jentetur til fjells

reklame: inneholder klær fra twenty four 

Jeg kom nettopp hjem fra en superfin helg på hyttetur med venninnegjengen min 🙂 Vi har kjent hverandre siden barneskolen og ungdomsskolen – tenk på det! I år har vi omtrent ikke sett hverandre, så vi hadde utrolig mye å ta igjen og uendelig mye å prate om – kunne vært borte i en hel uke eller mer. Savner dem allerede! Vi har spist masse digg mat, drukket vin, vært oppe litt for lenge og sovet til vi våknet av oss selv 💃🏼 dette var så etterlengtet kvalitetstid! 

I går hadde vi planer om å gå Besseggen, men det var så dårlige værmeldinger at vi bestemte oss for å la være. I stedet ble det en mye kortere tur opp til Bitihorn 🙂 Vi slapp akkurat unna regnet og glatte steiner, og var ute i nesten 4 timer. En skikkelig deilig lørdagstur med de beste! 


I dag ble det rømmegrøt til frokost før en 5-timers kjøretur hjem 🙂 Jeg har nettopp pakket ut av kofferten og har virkelig lyst på en løpetur til Et sted å høre til. Den serien er bare så bra! Du finner den på NRK 🙂 Håper dere har hatt en fin helg 🌸 

15 kommentarer

 1. Koffert på fjelltur, faktisk. Hehe

 2. Johanne

  Hei! På besøk i Valdres jo Det var ikke værst, håper dere hadde det fint. Velkommen tilbake hit

 3. Cathrine

  Hei☺️ Du visste et par blinkesko her om dagen, men jeg misset merke. De var så kule

  1. Caroline Berg Eriksen

   Geox 🙂

 4. Hvem var fotograf på disse bildene?

 5. Tone R.

  Så deilig med jentetur!:D slike turer lever man lenge på 🙂
  Nydelige bilder, som alltid. God mandag. Klem fra Tone

 6. Hei!

  Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men jeg lurer på hvilken klokke du har, er det Suunto 5? Er du fornøyd? Trenger ny treningsklokke nå, men det er jo ett hav av klokker å velge mellom.
  Så har sett litt på denne, og Polar Ignite.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Suunto 9 Baro, kjempefornøyd 😀

 7. Hvorfor merker du ikke dette innlegget med «reklame twenty four»?
  Ser du merker det dagen etter på på insta, litt merkelig. Da klærne/sko er veldig i fokus på bildene. Er det bevisst? Eller glemmer du deg bare av?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Innlegget er merket øverst 🙂

   1. Ok, takk for informasjon. Ikke at jeg egentlig har noe med det, ble bare nysgjerrig. Tror jeg må sjekke om jeg trenger sterkere briller.

 8. Er de skoene vanntette? Og hvordan er de på glatt underlag som steiner og røtter? På jakt etter nye fjellsko, men de må være vanntette og ha godt grep. Titta litt på Hoka sine, men de var ganske dyre

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er vanntette og har veldig godt grep 🙂

 9. Shoes???

 10. Hvor er den fine genseren din fra?!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *