en aktiv dag

Denne dagen startet jeg på kontoret i stedet for på treningsrommet, for da jentene var avgårde hvert til sitt, dro Lars-Kristian og jeg opp i Kalnesskogen for å løpe. Jeg har aldri løpt så mye ute som jeg har gjort dette halvåret, og det har vært så deilig! Jeg er ikke fan av å løpe i snø og regn, men om det er opphold og spesielt om det er sol – da stikker jeg med glede ut! Aller helst i skogen hvor jeg kan løpe på stier som tar meg både opp og ned i terrenget. Vi hadde en skikkelig deilig og svett løpetur på 7 kilometer før vi dro tilbake for å ha hjemmekontor. 

Det varte ikke lenge før vi dro ut igjen – og denne gangen for enda litt mer trening. Vi fikk filmet to HIIT-økter som kommer på Netfit-appen når vi lanserer 🙂 Jeg elsker at jeg kan ha en såpass aktiv hverdag og er så takknemlig for at jeg har muligheten til å faktisk jobbe med det jeg elsker aller mest! 


Etter Netfit-filming, dro vi hjem igjen og etter hvert var det på tide å hente i barnehagen og på SFO – da tok vi beina fatt og fikk banket inn nok en fin og kort løpetur 🙂 Deilig å få inn aktivitet der det er mulig! Så ble det pizzafest og smooothie etterpå, og nå skal jeg snart legge meg 🌸 Håper dere har hatt en fin dag! Tusen takk for at du titter innom – det gjør meg så glad! 

73 kommentarer

 1. Flotte bilder! 🙂 Kommer det forresten en liten hårtutorial snart på de fine bølgene du hadde tidligere i sommer?

 2. Er det vanlig at du henter barna i såpass lite klær? Kort skjorts og BH?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var en treningstopp, ikke BH, og en helt vanlig treningsshorts 😀 Nei, uheldigvis ikke så ofte det er så varmt og fint være her i landet 🙁

   1. Har du lyst til å fortelle litt om kostholdsendringer du har gjort. Du har blitt så «fit» det siste året og fått muskleår. Digger det!:)

  2. Haha, er jo naturlig at hun kommer slik å henter i barnehagen hvis hun har løpt dit i varmen vel… Er nok ikke svært ofte tenker jeg 😉 Men feil er det ikke, synes nå jeg! Goood helg fine! Ser ut til at ønske ditt blir oppfylt angående sol og bading! Yeeei! Nyyyt! 😀 God klem! <3

  3. Vibeke Mohn Herberg

   Hva tenker du er problemet med den klesmengden? Er det toppen av magen som støter deg? De bare skuldrene? Eller at man kan se lår? Hadde helt stramme, lange treningstights og tettsittende topp vært OK? Eller er problemet at man kan se konturene av kropp? Fint å få litt retningslinjer på hva det er greit å gå i ved 27 graders varme. Bra også om du kan si noe om hvor det er greit å gå sånn kledd, og hvilket problem det utgjør for barn spesifikt å være vitne til slike klær.

   1. Cecilie

    Ja dette er jeg også fryktelig nysgjerrig på. og dersom Caren ikke trener på vei til barnehagen, hvilke klær bruker du? Kort skjørt, langt skjørt? Og i så fall hvor kort? Bruker du strømpebukse for ikke å vise hud hvis det er støtende for barna? Har du noen gang hatt på deg joggebukse/kosebukse? Du kan jo bli oppfattet som litt sjuskete da, vet du vel? Hva med trange olabukser? Høye hæler? Og verstingen slipperser?? Merkeklær skaper press vet du, ikke ha på det når du skal hente i barnehagen, i så fall bør du dekke til merkene. Barna kan fort føle på presset. Treningsklær gir andre mødre dårlig samvittighet, det bør du definitivt styre unna. Og helst ikke krølle håret eller ha på sminke, stakkars de mødrene som sliter med tidsklemma, hva kommer vel de til å føle hvis de ser deg sånn??

    Kanskje like greit å la ungene være hjemme fra barnehagen så slippper vi alle disse grubleriene på hva som er lov og ikke lov å ha på seg når man skal levere og hente i barnehagen. Da slipper mammapolitiet og vurdere og bedømme andre mammaer, og kan heller bruke tiden til å jobbe for å bli et inkluderende og tolerant menneske med hovedfokus på å snakke andre mennesker opp og fram her i verden.

    Jeg ler meg skakk. Faktisk. 😀

 3. Synes det er så synd at det hver gang jeg går inn på bloggen din må jeg skjule den store reklamen som dekker over nesten hele skjermen (eventuelt vente til den forsvinner). Trykker på skjul annonse hver gang og velger begrunnelsen «annonsen skjuler innholdet», men det ser ikke ut til å hjelpe nevneverdig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skjønner jeg :/ Kan gi beskjed jeg! 🙂

  2. I disse coronatider så ville i alle fall jeg foretrekke at folk ikke kom dryppende svette i hentesituasjoner. Nasty.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Vi løp rolig, så ingen dryppende svette 🙂

   2. Kristin

    Svette smitter ikke.

 4. Du har jo fått en vesentlig mye bedre form i det siste. Tror du det kommer av økt treningsmengde eller en endring i kosthold (gått bort fra lavkarbo som du nevnte) ? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kanskje en kombinasjon 😀 Men jeg har i hvert fall økt treningsmengden, det er sikkert!

   1. Camilla

    Ät det någon speciell anledning till att du gått bort från lavkarbo? Jag mår sååå mycket bättre fysiskt och mentalt med lavkarbo.
    Tack igen för fin blogg.

   2. Annike

    Har du gått bort fra lavkarbo? Har ikke lest det. Interessant! Jeg er også interesser i kosthold, og fulgte med da du og LK var veldig «på» med lavkarbo for noen år siden. Husker også dere i media sa dere skulle gi barna lavkarbo. Har hele familien endret på dette? Hvorfor i så fall? Jeg har spist lavkarbo selv lenge og har vært veldig fornøyd. Men følger med interesse hva forskjellige folk velger :-)) håper å studere ernæring fra neste år.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Det har bare vært en naturlig endring, og ingen spesiell grunn 🙂 Jeg trivdes godt med lavkarbo, men de senere årene har det gradvis blitt mer karbohydrater i form av pasta og brdøvarer. Jeg spiser fortsatt moderat lavkarbo i enkelte perioder, men det er mer tilfeldig enn et bevisst valg.

 5. Ser ut som om du løper med vannsekk? Ser etter noe lignende, så lurer i så fall på hvilket merke/type det er? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det er bare en mobilholder fra Freetrain 🙂

  2. Camelback sin er god 🙂

 6. Så fin treningstopp og shorts hvor er det fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   h&m 🙂

 7. Det er alltid koselig å titte innom bloggen din 🙂 Tusen takk for at du sprer glede og inspirasjon i hverdagen. God helg! Klem fra fast leser

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for at du leser 😀

 8. Cecilie

  Flinkis!! Lurer på hvor shortsen din er fra? Ikke lett å finne en god shorts-tights som er høy på livet og lang nok i beina (lårene). De korte holder seg ikke på plass i beina når en har tynne lår 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra HM 🙂

 9. Så deilig å få løpt godt fra seg før helgen starter igjen, synes ukene går så fort. Ha en riktig fin helg!
  PS Hvorfor kan man ikke hente barn i dette antrekket? Tullete hvordan en skal henge seg opp i og kommentere om så mye rart. Hadde jeg hatt abs som Caroline hadde jeg lett gått sånn!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Riktig god helg til deg også <3 😀

 10. Løpe-Guri

  Litt off-topic, kanskje, men jeg lurer rett og slett på om Lars Kristian planlegger å starte opp noe eget knyttet til trening/løping? Det er SÅ inspirerende å følge han for tiden, synes han er helt fantastisk flink til å vise alle elementene i løpetreningen – fra utstyr til løyper til teknikk. Er det noen planer for han å satse litt mer på å vise frem dette? Hvis du leser, Lars Kristian: fy søren, så gøy det er å følge deg nå, fortsett akkurat sånn, jeg blir utrolig inspirert av å «henge med» på treningen din!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian har store planer, ja 😀 Det har han alltid :p Målet er jo å få til et løpeopplegg med Netfit, med både programmer og intervall-økter! 🙂

 11. I januar 2019 var dere snart i mål med Netfit…hva skjedde? https://www.carolinebergeriksen.no/2019/01/15/netfit/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvor skal jeg begynne? :O Vi knyttet til oss en partner som skulle ha ansvaret for utvikling av plattformen, ett år senere hadde vi ikke noe annet valg enn å avslutte samarbeidet og starte helt på nytt :/ Alt arbeidet vi gjorde i løpet av ett år var bare å glemme 🙁 Så etter det tok vi ansvar selv og da har ting begynt å skje 🙂 I løpet av de neste ukene mottar vi betaversjon til testing, og forhåpentligvis er det ikke lenge til vi kan lansere! 🙂

 12. Henriette

  Jeg skjønner godt at det ble for travelt med hjemmeskole i tillegg til slike travle arbeidsdager 😉

  Og reiser du til Oslo nå? Når den er betegnet som rød og man blir advart mot å ta unødvendige reiser inn vitner vel det om litt dårlig dømmekraft?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi filmer og lager økter til Netfit 🙂 Trening er en del av jobben min, har du samme holdning til f.eks en PT eller treningsinstruktør? Det tviler jeg på. Med to barn hjemme var det blant annet mye mindre tid til å gjøre akkurat det.

   Det er ingen advarsler mot å reise til Oslo, vi følger myndighetenes råd og det anbefaler jeg deg også å gjøre.

   1. https://www.nationen.no/motkultur/leder/unnga-oslo/

    Oslo betegnes som rødt og bør unngås. Men du har jo vist flere ganger i sosiale medier at du ikke bryr deg så mye om anbefalingene til myndighetene. 1 meter avstand burde vel repeteres.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hei Liw! 🙂

    Du linker til en lederartikkel i en dagsavis, den har ingenting med offisielle råd å gjøre. Anbefaler at du forholdet deg til hva FHI og regjeringen kommuniserer, og de fraråder ikke reiser til Oslo.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Hei Liw! 🙂

    Som nevnt i en annen kommentar til deg, at Oslo har smittetall som tilsvarer å havne på rød liste sammenlignet med andre land er ikke ensbetydende med at reiser dit frarådes. Det er ingen offisielle reiseråd hverken til eller fra Oslo.

   4. Oslo byråd fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendig innad i Oslo, så det å si at det ikke er kommet noen advarsler mot reising i Oslo er ikke sant.

    https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/status-om-handteringen-av-korona/11-august-bedre-kapasitet-i-helsetjenesten-i-oslo#gref

   5. Caroline Berg Eriksen

    K: Det står ingenting om det i linken din. De oppfordrer til hjemmekontor og redusert bruk av kollektivtransport.

    For øvrig var det snakk om reiser til Oslo, ikke i Oslo. Uten at det har noe å si, siden ingen av delene frarådes.

  2. Oslo er ikke betegnet som rød. Hvor har du det ifra? Oslo KAN bli, om smitteøkningen fortsetter.

  3. Hallo?!?! Hun må da få jobbe vel? Gaaad!

 13. Vil bare si at det var godt å se noe annet på IG-storyen din enn trening og løping, løping, løping. Ser en hel masse stories før jobb, men din har jeg begynt å hoppe over grunnet den ensformige løpingen og iskaffen bahhh. (Iskaffe er godt det, men det ble SÅ ensformig!)Det var herlig at det kom noen Hellas-bilder(digger Hellas!) ellers hadde jeg kuttet storyen permanent. Trening er bra, men ikke 24/7…

 14. Vedr øverste bilde:
  Det er en stor glipp mellom magen din og shortsen. Det går rykter om at mannen din har bommet på redigeringen igjen. Stemmer det at dere fortsatt driver med å redigerer deg tynnere ?? Skjønner nok svaret om du ikke godkjenner .

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   1. Lars-Kristian har aldri redigert meg tynnere.
   2. Jeg er heller ikke redigert tynnere på det bildet.

   Årsaken til at det er avstand mellom mage og livet på shortsen er fordi den blir for stor i livet når jeg sitter på den måten jeg gjør.

   Vi tar heldigvis vare på alle originalbilder, i tilfelle slike påstander skal oppstå.

   1. Birgitte

    Hvordan oppstår slike kommentarer om du aldri har blitt redigert tynnere?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det var ikke det jeg skrev. Jeg skrev at Lars-Kristian aldri har redigert meg tynnere. Det som skjedde for 6(!!) år siden var min feil, ingen andre sin. Det er ikke gjort på bildene over her.

    Vi tar som sagt vare på alle originalbilder siden det er relativt ofte at folk feilaktig hevder bilder er blitt tuklet med. Så når journalister kontakter oss på bakgrunn av slikt sladder kan vi bare sende de originalen og så ser de at det ikke er hold i påstandene om fotomanipulering.

   3. Nå synes jeg man kan la 6 år gamle saker ligge men var det du selv som redigerte deg (iogmed at det ikke var LK)?
    Ellers så må man huske på at fotovinkler og poseringer har mye å si for bildet.

    Lurer forresten på hvilket skomerke du sverger til ved løping på grus/i skogen?

   4. Så den perioden bildene av deg ble redigert tynnere så var deg selv som gjorde det? Det var ikke slik dere la det frem i media. I media la dere det frem at det var LK. Mulig jeg husker feil. Skulle så gjerne hatt tilitt til deg igjen , men det er vanskelig kjenner jeg.

   5. Caroline Berg Eriksen

    Da husker du nok veldig feil, Kari! Vi redigerer ingen tynnere, hverken meg eller andre. Rykter om redigering vil alltid oppstå, det er alt for mange nettroll der ute på diverse forum.

   6. Birgitte

    Når man redigere ryggen og mellomrom mellom lår redigerer man tynnere.

   7. Caroline Berg Eriksen

    Det har du helt rett i, Birgitte 🙂 Godt vi ikke gjør det da.

   8. Kære Caroline
    Kunne du forklart hva som skjedde for 6 år siden vedrørende bilderedigering? Hvem gjorde hva, og hvorfor?

   9. Caroline Berg Eriksen

    Nei, den saken er jeg ferdig med 🙂

  2. KARI. Går rykter om? Nei, det er trollene på KG rampelys som går amok og diskuterer dette, det er ikke rykter andre steder. Men folk med for mye fritid og som elsker å rakke ned på og nettmobbe andre, eller stort Caroline. Skammelig at det faktisk er mulig å sitte slik dag etter dag, de samme trollene går igjen

   1. Caroline Berg Eriksen

    De har jo tatt feil vedrørende bilderedigering et tresifret antall ganger. Likevel fortsetter de 😀 Hver sin smak, men det må være lov å mene at det er et veldig spesielt valg av fritidssyssel.

    Men det er jo positivt at det eneste de har å kritisere er ting som skjedde for snart 6 år siden 🙂

 15. Det er noen spesielle følgere du har Caroline Hva folk skal henge seg opp i.. Ren sjalusi!
  Jeg ville gjerne lest mer på bloggen din om klestips til barna, spesielt nå til høsten.. Hva du kjøper av ull og dresser, og hva du har god erfaring med. Kanskje hvordan du organiserer klærne til barna, hva du lager til matpakke osv:-)

 16. Caroline Berg Eriksen

  Kari skriver «Det går rykter om at mannen din har bommet med redigeringen igjen». Så jo, hun skriver det.

  Men bildet er uansett ikke manipulert, slikt driver vi ikke med.

 17. Elsebelsa

  Hvem vil dere inspirere ved å trene tre ganger om dagen (når dere legger det ut på bloggen så må det vel være derfor? Ellers vil det jo bare se ut som skryt). Hvem har tid /ork/ behov/ anledning til å trene så mye som dere gjør? Jeg spør bare av interesse – ikke for å være frekk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var ment humoristisk, og absolutt ikke for å inspirere noen 🙂 Vi filmer økter til Netfit og da må vi filme flere økter når vi først gjør det. Å løpe for å hente barna er jo også en svært rolig, og kort økt, så det er jo en kontekst her som ikke kommer frem ved å bare si at vi har trent 4 ganger.

 18. Elisabeth h

  Jeg lurer på, har du tenkt å redusere bloggingen i takt med mer aktivitet på IG, og når Netfit lanseres? Vet du hadde ferie tidligere, men det er litt uvant at du f eks nå ikke har hatt noe blogginnlegg på over to døgn..jeg er blitt dødsbortskjemt med å kunne finne nye og inspirerende innlegg hver dag, så jeg henger litt med geipen når det ikke skjer…men ønsker du å vri satsingen mer mot Instagram, kanskje?
  Ha en fin helg, alle 4 +to på fire

 19. Men filmer dere hele økter da? Trodde dere bare la ut små snutter av hver øvelse, og da er det jo feil å skryte på seg 3/4 økter hvis man bare trenger å filme et par reps. Men tviler ikke på at det er tungt likevel altså, haha! Det er det sikkert, synes bare det høres feil ut (med mindre dere har startet med fulle økter, i så fall – jippi! Takk for at dere hører)
  Siden du har vært borte fra bloggen i flere dager nå kikket jeg på insta, og ser dere er på hytta. Må vi forvente fremover at når dere er på hytta blir det stille på bloggen? Du sa jo du var tilbake i vanlig bloggtid, men det varte jo ikke lenge..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi filmer hele økter, ja. Har lagt det ut på bloggen tidligere 🙂

   1. marianne

    men det har jo ikke vært ofte? Trodde NetFit i utgangspunktet skulle være små snutter av øvelser slik som dere i all hovedsak har hatt til nå? Men da har dere gått bort fra det etter lesernes ønsker?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Netfit skal være veldig mye mer enn bare små snutter 😀 Det har vært planen hele tiden. Men de små snuttene er selve basisen.

   3. Wigdis

    Når lanseres netfit egentlig? Begynner å bli spent

   4. Caroline Berg Eriksen

    Så gøy at du er spent! Det er vi også 😀 Vi jobber med det hver dag og får betaversjon til testing ganske snart, så håper vi det går relativt fort etter det 🙂

   5. Wigdis

    Har dere ingen dato dere jobber mot? Eller år? Det er snart et halvt år siden «alle» startet med hjemmetrening på dagen og dere klarer ikke å kaste dere rundt?

   6. Caroline Berg Eriksen

    Appen vi jobber med er såpass avansert at det ikke bare er å «kaste seg rundt». Hjemmetrening har vi holdt på med i mer enn ett år, så der var vi tidlig ute. Sjekk ut instagrammen til Netfit 🙂

 20. Asbjørg Engebø Rystad

  Det fine med at du viser at de legg inn ein springetur når de hentar ungar er jo at de inspirerer meg og andre til å legge trening inn i daglege gjeremål. For dei som ikkje vil springe går det jo i allefall an å gå for å hente ungar dersom ein har tid til det. Heilt topp inspirasjon til å få rørt på skrotten spør du meg‍♀️

 21. Caroline, du er en maskin! Forstår ikke hvordan det er mulig å være så flink som deg. Full jobb, to barn OG så mye trening og sunne gode middager! Er så inspirert av å følge deg. Du er virkelig norges BESTE forbilde. Alt du gjør og viser er grunnet stor stå-på-vilje. Har virkelig ingenting negativt å si!

  Hvordan får du energi til alt?! (bortsett fra den ekstremt gode iskaffeoppskriften din da såklart 😉 )

  Fra spøk til alvor: Kan du lage et innlegg med en typisk uke for deg? Hadde vært veldig gøy å se hvordan du «planlegger» en uke med jobb/barn/trening/søvn. Du er så flink og tror flere lurer på hvordan du får alt til å gå opp 🙂 jeg personlig kunne gjerne trengt litt inspirasjon!

 22. Hei, leter etter en sommeroppskrift du hadde for lengelenge siden på en salat med hovedingredienser ruccula, cherrytomater og laks? klarer ikke å finne den igjen, den er gammel og god!

 23. Du er så inspirerende! Du har en babyrosa-farger sports-BH jeg har sett på instastory, men som jeg ikke finner igjen på bloggen. Kan du si hvor den er fra? Syns den var så fin 🙂
  Og jeg bare lurer på om du fortsatt har samarbeid med Daniel Wellington? Tenkte på det her om dagen at mange bloggere (inkludert deg) brukte det lenge og promoterte, men har sett lite av det det siste året.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *