en fyldig og kremet smoothie bowl

Hei mandag 🙂 Jeg håper dere har hatt en fin helg – det har vi! Vi har lekt masse i det nye lekehuset, bakt cookies og vært ute stort sett hele tiden 🙂 Deilig å være hjemme en helg også, det føles plutselig lenge siden. Uken har også startet bra – jeg var på mølla halv syv og da jentene var sendt avgårde lagde jeg meg verdens enkleste, men diggeste smoothie bowl. Jeg har seriøst aldri fått en bowl så kremet som denne og jeg lurer faktisk på om dette er min nye favoritt. Jeg måtte i hvert fall lage den igjen nå etter middag, så jeg kunne dele oppskriften med dere! Så den kommer her – mmmm! 


du trenger 

♥ 2 bananer – frys dem ned allerede i kveld, så er de klare til å gi den verdens diggeste frokost i morgen tidlig ♥ 0.6 dl. soyamelk eller melk som du foretrekker ♥ 2 ss. kremet peanøttsmør ♥ topping etter eget ønske – jeg brukte hempefrø, banan, peanøttsmør og cocoa nibs *sikle* 


Sleng alle ingrediensene i en blender og kjør til du får en jevn og glatt blanding. Den BLIR altså så kremet, du kommer til å kose deg ihjel! Topp med det du vil og nyt 🙂

Håper du liker denne LIKE MYE som meg! Det er nesten umulig å la være – jeg lover 🙂 

16 kommentarer

 1. Victoria

  Hei, Caroline! Sååå god den smoothie bowlen så ut <3 Lurte på hvilken smoothie blender dere bruker? Sliter alltid med at blenderen ikke klarer å mikse når konsistensen er på den tykkere siden, så er på utkikk etter ny, hehe. Ha en fortsatt fin kveld!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har en blender fra Sandstrøm 🙂 Tror vi har hatt den i ca. 2 år og den har blitt brukt MYE, men skulle likevel ønske den var hakket bedre :p Den begynner å bli litt sliten synes jeg, i tillegg må jeg alltid vente noen minutter før den kan knuse frossen frukt – skulle gjerne hatt en blender som tok alt MED EN GANG! Det må jo finnes 🙂 I mellomtiden er jeg fornøyd med denne altså:) <3

   1. Vitamix – ingen over, ingen ved siden av Den gjør et godt innhugg i lommeboka, men er verdt hver krone. Den knuser ALT og har i tillegg vaskeprogram. Ved maskinvask kan hele kolben settes i maskinen, ingen pakninger e.l. må tas av. Lokket er eneste separate del.

   2. Caroline Berg Eriksen

    TUSEN TAKK for tips! Denne MÅ jeg faktisk ha 🙂 <3

   3. Har selv siklet på en vitamix i årevis, men den er for dyr for som student. Men en vakker dag blir det en slik blender. Alle instagrammerne lager acaibowls i denne, og den tar alt:D

  2. Sjekk ut hvilken blender Ida Gran Jansen bruker, hun har brukt den til å lage sorbè uten å tilsette særlig med væske, den så skikkelig bra ut 🙂

 2. Charlotte

  Har jo alle ingrediensene hjemme, gleder meg til frokost i morgen! Kanskje dumt spørsmål, men hvordan lager man kremet peanøttsmør?
  Btw, den laksewrapen du la ut her om dagen er husets nye favoritt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Håper du liiker den 😀 Beste jeg har spist på lenge! Jeg lager det på denne måten: https://www.carolinebergeriksen.no/2019/03/29/lag-ditt-eget-peanottsmor/

   Så deilig å høre at du liker wrapen! Er en stor favoritt her også! <3

 3. Rosetta

  Hei! Ser du blogger veldig lite for tiden, er det slik at du skal slutte å blogge?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg blogger 1 gang om dagen og har noen ganger fri i helgene, så jeg har absolutt ikke sluttet 🙂

 4. Ida Laurie

  Denne blir også god med kakao

 5. Holder den seg over natten i kjøleskap? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det ville jeg ikke satset på! Den er absolutt best når den lages der og da <3

 6. This bowl seems super delicious !!
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com/

 7. Forstår jeg rett med at du har både peanøttsmør i smoothien og som topping? Testet så vidt med å lge som milkshake i går med banan, soyamelk og peanøttsmør og det var så godt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer 🙂 Du må ikke ha som topping også, men jeg elsker det! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *