hverdagen er i gang igjen

Håper dere har hatt en fantastisk fin helg! Det har vi 🙂 Vi koblet helt av på hytta halve lørdag og hele søndag – det har vært helt fantastisk vær! Gode samtaler, pizza på grillen, badetøy nesten hele dagen og mer i vannet enn på land! Deilige siste søndag i sommerferien.. for ja – i dag har vi sendt avgårde en 2. klassing på skolen – tenk på det! Tiden.. om vi bare kunne stoppe den litt ❤️ 

Jeg er i Oslo i skrivende stund og her blir jeg til i morgen. I kveld kan du se Joakim og meg på TV2 Nyhetskanalens Glad Nyheter klokken 18:00, for i dag går startskuddet for nok en superfin Bloggerne-sesong. Håper du vil se på 🙂 Gjengen min og jeg kommer ikke før ut i neste uke tror jeg, men det er bare å følge med 🌸 I morgen skal jeg gjeste en podcast og det blir stas! Håper dere har en superfin start på en ny uke ☀️ 

10 kommentarer

 1. Så hærlig! Perfekt at helgen ble så fin! Fin avslutning på ferien! Du var skikkelig fin på nyhetskanalen! WOW! 😀 Hvor er skjørtet fra på bildene her? Likte det sååå godt! Ha en god dag, skjønne deg! Klem! <3

 2. Lillemor

  Så fine bilder! Ser ut som dere har nytt siste rest (?) av sommeren Lykke til med skolestart!
  Off topic; har du tips til nettsteder hvor man kan få kjøpt penkjoler til babyer? Har en bitteliten i hus som skal være med i konfirmasjon om noen uker
  God tirsdag videre!

 3. Oi! Har du klipt lugg? Det var veldig pent! Forresten, er dukkehuset klart snart og endte dere opp med å leie inn malere tilslutt eller rakk dere det?

 4. Skal du blogge daglig fremover nå? Eller bør vi forvente flere dagerslange pauser? Må si at jeg er skuffet, da du sa du skulle si ifra når du tok pauser og dette er tredje gang på kort tid at bloggen står uoppdatert i dagevis..

 5. Monica M. B.

  Hvor er jakka di fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er gammel, men kommer fra bikbok 🙂

 6. kan ikke vente på den oppskriften:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer veldig snart 😀 Jobber med innlegget nuh 🙂

 7. Så hærlig! Perfekt at helgen ble så fin! Fin avslutning på ferien! Du var skikkelig fin på nyhetskanalen! WOW! Hvor er skjørtet fra på bildene her? Likte det sååå godt! Ha en god dag, skjønne deg! Klem! <3

 8. Birgitte

  Hvor er dette skjørtet fra? <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *