jentetur til fjells

reklame: inneholder klær fra twenty four 

Jeg kom nettopp hjem fra en superfin helg på hyttetur med venninnegjengen min 🙂 Vi har kjent hverandre siden barneskolen og ungdomsskolen – tenk på det! I år har vi omtrent ikke sett hverandre, så vi hadde utrolig mye å ta igjen og uendelig mye å prate om – kunne vært borte i en hel uke eller mer. Savner dem allerede! Vi har spist masse digg mat, drukket vin, vært oppe litt for lenge og sovet til vi våknet av oss selv 💃🏼 dette var så etterlengtet kvalitetstid! 

I går hadde vi planer om å gå Besseggen, men det var så dårlige værmeldinger at vi bestemte oss for å la være. I stedet ble det en mye kortere tur opp til Bitihorn 🙂 Vi slapp akkurat unna regnet og glatte steiner, og var ute i nesten 4 timer. En skikkelig deilig lørdagstur med de beste! 


I dag ble det rømmegrøt til frokost før en 5-timers kjøretur hjem 🙂 Jeg har nettopp pakket ut av kofferten og har virkelig lyst på en løpetur til Et sted å høre til. Den serien er bare så bra! Du finner den på NRK 🙂 Håper dere har hatt en fin helg 🌸 

15 kommentarer

 1. Koffert pÄ fjelltur, faktisk. Hehe

 2. Hei! PÄ besÞk i Valdres jo Det var ikke vÊrst, hÄper dere hadde det fint. Velkommen tilbake hit

 3. Heiâ˜ș Du visste et par blinkesko her om dagen, men jeg misset merke. De var sĂ„ kule

  1. Caroline Berg Eriksen

   Geox 🙂

 4. Hvem var fotograf pÄ disse bildene?

 5. SĂ„ deilig med jentetur!:D slike turer lever man lenge pĂ„ 🙂
  Nydelige bilder, som alltid. God mandag. Klem fra Tone

 6. Hei!

  Dette har ingenting med dette innlegget Ä gjÞre, men jeg lurer pÄ hvilken klokke du har, er det Suunto 5? Er du fornÞyd? Trenger ny treningsklokke nÄ, men det er jo ett hav av klokker Ä velge mellom.
  SÄ har sett litt pÄ denne, og Polar Ignite.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Suunto 9 Baro, kjempefornþyd 😀

 7. Hvorfor merker du ikke dette innlegget med «reklame twenty four»?
  Ser du merker det dagen etter pÄ pÄ insta, litt merkelig. Da klÊrne/sko er veldig i fokus pÄ bildene. Er det bevisst? Eller glemmer du deg bare av?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Innlegget er merket þverst 🙂

   1. Ok, takk for informasjon. Ikke at jeg egentlig har noe med det, ble bare nysgjerrig. Tror jeg mÄ sjekke om jeg trenger sterkere briller.

 8. Er de skoene vanntette? Og hvordan er de pÄ glatt underlag som steiner og rÞtter? PÄ jakt etter nye fjellsko, men de mÄ vÊre vanntette og ha godt grep. Titta litt pÄ Hoka sine, men de var ganske dyre

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er vanntette og har veldig godt grep 🙂

 9. Shoes???

 10. Hvor er den fine genseren din fra?!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *