on the road and back again

Hei 🌸 Nå er jeg tilbake i Sarpsborg, jeg har nemlig tilbragt det siste døgnet i Oslo for å promotere Bloggerne som startet opp igjen i går 🙂 Først ut var Gode Nyheter på Tv2 Nyhetskanalen i går klokken 18:00 sammen med Joakim, og deretter podcastinnspilling i dag. Podden heter Siri og de gode hjelperne, og her var det altså Iselin og jeg som forsøkte oss som nettopp de gode hjelperne 🙂 Du kan høre podden på Radio Norge på lørdag og søndag fra klokken 9-11, eller der du hører podcast fra førstkommende fredag 🙂 

Jeg har fått meg lugg for anledningen og det er så gøy, spesielt fordi jeg elsker forandringen og fordi jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger fra dere! Dette er ikke en permanent endring, men kun en clip in-lugg som jeg har hatt en god stund, men ikke fått tilpasset før nå. Jeg har en frisørtime på mandag og har så lyst til å klippe meg akkurat sånn, og hvis jeg i det hele tatt skal tørre å ta det steget, så vil jeg kjenne på det noen dager først. Men forandring fryder – det er helt sikkert! 


Jeg håper dere har hatt en fin dag 🌸 Selv har jeg hatt det helt topp, fikk avsluttet dagen i går med middag sammen med Christoffer, som jeg ikke har sett siden før JUL! Og enda bedre var det da vi startet dagen i dag sammen med 1 mil langs Oslos gater 🙂 Det krevde noe innsats og overtalelse fra min side, men jeg fikk han med tilslutt! Rimelig fornøyd med det 🙂 Nå har jeg nettopp pakket ut av kofferten og jeg kjenner at jeg vil legge meg før elleve – er skikkelig trøtt 🙂 Ha en super kveld og en god natt 💭 

63 kommentarer

 1. Ikke si at du har tatt brow lamination av bryna dine? Huff det ser virkelig ikke bra ut, minner meg om utrimmet ugress. Du var mye finere slik du hadde de før.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, har ikke tatt det 🙂

   1. Alt dere legger merke til :O

  2. Så hyggelig menneske du er, Stine! Når ble det akseptabelt å spy ut alle tanker man har?

 2. Katrine

  Hvor er den hvite shortsen du hadde på i dag på snap fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   NAKD 🙂

 3. Skikkelig fresht og ungdommelig med lugg. Veldig kledelig, go for It

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 4. Fin med lugg. Har du vippeextensions igjen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, har ikke vippeextension 🙂

   1. For noen flotte og tette vipper du har.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk 🙂 Har gått uten extensions siden mars, og det føles veldig bra 🙂

 5. Vilket hotell bodde du på och skulle du rekommendera det? Älskar Norge och skulle så gärna vilja åka tillbaka till bla Olso när Corona-pandemin har lagt sig. Så kanske om ett eller två år förhoppningsvis.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bodde på Clarion i Bjørvika 🙂 Anbefaler virkelig hotel Continental – det er min favoritt! Men Clarion var også bra 🙂

 6. Hvor kjøpte du luggen? Den kledde du. Hadde vært greit å hatt en sånn og bytte litt på det 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bestilte den hos rapunzel of sweden 🙂 Har klippet den til og farget inn ettervekst (gjøres enkelt med spray som du kan kjøpe hos for eks h&m :))

 7. Trine Lise

  Du er råflott med lugg!!
  Kan jeg spørre hvem du fyller leppene dine hos? De ser så naturlig ut.

 8. hvor kom eskene med høstklær til barna fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har bestilt en del hos babyshop (og zara) (bestilte flere strl., så derfor så mange esker), tenkte å gå gjennom litt i story på instagram snart 🙂

 9. Ville brukt noen andre nipple covers enn de du brukte her, det får det til å se it som om du har svæære nippler, nesten klumpete

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p Tusen takk for tips 🙂 Har brukt disse alltid og er egentlig veldig fornøyd med dem, men det blir uansett vanskelig i en hvit topp som denne 🙂

   1. Da ville jeg gått for beige stroppeløs BH eller evt ingenting. Bedre å se ekte nipple enn en veldig tydelig cover tenker jeg

   2. Caroline Berg Eriksen

    Da blir det i så fall nippel for min del, stroppeløs bh gir ingen pen kant i slike topper :/

 10. Hei! Liker luggen! Men ville prøvd noen andre nipple covers, disse var ikke kledelige.

 11. Karoline R

  MEGET kledelig lugg! Ha en fin uke videre! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Karoline <3

 12. Har du på deg bh?
  For hvis ikke må jeg si WOW!
  Du har ammet to barn og har så flotte sprett-pupper enda! Imponerende.

 13. Hei Caroline! 🙂
  Jeg må bare fortelle om sommerferien vår i år! Vi syklet ruten dere hadde lagt opp rundt Dovre. Vi hadde strålende sol hele veien, fantastiske sykkelforhold (har nesten aldri syklet før, men det gikk sååå fint), og verdens vakreste natur rundt oss. Takk for supert opplegg. Nå har vi kjøpt oss ordentlige sykler og sykler stort sett dit vi skal! (Skal sies at vi bor i en liten by). Uansett, takk for tidenes ferieguide – jeg tror det blir lenge til vi drar til Syden på sommerferie! Fy søren for et vakkert land vi bor i! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så herlig å lese dette, nå ble jeg så glad! Fantastisk at dere hadde det så fint på tur! Norge er vakkert <3 Livet er skikkelig fint ute og det er så deilig å ha muligheten til å sykle stort sett overalt – kjenner følelsen <3

 14. Fin lugg, men den hang seg jo opp i vippene dine hele tiden på Gode Nyheter sendingen… Fikk så lyst til å ta den bort fra øynene dine. hehe

 15. Obs obs. Et av bildene på instastory er ikke merket reklame. Der du ligger i sengen. Tenkte bare å si ifra da jeg ikke er en av det som går bananas og sender til forbrukertilsynet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det går helt sikkert fint, selv om jeg regner med at enkelte går helt av skaftet 😀

 16. Er krøllene laget med krølltang ( stor eller liten) eller glattetang? Kjempefint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Glattetang, scandi wave-teknikken 🙂 https://www.carolinebergeriksen.no/2017/11/09/make-scandi-wave/

 17. Kjempefin med lugg. Synes du skal klippe lugg jeg, for dette kledde du

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 18. Kjempefin med lugg! Tommel opp, go for it! Kan jo bare sette i en liten spenne om man vil ha den vekk:)

 19. Veldig stilig med lugg-det kler du! Eneste jeg reagerer på er at luggen henger seg fast i øyenvippene dine – og under inervjuet på nyhetskanalen hang jeg meg opp det… samme er med bildene – jeg får lyst til å «dra » luggen litt unna….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om jeg klipper meg sånn, kan jeg jo evnt ha den litt kortere 🙂

 20. så fin og stilig med pannelugg<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 21. hvorfor bruker du nipples cover….det ser ikke bra ut…er det ikke bedre å bare la det være ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ingen her eller noe annet sted som har sagt noe på det før, så det var rart. Bruker alltid de samme fra bikbok 🙂 Kan gjerne la det være, men jeg tror kanskje ikke det hadde vært så populært heller 😉 Vi får se neste gang, kjører uten da 🙂

   1. Henriette

    Hva med å gjøre det som føles best for deg?

    Litt rart at du godkjenner slike kommentarer.

   2. Er jo ikke akkurat uvanlig med brystvorter.. hverken på kvinner eller menn. 😀 Regner med at du ser det samme som vi ser på disse bildene. Garantert finere uten cover. 😉

   3. du har så fin kropp <3 jeg hadde valgt å vise nipples uten covers! 🙂

   4. til Henriette – skjønner ikke hva er problemet ditt? hun bruker covers og viser seg påbloggen og vi som lesere kan spøre om dette…jeg tror samfunnet vårt er bodyshame….vis frem din fine kroppen Caroline ..hadde jeg hatt så fine bryst hadde jeg gått uten covers på niplene

 22. Hvor er buksen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 23. Hva heter modellen på buksen, har lett etter denne og en annen du har som er lysere fra Zara uten hell forøvrig synes jeg all kritikken du får bare er tull. Folk helger seg opp i alt og det er alltids noe som skal pekes på som galt uansett hvordan du gjør ting. Lest gjennom kommentarfeltet ditt noen ganger og er helt utrolig hvordan folk lirer fra seg om at du ikke kler ditt å heller burde gjøre datt osv. Ting man aldri hadde turt å si til noen direkte. Vanlig folkeskikk er det mange som mangler. Har man ikke noe fint å si kan man la vær. Du gjør det superbra og ser bra ut uansett hvordan du har bryna, håret osv. Stå på, du inspirerer på alle fronter!

 24. Du svarte ikke på om du har tatt fillers. Regner med at du har gjort det siden det ser sånn ut og siden du ikke svarer på det

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har litt restylane i leppene, det er alt 🙂

   1. Du er fin som du er. Fillers får deg til å se eldre ut. Eller så er det noe annet.

 25. Katrine

  Hvor et toppen gra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 26. Katrine

  Hvor er toppen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 27. Johanne

  Du kledde lugg kjempegodt! Du kan gjerne ha den litt kortere. Kjempefin er du 🙂

 28. Ikke relativt til innlegget..
  Hvorfor er dere med på bloggerne?
  Syntes meg og flere dette har blitt ett kjedelig program.Så i starten da du var med,men nå har «vi» dette av lasset da det ikke er kjente med .. mulig jeg tar feil altså ☺️ha en god hrlg

 29. Kler ligg forresten ☺️

 30. Lugg unnskyld

 31. Superfint belte, hvor er det i fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Michael Kors 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *