netfit: endelig er testversjonen klar

reklame: netfit

ENDELIG ER FØRSTE BETAVERSJON AV NETFIT-APPEN KLAR! Altså, for et prosjekt dette har vært (og fortsatt er) Å ha en idé er én ting, men å faktisk få den ideen og den drømmen til å bli akkurat sånn som du ser for deg og ønsker – det er noe ganske annet! Det har vært en lang prosess, men på mange måter er jeg glad for det, for det er så viktig for meg (og for oss) at dette blir akkurat sånn som vi vil at det skal bli. Nå er vi snart i mål og jeg gleder meg så mye til å trykke på lanserringsknappen – men først er det viktig at produktet er hundre prosent. Det er ikke lenge til! SE PÅ DETTE DA! HVOR KULT?! 

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å trene – for meg har det nesten blitt sånn at en dag uten trening er en dag uten mening – jeg mener det! Har jeg ikke tid eller ork en dag, så dropper jeg det selvfølgelig, men det er lite som får meg like glad, energisk og genuint tilfreds som en treningsøkt. Det er så mye glede i trening for meg og energien jeg får fra å være aktiv, får jeg ikke noe annet sted. Denne energien er så viktig for meg, jeg vil at jentene mine skal ha en mamma som orker å leke, lage mat, vaske hus og fortsatt være glad – og akkurat det er det treningen som hjelper meg med (blant annet) 🙂 Det er nettopp derfor jeg ville lage Netfit, fordi jeg håper at jeg kan få med meg flere på denne bølgen av treningsglede – uten at det skal koste altfor mye i hverdagen. En treningsøkt med Netfit kan være alt fra 5 til 30 minutter, og det viktigste av alt? Øktene er skreddersydd til deg! Det er ikke for meg eller naboen eller venninnen din, men det er DITT opplegg. Når du registrerer deg her, må du gjennom en liten test slik at vi kan kartlegge ditt nivå, og ut fra denne får du ditt eget personlige treningsopplegg 🙂 

I tillegg til skreddersydde treningsøkter, får du muligheten til å trene hele treningsøkter sammen med meg som allerede ligger i appen, og selvfølgelig blir det også live økter etter hvert 🙂 Dette blir så gøy og jeg gleder meg så mye til å dele dette med dere! Og ja! Enda en gladnyhet i forbindelse med appen kommer på mandag – så det er bare å følge med 🙂 


Håper dere er like gira som meg! 

41 kommentarer

 1. Fast leser
 2. Vi har jo hørt om denne nyvinningen i tre (?) år snart, så det er nesten ikke som man tror at det skjer noe som helst med den.

  Det blir veldig spennende å endelig få se hvordan denne skiller seg ut på det allerede enorme markedet.

  Tenker dere at dere lot en gullsjanse gå fra dere når dere ikke var mer på mens hele verden var i lockdown og måtte trene hjemme? Jeg fulgte den ene (?) livesendingen du hadde og hadde virkelig håpet på mer. I stede måtte jeg finne inspirasjonen andre steder.

  Men nå gleder jeg meg som et barn til å se hva dere kommer med 🙂 håper det er verd ventetiden

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tro meg, jeg har akkurat samme følelse som deg! Det har vært perioder hvor jeg har tenkt at det her kommer aldri til å skje :O

   Jeg håper det blir bra og at du liker det 🙂

 3. Hei dette er så ute av topic har du ett innslag hva man kan ,burde ha på seg til en konfirmasjon?
  Lykke til med trening s appen

 4. Beklager, men synes hele den netfit-greia er så kunstig når alt er så perfekt. Kan du ikke trene normalt og legge ut bilder etter du faktisk har trent istedenfor at du skal se på sminket og perfekt ut hele tiden? Det er virkelig ingen som ser sånn ut som du gjør på bildene fordi du trener jo faktisk ikke før du tar bildene. Du har en oversminket photoshoot for å se bra ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om du går inn på Netfit sin instagram så er det fulle treningsøkter hvor jeg trener (normalt) hele økten. Mer naturlig blir det ikke enn akkurat det I appen vil det også på sikt komme live-treninger som du kan være med på. Om du føler det er kunstig så tror jeg faktisk ikke du har fulgt spesielt godt med i det siste. Bildene som tas har jo ingenting med selve treningen å gjøre.

   Sikter du til den fotoshooten vi hadde i forbindelse med kampanjebildene? Dette var en kampanjeshoot, og det er helt normalt å bli sminket til det. Beklager om jeg ikke tilfredsstiller dine forventninger når det gjelder hvordan man skal eller bør se ut når man formidler trening. Jeg trener nesten hver dag og filmer både før og etter økter, hvor svetten bokstavelig talt renner av meg – dette kan du se på instagramkontoen min, men også i de hele øktene på netfit sin Instagram 🙂 Jeg forstår ikke helt hvorfor akkurat dette er så viktig for deg, da fokuset ditt heller bør være på treningsglede – hva netfit gi deg, hvordan du kan trene for å komme i bedre form eller hvordan du kan få til trening i en hektisk hverdag. Jeg trener slike økter selv som vi legger ut der og som det vil være i appen, det har jeg gjort i mange år. Det er effektivt, lystbetont og gir resultater – det er essensen av det jeg ønsker å videreformidle. Det er ekte nettopp fordi jeg trener på denne måten. Hvordan jeg ser ut før, etter eller underveis er virkelig ikke relevant og dessuten er det svært individuelt. Det er umulig for meg å trene samtidig som vi tar bilder hver gang jeg skal dele en økt, da jeg som regel trener 6-7 på morgen for å få dagen til å gå opp. Når det er sagt, så ligger det altså hele økter ute på netfit nå også, som er filmet SAMTIDIG som jeg trener – håper det kan være tilfredsstillende nok enn så lenge 🙂

 5. Åh, så gøy! Dette kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt for meg enn nå. Hjemme med en pitteliten på 2 måneder, og jeg ser fram tel å begynne å trene litt mer. Tenker at det å kunne gjøre det hjemme må jo være helt alfa omega! Jeg gleder meg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Passer perfekt for en som deg 😀

 6. Dette virker veldig spennende. Å noe helt klart jeg har lyst til å testemen hvor mye vil dette koste?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har ikke bestemt noen pris ennå, men det vil mest sansynlig bli godt under 100,- pr. mnd 🙂

 7. Hej Caroline
  Den har jeg glædet mig til. Men jeg kan ikke finde den i playstore. Der er mange der hedder Netfit. Hvordan ser logo ud?
  Vh.
  Janne

  1. Caroline Berg Eriksen

   Appen er ikke ferdig ennå, dette er kun en betaversjon 🙂

 8. Hvor kan jeg finne appen? Så gøy at dere nå har gått over til hele økter.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du finner den i app store og Google play når den lanseres 🙂

 9. Jeg gleder meg til denne appen blir lansert

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi også 🙂

 10. Utrolig bra jobba!! Har ventet utrolig lenge på dette, skjønner jo at slikt tar mye lengre tid enn planlagt da det som regler alltid dukker opp uforutsette utfordringer. Kan ikke få fortalt deg hvor gøy jeg synes dette er, du er en av de som inspirerer meg mest når det gjelder trening, så dette blir bra!
  Lurer bare på, er dette «bare» hjemmeøkter, eller er det også økter som er laget for å gjøre på treningssenteret med tunge vekter og stang?

  1. Caroline Berg Eriksen

   I første omgang vil det kun være øvelser med kroppsvekt, men vi planlegger å få inn diverse program med ytre motstand også på sikt 🙂

 11. Hei Caroline! Denne kommentaren har ikke noe med innlegget å gjøre, men fant ut at jeg skylder deg minst én kommentar! Fordi jeg har lest bloggen din i alle år, men jeg tror ikke jeg har kommentert en eneste gang! Haha! Det er bare fordi jeg ikke er kommentar-«typen», hadde jeg kommentert blogger hadde jeg kommentert din mest! Fordi jeg synes du er såå flink! Virkelig i en klasse for seg selv, bildene er kjempeflotte, tekstene er bra, og at du kan produsere forskjellig innlegg i årevis er imponerende! Du behandler virkelig bloggen som en jobb, og det skinner igjennom på andre siden av skjermen hos meg. Det gjør det så stas å følge deg! Synes også at du behandler oppgulp som kommer din vei, med så mye verdighet som det går an å kreve. Jeg setter skikkelig pris på å stikke innom her i en pause på jobben, alltid så kjekt å lese! Du er såå flink, håper du er stolt at det du har skapt her inne! Jeg er ganske sikker på at det finnes mange som meg, som liker bloggen skikkelig godt, men ikke sier så mye. Håper du tenker det også! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

 12. Tror dette blir bra jeg, Caroline! Man kan ikke uttale seg for mye om man ikke har lansert noe sånt selv, faktisk! Dere jobber jo på heeele tiden, så godt dere kan! Go Fredda’s klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   God fredag til deg også 😀

 13. Hei til deg (eller Lars Kristian). Når det kommer til løping og sår hals og/eller hoste. Løper du/dere med sår hals eller vente til man er 100% frisk igjen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jo ulike grader av sår hals og forkjølet, men om vi har litt hoste og ellers føler oss fin så tar vi det som normalt. Men er halsen sår så tar vi det litt roligere, og er den veldig sår så dropper vi de hardeste intervallene. Er det kaldt i luften er vi også ekstra forsiktige om halsen er litt sår 🙂 Om du fortsetter å kjøre på og det ikke gir seg ville jeg roet helt ned til du var 100 prosent igjen. Går du for lenge med slike ting kan det utvikle seg til noe verre :/

   1. Jeg tenkte når almenntilstanden er helt fin ellers, altså ingen feber el.l, men bare litt sår hals og litt hoste gjennom dagen. Fort å bruke det som «unnskyldning» for å ikke trene

   2. Caroline Berg Eriksen

    Skjønner hva du mener, og i de aller fleste tilfeller kan man trene helt fint 🙂 Men man kjenne litt på det selv også, bør man kjøre seg helt i kjelleren når halsen er litt sår? Finnes ikke noe fasitsvar, men i de aller fleste tilfeller kan du nok trene normalt 🙂

 14. I adore your workout outfit !
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much sweetie <3

 15. Håper det er Ok at jeg spør om noe som er helt utenfor innlegget. Selger du fremdeles for HCHair, jeg har nettopp en utrolig dårlig opplevelse derfra.

  1. Håper det er Ok at jeg spør om noe som er helt utenfor innlegget. Selger du fremdeles for HCHair, jeg har nettopp hatt en utrolig dårlig opplevelse derfra.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Nei, jeg har ikke noe samarbeid med de lenger 🙂

 16. Barnehagelæreren

  Gleder meg til dette kommer, fin inspirasjon når en er litt lei det man vanligvis trener og det tror jeg alle blir en gang i blant. skal bar bli ferdig med et ribbeinsbrudd før jeg starter med trening igjen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, det høres vondt ut :O God bedring <3

 17. Hei! Ser at noen ikke greier glede seg på andres vegne her.. Heier på deg!! Syns du får til så masse bra, og skulle ønske jeg var halvparten så organisert som det du er 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Stine <3

 18. Så spennende!! 🙂 Gleder meg! Hvilket merke er forresten treningsklærne du har på deg på bildene? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Aimn 🙂

 19. Spennende, må være så deilig at det nærmer seg! Jeg tenkte på en ting, og mulig dere har tatt høyde for dette allerede: Jeg ser man skal svare på noen spm for å kartlegge nivå. Ofte er en utfordring med selvtester at man «lyver» litt for seg selv, og anser seg selv som flinkere enn man er (eller kanskje når det gjelder trening, motsatt, at man overdriver hvor dårlig form man er i). Vet ikke hvordan dere skal komme dere rundt det, men jeg så for meg at det potensielt kunne være en utfordring (feks «kjedelig» med for lett program, og «demotiverende/for tungt» med et for krevende program) ☺️ Kos dere med bursdagsfeiring i dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Man skal gjennomføre en styrketest, og det er jo viktig at man gjør den ordentlig og ikke jukser 🙂 Hvis ikke vil det jo blir for tunge øvelser, og det ønsker man jo ikke. Etter hver økt kan man også gi tilbakemelding på om øvelsene var for lette eller for tunge, og på den måten få lettere eller tyngre øvelser basert på det. Det går også an å ta testen på nytt når som helst, om man oppdager at man har gjort de feil 🙂

 20. Jeg liker veldig godt de små filmene på Netfit på Instagram som går på mage-og rumpeøvelser. Ønsker meg tilsvarende for overkropp/armer og rygg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy! Det kommer mer av det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *