en liten husdrøm for de minste

reklame: lekestue fra polhus 

Endelig er lekestuen ferdig! Altså! Hvorfor tar slike prosjekter mye lenger tid enn du tror? Målet mitt var å bli ferdig før Nelia startet på skolen igjen, men jeg er langt over 1 uke på overtid.. Likevel er jeg happy med at det skjedde før kulden setter inn for godt, for vi har jo mange fine dager igjen å bruke akkurat her 🙂 Nå er det malt, plattingen er beiset, møbler er skrudd opp og tekstiler og ting inne er på plass – jeg er SÅ fornøyd og jentene er enda mer fornøyd! Har sjelden eller aldri sett dem mer hoppende, sprettende glade enn da de fikk gå inn her for den første titten. Stor stas! Velkommen inn 🌸 

Jeg følte det var obligatorisk med et lekekjøkket, så det måtte vi ha, sammen med en piknikkurv med servise, litt kjeler og liksom-mat. 

Denne heter Saga og kommer fra Polhus, du kan ta en nærmere titt på den HER om du vil 🙂 Den har hems og akkurat det var et must for meg da jeg var på jakt etter lekestue – det gjør at den føles størrre og du får plutselig plass til mer. Jeg har skrudd opp en bokhylle her oppe, laget en madrass og pyntet opp med masse puter – den perfekte lesekrok for storesøster som elsker å lese! Og lillesøster som elsker å høre på 🌸 Bokhyllen er egentlig en bildehylle fra Clas Ohlson, men kjempefin til dette formålet. Madrassen er skumgummi som er klipppet til, stoffet er fra Stoff & Stil og  mamma har sydd trekket 🙂 Gardinene sydde vi for lenge siden (det må være to år?!) til den gamle lekestuen, men to av lengdene passet til denne også, så vi trengte bare et par ekstra. Må ha vært ten mening med det? 🙂 

Prikken over i-en er jo denne fine plattingen med egen sitteplass for jentene, en liten postkasse (som postmannen selvfølgelig også stikker innom i ny og ne) samt en helt egen vannkanne som de kan vanne blomstene med 🙂 Det er jo deres ansvar nå! Jeg skulle egentlig ha blomsterkasser her, men disse blomsterkurvene var det eneste jeg fant. Alt annet var utsolgt! Kanskje jeg bytter dem ut neste år, men egentlig synes jeg disse passet veldig fint 🙂 


Med det ønsker jeg dere en nydelig fredag! Håper kvelden er fin 🌸 

101 kommentarer

 1. Er du fortatt i feriemodus siden du blogger så lite for tiden? Du lovte jo å si i fra hvis du ble borte i dagesvis

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, men i helgene kan det være at jeg tar helt helg og kun oppdaterer på instagram 🙂 Jeg har ingen faste regler, men blogger hver dag i ukedagene 🙂 <3

 2. Kristin

  Flere av dere mener sikkert ikke noe vondt med deres kommenterer, men her var det mange bedrevitere og mammapoliti. Jeg kan ikke se at Caroline har spurt om deres personlige mening. Hvordan Caroline velger å innrede dukkehuset til sine barn har vel dere egentlig ikke noe med? Og om hennes barn kun leker med ting som er for jenter, så spiller vel ikke det noen rolle? De må jo få lyst til det om det er det de ønsker. Caroline har valgt å være en offentlig person, men det betyr ikke nødvendigvis at man har rett til å fortelle hvordan hun bør leve sitt liv (eller hvordan hun bør innrede).

  Jeg synes Caroline er så utrolig dyktig i mange av tingene hun gjør at jeg tar av meg hatten titt og ofte. Dette her var så inspirerende og gjennomført! <3

 3. Så mye misunnelse fra folk! Jeg slutter aldri å bli overrasket over kreativiteten din. Såå fint og gjennomført !! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 4. Når jeg leser her synes jeg det er imponerende at du gidder å holde kommentarfeltet åpent! De største bloggerne «tør ikke» det lenger, og man skjønner jo det.. Igjen, imponerende!

 5. For et nydelig lekehus 🙂 Jentene dine er veldig heldige 🙂 Tusen takk for at du deler inspirasjon og glede. Håper virkelig at du fortsetter med bloggingen og ikke går over til kun Instagram eller andre lignende plattformer. Det er noe helt eget å kunne klikke seg inn her og se både tekst og bilder 🙂 En deilig pause i hverdagen. Ønsker deg og dine en riktig fin dag <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ina, for så hyggelig ord <3 Sender deg en god klem og håper du har en fin kveld!

 6. Helt fantastisk! Noen heldige jenter, det er sikkert! Syns du har gjort en kjempejobb, helt min smak og er så glad for et interiørinnlegg igjen:-)
  Savner innleggene dine når du blir borte og blir bekymret for at du skal slutte å blogge…Hadde vært veldig fint om du kunne si fra når du tar ferie; alle trenger det, men da er det veldig fint om du vil si fra at du blir borte ‘fra jobb’ noen dager:-) Ha en fortsatt fin uke<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk Mia <3 Jeg skal ikke slutte med bloggen, da lover jeg å si ifra! Og dersom jeg skulle bli borte over lang tid, så skal jeg selvsagt gi beskjed, og ikke bare forsvinne – er lei for at det ble som det ble i sommer. I tiden fremover tenker jeg å blogge hver dag, men det kan være at det blir fri i helgene noen ganger 🙂 Håper du har en fin uke <3

 7. awww this little house is so pretty !
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much <3

 8. Kommentarfeltet ditt er en stor grunn til at jeg ikke leser bloggen din lenger, Caroline. Jeg får så dårlig følelse av å lese all krangling og den dårlige stemningen. Når du var gravid med Nelia, mistet jeg helt lysten på å bli mamma selv. Jeg mister helt troen på verden. Jeg prøver å ikke lese kommentarene under innleggene, men jeg er for nysgjerrig. Jeg skulle ønske du stengte det. Selve bloggen din gir jo kun en deilig, god følelse <3 Du må være innmari tykkhudet som har tålt dette i så mange år.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så leit å hære 🙂 Gode kommentarer fra hyggelige lesere gir meg så utrolig mye <3

 9. Herlighet, såååå nydelig For noen heldige jenter Du er dyktig!

 10. Wauw sikke et flot legehus, de har fået!! Hvor er det fint og gennemført lavet <3

 11. Heelt nydelig

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *