snart 4-åring i hus: planlegger bursdag

Tenk at lillesøster allerede fyller 4 år! I dag hadde jeg termin og det er så rart å tenke på 🌸 Hun fyller ikke før om 1 uke og neste søndag skal hun feires av små venner 🙂 I år var hun fast bestemt på at det var Bambi som skulle være tema for den store dagen – den filmen har gått på repeat i hele sommer, så jeg skjønner jo hvorfor! Bambi er nydelig, men likevel et ganske utfordrende tema fordi det finnes SÅ lite partyeffekter med det fine, lille rådyret  🤍 Kanskje ikke så rart, filmen er tross alt 74 år gammel! Likevel har jeg funnet litt, og noe har jeg bestilt fra utlandet. Virker ikke som alt kommer frem, så jeg får være litt kreativ, og har tenkt til å bruke litt annen pynt i stedet, det er jo mange fine rådyrfigurer å få tak i – Bambi eller ei 🙂 Jeg har blant annet en nydelig Trampebamse fra jeg var liten – den må jeg bruke! Dessuten har vi nå 3 nydelig rådyrunger som bor i hagen nå, kanskje de kan komme på besøk? Haha! Det hadde vært litt av en drøm! Planen er utebursdag om været holder seg. Jeg skal flytte ut et tipitelt, har tenkt til å dekorere en lignende tralle som du ser på bildene over og selvfølgelig – lekestuen må få litt pynt! Det kommer til å bli så gøy 🙂 Her er noe av det jeg har funnet av dekor så langt, så får ballonger og fantasien gjøre resten! 


I kveld skal jeg ut og spise med mamma og storesøster, så det blir indisk i stedet for tacofredag 🙂 Ønsker dere en god helg 🌸 

29 kommentarer

 1. Åhh Bambi er så søt.
  Ikke stress med at du mangler litt Bambi-ting. Barn i den alderen er ikke så opptatt av alt stasjet. Bare de får spise kake og leke blir de nok fornøyde.

 2. Hvor er den blå toppen og det grønne settet du viste på story fra? Nydelig

 3. Litt søtere tema enn vi hadde i 7 åringens bursdag når vi feira tidligere i uka. Poop emoji-tema! Haha

  Tenk at Naia blir 4 år allerede!

 4. Synnøve

  Utrolig flink og kreativ du er:) Får se hva tema blir her. 7 åring i oktober og 5åring i desember. Hun har nevnt regnbue og han pokemon som tema så blir nok sikkert det. 🙂

 5. Flinkeste du, det er så gøy å se hva du steller i stand til jentene dine vært år! Blir så inspirert 😀 Disco og Peppa Gris er helt klart favorittene til nå men dette temaet ser ut til å toppe dem!

 6. Hadde vert så gøy å se hvordan du haddet stelt i stand til egy gutt også

 7. Vår datter ønsker samme stil hver bursdag, veldig praktisk! Samme meny, samme kake. Perfekt

 8. Men hvorfor så mye engansmaterialer? Du kunne jo brukt anledningen til å være litt mer kreativ og finne bærekraftige måter å dekorere på som passet temaet og som kan brukes videre.

  1. Elisabeth h

   Kan ikke se noe på Carolines bilder, som ikke kan resirkuleres? Pappkrus, pappasjetter…osv.

 9. Vil tipse om de nydelige disney figurene til Jim Shore! De selges på Outland i Torvbyen, eller man kan bestille på nett De med Bambi og Trampe er kjempe søte https://www.outland.no/catalogsearch/result/?q=Bambi+Jim+Shore

 10. Åååååå så nydelig det blir:) Nyt tiden med de fine jentene som vokser så altfor fort. Det er så koselig å se tilbake og mimre om noen år, se på alt man gjorde for de små fordi man hadde lyst og fordi de elsket det. Plutselig er de store og velger selv hva de vil på dagene sine og da kan man se tilbake på alle temabursdagene, glitter og stas. For en tid det var. Jeg koser meg når jeg ser hvordan du steller i stand og husker tilbake når vi gjorde det samme for våre barn. Gratulere med Naia og nyt dagen.

 11. Kristine

  Ååh! Så herlig tema! 🙂
  Her har vi snart 2-åring i hus, hvor Ole Brumm er den store helten. Nesten umulig å finne party-effekter til det også.

 12. Er det ikke litt tonedøvt å invitere til bursdag nå som det er såpass mye smitte i Sarpsborg? Skjønner at barna uansett er sammen på skolen i hverdagen, men det handler om hvilke signaler man sender ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De har kontroll på smittespredningen og det ser ut til at det er begrenset til ett spesielt miljø. Vi inviterer også bare barn og har gitt beskjed om at foreldrene helst ikke bør være der. I tillegg har vi lagt bursdagen ute, så det går nok fint 🙂

  2. Tonedøvt?? Caroline klarer nok å bedømme dette selv, og følger retningslinjene. Hun trenger ikke deg til å komme med en så tåpelig kommentar!

   1. Men er i Sarpsborg i fare for total lockdown?

 13. Så herlig. Blir nok veldig fint 🙂 Så stas at hun får velge tema selv.

 14. Hva tenker du om alt søppelet en slik ‘temabursdag’ fører med seg? Hvorfor trenger dere så mye dill? Ungene er fornøyde med kake og godtepose, altså.

 15. For et koselig tema! Du har jo funnet masse fint! Håper det blir en fin feiring for de små i denne kjipe korona-tiden. <3

 16. Jeg håper dere kun har invitert barn fra samme gruppe som hun går på i barnehagen da hvertfall. Hvordan gjør dere det ellers for å sikre avstand osv? Vi dropper barneselskap i år, nettopp for at jeg ikke føler jeg klarer å opprettholde smittereglene…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kun barn fra samme avdeling og ingen foreldre 🙂

 17. Barnehagelæreren

  Heldig bursdagsjente som får ønskene sine oppfylt. Dere som er kritiske til bursdagsfeiringen. Jeg antar at de inviterte er familie og venner i barnehagen jenta omgås i det daglige og friske. Vi stenger ikke ned en barnehage bare fordi det er smitte i en annen. Barnehagene ha fortsatt gult nivå og er nøye på å følge smittevernreglene. Det opplever vi at foreldrene er gode på også. Så feir bursdag med god samvittighet og kos dere.

 18. Bambi er så søt

 19. Hvor er den rosa kjolen fra? 🙂

 20. Så hærlig tema! Slå deg løs du, Caroline:-) Like gøy for mamma som for barna, selv om barna ikke skulle legge merke til alt. Lite eller mye pynt, så er det en mammas privilegium å få kose seg med å ordne for barna sine. Alle blir fornøyde, små og store:-) Veldig søt den rosa kjolen, hvor har du kjøpt den?

 21. Hei.
  Du er jo så kreativ i forhold til tema bursdager til barna dine Selv har jeg en jente som nylig fylte 4 år og her ble det paw patrol tema og en gutt som fyller 7 år i november ( blir super Mario tema der) kunne du ha lagd en kategori på bloggen din med de tema bursdagene du har hatt for barna dine ? Gøy å bli inspirert:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå! Paw Patrol er gøy 🙂 Og jo, det kan jeg prøve å få til! Tusen takk for tips 🙂

 22. Hei…. hvor er den rutete buksa de fra? Lenge siden du kjøpte den ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er ny! Kommer fra Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *