fredagsbuketten er klar for helg

Nå er det lenge siden jeg har unnet meg selv en fredagsbukett, så jeg klarte ikke å vente til i morgen – den er allerede i hus 🙂 Rimelig inspirert av grønnfargen i skjorten jeg hadde på meg i dag 🌸 Den kommer forresten fra Zara, er så mange som har spurt 🙂 De siste ukene har fredagsbuketten stort sett bestått av hortensia og roser fra hagen, og nå er alle buskene såpass ribbet der ute, at det ikke er mer å hente! Haha! Men det er jo så hyggelig med blomster fra egen hage så lenge det er sesong for det. Jeg var ikke like flink i fjor, men i år er jeg imponert over meg selv.. om det er lov å si 😉 

I dag stiftet jeg bekjentskap med lugg i vinden – det vil si at det BLÅSTE og plutselig stod håret mitt til alle kanter, helt umulig å vite hvor det i det hele tatt ble av den luggen 😂 Men jeg fikk klappet den ned på et vis, selv om jeg ser tydelig at deler av den kanskje fortsatt er igjen i håret på toppet. Jaja, finner vel ut av det etter hvert også 🙂 


I dag fikk vi tetstugaven / betaversjon av appen vår Netfit og jeg er så happy! Det skjer mye gøy fremover og det er så på tide! Ellers har jeg brukt kvelden på lekser med Nelia og har ENDELIG får ferdigstilt lekestuen! Hvorfor er det alltid sånn at når du tror du er ferdig, så har du likevel 15 småting som gjenstår? Uansett så er den klar til å vises frem i morgen, og det blir stas 🙂 Håper dere har en nydelig kveld 🌸  

31 kommentarer

 1. Fra de grusomt lite flatterende nipple-covers i det første pannelugg-innlegget, til free nipples i dette og forrige 🙂 Morsomt. Og hvorfor skjule noe vi alle har? Tommel opp! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

  2. Nemlig! :)))

 2. Så herlig at du benytter deg av blomster fra egen hage når du er så heldig å kan gjøre det 🙂 Synes panneluggen din er fin jeg, oppå hodet eller ei 😉 God helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 3. Katrine

  Hei! Hvor er det fine måne-smykket ditt fra?

 4. Jeg forstår at dere (Lasse) redigerer farge på bildene. Greit nok, men dette ble LITT i overkant mye grønt. Du har jo plutselig fått grønt hår jo Og hva skjer med høyre hånden din på bilde nr. 2? Ser jo ut som en klo. Morsomt, men skjønner ikke helt hvilken vinkel en må stå, for å få så store hender. Så sant det ikke er redigert da, men en redigerer vel ikke på seg større hender?!? Jadda….detaljer. Og når jeg først er inne på detaljer: er det ikke vondt å gå med slike sko på brostein? Og særlig siden tærne henger ut på siden?!?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian hater grønt og er det en farge han toner ned så er det den 😀 Jeg synes fargen på håret ser fin ut jeg, men mulig den plukker opp noe av det grønne lyset fra omgivelsene 🙂 Angående hånden så er det sikkert vare vinkelen 🙂

   1. Madicken

    I alle dager for en slem kommentar, Thea! Jeg kan ikke se noe av det du henviser til. Du ser virkelig flott ut, Caroline. God helg til den fine familien din

   2. S.Helene

    Herregud jeg beundrer måten du klarer å svare slike totalt idiotiske, sure oppstøt av noen kommentarer Caroline! Slike folk må jo ha issues.. god helg, hatten av for deg og jobben du gjør! 🙂

  2. Fint å se at du bruker tiden og energien din så godt, Thea! Lykke til med livet.

  3. ::::::D

   Jeg ler meg ihjel as 😀 Hva skjer med å kommentere de tingene her. Scroll videre og livet går videre.

  4. Æsj så ekkel du er. Merkelig å legge merke til slike detaljer, du må ha zoomet inn på bla. føttene

  5. Du bør skamme deg. For en ufin og lite passende kommentar å komme med til andre. Snakk om å være full av bitterhet og misunnelse

   1. Sabine

    Caroline, du ser forresten bare helt magisk ut elsker å følge deg

  6. Herregud, skjerp deg

  7. Martine

   For en idiotisk kommentar – har du virkelig så lite å gjøre at du skal bry deg om dette?
   Syntes du så nydelig ut her , og bildet var fint redigert.

 5. Du ser helt smashing ut. Dette kledde du virkelig.

 6. Så finnsykt fine bilder! Elsker at det alltid er så inspirerende og bilder med god kvalitet på denne bloggen. elsk<33

 7. Altså Thea, NÅ MÅ DU GI DEG!! Lurer egentlig på om du har et liv, når du komenterer slikt, ler høyt av deg

 8. Hei! Leser du om deg selv i ulike apper/diskusjonsforum som feks Jodel?

 9. I really adore your new hair style!
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com

 10. Johanne

  Jammen kler du lugg!
  Synes den skulle vært kortere jeg, hadde gjort deg litt mere…»typete» eller hva jeg skal kalle det.
  Men superfin nå også <3 🙂

 11. Belinda

  Utrolig frekk kommentar av Thea æ e sjokka virka jo sånn om du har Zoomet ut bilde ganskr kraftig før å finne nokka å kritisere Utrolig.
  Æ syns du er ei flott Dame

 12. Bare lurer på en ting. Hva er greien med brystvortene? Bruker du ikke bh? Personlig synes jeg brystvortene blir et blikkfang og en forstyrrelse. Det er også noe seksualisert over det som jeg synes er malplassert. Når du i tillegg ofte poserer med halvåpen munn og sløret blikk, så synes jeg det blir litt usmakelig. Jeg sier ikke dette for å være nettroll, men det er ment som en konstruktiv tilbakemelding. Jeg har fulgt deg på bloggen lenge og har tidligere sagt at du blogger og poster bilder med høy kvalitet. Men å posere sexy det kan du holde mellom deg og din mann. Du er en flott jente, for all del, men jeg synes bildene formidler er usunt fokus på kropp og sex.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om du synes at disse bildene formidler et usunt fokus på kropp og sex så er vi nok uenige, Eva 🙂

 13. Hvor er buksa ifra? Så fin! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Den er skikkelig comfy, kommer fra Zara 🙂

 14. Du er så flott! Så på bloggerne da du spilte teater og syns du er såå flink☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 15. For ei stund siden så uttalte du at du modererer kommentarfeltet ditt samt redigerer enkelte kommentarer uten å publisere det som ble skrevet i sin helhet pga du ønsker et positivt kommentarfelt som skal føles godt å lese.
  Derfor undres jeg virkelig på hva som er årsaken til at du slipper igjennom en kritisk og sleivete kommentar (denne gangen fra Thea) for så å la flere titalls lesere komme med direkte stygge og hetsende kommentarer til Thea. Du bare lener deg tilbake og lar andre gå til angrep for deg.
  Dette har jeg observert er en gjenganger i kommentarfeltet ditt, og det grenser til mobbing av et enkelt menneske som ikke får forsvart seg. Dette gir i allfall ikke et positivt og fint kommentarfelt å lese, jeg synes det er direkte trist å se hvordan vi mennesker kan være mot hverandre.
  Det er din blogg og ditt kommentarfelt, og det er ditt redaktøransvar.
  Ja, kommentaren fra Thea var ikke noe særlig hyggelig, men du kunne latt være å publisere den. Så hadde det vært koselig å lese kommentarfeltet og dermed bloggen din

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *