klippet seg kortere 🙂 Det er hennes valg å ha langt hår og jeg setter det bort i hestehale, fletter det eller ordner det hver eneste morgen før skolen, derfor synes hun det er stas å kunne ha det utover i helgene / innimellom 🙂 Jeg hadde selv like langt hår i årevis og tenkte aldri over det, annet enn at jeg elsket at det var der 🙂

 6. Herlige bilder! Slike hverdagsinnlegg er så koselige 🙂
  Ønsker deg og dine en fin uke!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, Maren! Ønsker deg det samme <3

 7. Så koselige bilder 😀 <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 8. Nydelige bilder<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ida <3

 9. Marianne

  Hvor er capsen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra varsity 🙂

 10. Undrende

  Er det ikke slitsomt at antrekkene til barna alltid må matche med ditt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   … må det alltid det?

  2. Jeg pleide ofte å matche barna i klesveien så lenge de var små og var med på det selv, noen ganger likte vi å matche alle sammen. Vi syns det ble fint på bilder og så er vi ‘estetisk anlagt’ og syns aldri det var slitsomt, bare gøy og pent/stilig. Tipper at de fleste som matcher hverandre gjør det nettopp fordi de liker det og syns det er stilig, og ikke syns det er slitsomt. De som syns det er slitsomt og ikke bryr seg om den slags, vil vel ikke gjøre det….så hvis du selv syns det er slitsomt er det jo bare å la være! Jeg nyter å se vakre bilder fra Caroline, syns det er ekstra fint når det er harmoni med farger og stilig når de matcher, så det er noen av oss som setter pris på det

 11. Så fint innlegg! Elsker at høsten sniker seg innpå oss, og gleder meg så mye til alle de fine høstfargene i naturen skal vises mer.

  Litt rart spørsmål kanskje, men hvordan får du hårbåndet til Nelia til å sitte? Når jeg prøver på det samme så sklir de så lett ut av håret, enten frem eller tilbake, hehe!

 12. Spørsmålet mitt ble kanskje borte?

  Skulle ikke det vært merket med reklame for lekehytten her? Korrekt meg gjerne om jeg tar feil 😉

 13. You and your family are adorable !
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *