den første høstdagen

Så var det september! Tenk at det allerede er 4 år siden jeg gikk og ventet og ventet på at Naia skulle bli født. Termindatoen var 4. september og jeg var jo overbevist om at hun skulle komme 1 uke før tiden, sånn som storesøster hadde gjort. Det gjorde hun ikke. Dagene gikk og Naia viste ingen tegn til å ville komme ut – helt til det hadde gått 1 uke over termindatoen. Da var hun klar! Hver eneste september siden 2016 har jeg tenkt tilbake på denne tiden i livet mitt – akkurat som jeg også gjør hver gang november og Nelia sin bursdag nærmer seg. Herlighet så fort årene går! Og det er jo akkurat som alle alltid har sagt til meg: når du får skolebarn går tiden enda fortere. Det er helt sant, og jeg klamrer meg til dagene 🤍 

Men altså – september! Det som faktisk er årets første høstmåned viste seg å bli den varmeste på lenge her hos oss! Tenk om sommeren har kommet tilbake? Det hadde vært fint om den ble litt til 🙂 Jeg fikk en del spørsmål om antrekket mitt i dag, og både jeans og genser kommer fra Zara ganske nylig. Skoene er fra et innkjøp jeg gjorde på h&m for en stund siden – hadde helt glemt dem, men ryddet i skoskapet mitt her om dagen og ble så glad da de dukket opp 🙂 Jeg har endelig fått pløyet meg gjennom hele garderoben min nå, og den er egentlig klar for høsten – selv om jeg med glede finner frem sommerkjolene igjen også! 


Håper dere har hatt en fin tirsdag ☀️ 

21 kommentarer

 1. Hadde gledet meg til å se deg i Bloggerene, men er utrolig skuffet over klippingen. Tre episoder kun med snakk om at du er redd for å bli syk, blir litt syk, blir veldig syk (stakkars, stakkars deg!!), snakker om å ha vært syk og så nesten frisk.
  Håper virkelig at det kommer mer om deg og de nydelige barna dine etterhvert, det er jo hverdagslivet mange vil se, og ikke bare sykdomsprat.
  Du var forresten kjempeflink på scenen, det lille vi fikk se!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så synd å høre! Men jeg lover deg at det kommer mye mer enn dette 🙂 Jeg sitter jo ikke i klippen, så jeg har ikke noe kontroll over hvordan de klipper sammen dagene / de forskjellig hendelsene 🙂 Tusen, tusen takk <3

 2. Ebeneezer Scrooge

  <3 Fanny <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3 <3

 3. Hei følger med på bloggerne. Fikk så vondt av deg da du var dårlig men godt det gikk bra og at du fikk spilt litt teater:) lurte på om det er noe med kameraet eller er det orber som surrer bak deg når du ligger i sengen på bloggerne? Bare vær så spesielt for ble så voldsomt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, takk <3 Har aldri vært så syk før tror jeg :O Det er et håndholdt kamera, så det er helt sikkert bare derfor 🙂

 4. Jeg synes det er kjempe gøy å se deg på bloggerene i år. Du er ekte og morsom! Jeg ble super positivt overrasket. Fulgte bloggen din da jeg var yngre, men alt har vært så flott og perfekt, et liv jeg kanskje ikke alltid kunne relatere meg til 😉 men jeg har fått et helt nytt syn på deg! Gleder meg til å følge deg videre på bloggerene 🙂 stor klem fra ei dame på samme alder

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig å høre, Lill <3 Dette gjør meg så glad 🙂 God klem!

 5. Når kommer reklamen for vesken som er i sentrum på et bilde, og vises på alle?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara, så det kommer nok ingen reklame for den 🙂 All reklame blir merket 🙂 Du finner vesken på Zara nå, kjøpte den for ca. 1 uke siden 🙂

 6. Du har så fin stil

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille! <3

 7. Det var så fint å se deg spille teater i bloggerne! Det lille som ble vist ga iallfall meg et inntrykk av at dette er noe du har talent for. Håper du fortsetter med teater, kanskje vi får se deg på en større scene en dag?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mari! Så koselig å høre 🙂 Ja, det hadde jo vært innmari gøy da 🙂 <3

 8. Jeanette

  Så gøy med den nye sesongen av bloggerne! Fikk helt latterkrampe da du fant lars Kristian i sengen med krimbok,sushi og Pepsi Max! Haha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha :p Jeg hadde helt glemt at jeg hadde filmet akkurat det! Så gøy at du følger med <3

 9. Link til jeans?

 10. Hei! Hvor er det fine måne-smykket ditt fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Safira 🙂 <3

 11. Åååå den veska er bare rå.. hvor kjøper jeg den ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den finner du på Zara 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *