vegetarpizza på grillen

Pizza på grillen smaker skikkelig godt, og det beste av alt: bunnen blir ekstra sprø og steketiden er mye kortere! Kjøpe deg en pizzastein, du kommer ikke til å angre på det 🙂 Vi jukser med ferdig bunn på hektiske dager og den aller beste er etter min mening surdeigsbunn fra Quelli Della – den får du bla. hos Meny. Denne gangen skal jeg dele oppskriften på en av mine absolutte favorittkombinasjoner på pizza nå i sommer, jeg må ha spist dette minst 10 ganger – det er så digg! Jeg bruker pulled oumph på hvit pizza! Ja faktisk! Det er en uslåelig kombo, jeg lover! Her kommer oppskriften 🙂 


du trenger 

♥ sæterrømme ♥ pesto ♥ pinjekjerner ♥ rødløk ♥ cherrytomater ♥ revet ost ♥ pulled oumph ♥ ruccola ♥ ricotta 


slik gjør du 

Bland like deler rømme og pesto sammen. Dette er pizzasausen du skal bruke i bunnen. Smør den godt utover hele. Dryss over et tynt lag revet ost. Skjær opp rødløk i halve ringer og del cherrytomater i to, og fordel det utover pizzabunnen. Legg på pulled oumph. Sørg for at ricottaen er romtemperert, og legg små klatter spredt utover pizzabunnen. Dryss over pinjekjerner om de ikke er ristet allerede, da kan du vente til etter steketiden. 

Sørg for at pizzasteinen er varm, den bør ligge på grillen i en halvtime før du legger på pizzaen. Stek deretter pizzaen til du ser den er ferdig, vi bruker maks varme og det går unna på rundt 7 minutter *sikle* 


Dryss over ruccola + litt salt og kvernet pepper rett før servering – så er det bare å kose seg gløgg! Håper det smaker 🙂 

14 kommentarer

  1. Nam! Hvor er pizzahjulet fra?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Bloomingville 🙂

  2. Når du lager deig selv, hvordan får du den over på den varme pizzasteinen? Dette sliter vi maks med

    1. Caroline Berg Eriksen

      Du kan bruke en pizzaspade 🙂

      1. Vi har pizzaspade, funker ikke det heller (med hjemmelaget deig). Kanskje det bare går med ferdigdeig.

      2. Caroline Berg Eriksen

        Det må jo fungere med pizzaspade, det er jo det de bruker på restauranter når de steker i stenovn 🙂

      3. Elisabeth h

        Mel eller olje på pizzaspaden. Hvis det ikke går da, er nok deigen rett og slett litt vel «klissete»/ fuktig.

    2. Kjevle deigen ut på bakepapir, løftet over på pizza trin MED papir. Stek i 2-3 minutt, og lirk papiret ut. Stek deretter 5-8 min. Da blir pizzaen perfekt!

  3. Kristin

    Ser dere trener mye og er i toppform!
    Hvordan planlegger dere kostholdet, setter dere (Lars Kristian) opp en kostplan for dere begge for en gitt periode?
    Tenker siden han er utdannet innen ernæring og dere er så gjennomførte når det gjelder trening og har fortid med livsstil innen lavkarbo?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Hei 🙂

      Vi planlegger ingenting spesielt, annet enn middager 2-4 dager frem i tid når vi handler! Spiser sunt og variert, og koser oss når vi har lyst til det 🙂

  4. semulegryn er trikset med hjemmelaget deig og flyttingen 😉

  5. Ser nydlig ut

  6. Semulegryn, det gjør susen. Da får du pizza som du får på pizzeria

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *