en solskinnsdag i juli

Disse bildene har jeg helt glemt å dele, men jeg kan jo ikke la være bare fordi de er fra juli, så her kommer noen deilige sommerdagbilder fra en superfin båttur vi hadde i forrige måned. Isi bar selger den beste isen i hele Sarpsborg, og da vi hadde gjester på hytta, måtte vi ta dem med dit for en smaksprøve. Min favoritt er softis med jordbærstrøssel og salte peanøtter – halve av hver *sikle* Dagen etter disse bildene ble tatt, streiket båten og vi måtte taues tilbake. Uff! Jaja, bedre lykke neste år! Det var den båtsesongen.. Den var kort, men fryktelig fin 🤍 ☀️ 

For de som skulle lure, så er Ronaldo LIVREDD for å kjøre båt, så han slipper å være med. Hugo derimot – han elsker det! 


Jeg er i hverdagsmodus igjen, men det krever sitt å komme a jour etter ferien. Jeg har som mål å være i mål (bra setning) innen mandag, for da starter Nelia på skolen igjen (tenk at hun skal begynne i 2. klasse?!🥺) og da er hverdagen her for fullt med lekser og alt som hører med 🙂 Så ja, det er stort sett det som skjer om dagen – kontorjobbing med vinduene på vid gap – FOR EN VARME DET ER! Jeg elsker det! Håper det holder til helgen 🥰 for dere kan jo gjette hva jeg skal da?! BADE! Håper dere har en fin kveld ☀️ Jeg skal klappe igjen dataen og ha en time med rydding i skapet – det er en prosess. Kommer jo aldri i mål! 

23 kommentarer

 1. Henriette

  Hva skjer med netfit? Vi er snart i midten av august, var det ikke nå lanseringen skulle skje?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi skal til å teste appen nå om ikke så veldig lenge, men jeg tenker at september er mer realistisk, uten at jeg skal love noe 🙂

 2. Ah, den komboen på softis! Ja, takk! 😀 Elsker bildet der du hopper fra båten! Jækla kult! 😀 Krysser fingrene for fint vær i helgen! Klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   TUSEN TAKK 😀 Og ja! Det gjør jeg også! God klem tilbake <3

 3. Herlige bilder fra en dag som ser fantastisk ut:)
  En ting jeg har lurt på; Ser dere gir Hugo is rett fra isen (om det ga mening?), spiser dere av isen etter at han har spist av den, eller får han egen is?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg stod faktisk i kø for å kjøpe is til Hugo etter at vi hadde spist vår! Haha – og den køen var laaang! Men det ble altfor mye for ham, så da vi var der igjen noen dager etterpå fikk han resten av en av jentene sin 🙂

 4. You and your family are AMAZING!
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much sweetie <3

 5. Hvor er den hvite og røde genseren fra som du har på deg i innlegg på Instagram? Er den fra samme merke som jakkene du reklamerer for? Den var så fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den er også derfra 🙂 De har så mye fint hos twentyfour nå 🙂

 6. Hei Caroline! Bare et spm angående NetFit, er lansering fortsatt i august?
  Hadde vært gøy å følge dinE treningsrutiner også. Jeg følger også mannen din på IG og jeg syns det er veldig interessant hva han oppdatert, at han går litt mer i dybden. Trener du mest på mølle nå på sommeren? Bare ser sånn ut på IG. Er mye oppdateringer av deg i speilet og hvor langt du var løpt, men savner kanskje litt mer pepgresjonsoppdateringer osv. Det er jo det jeg er interessert i om jeg velger NetFit, min egen progresjon, og en pekepinn på deg kan jo være en fin indikasjon også. Eller er det mannen din som blir «frontfiguren» ift. treningen? Bare nysgjerrig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi skal i gang med testing av appen i løpet av neste uke, har vært en del avanserte funksjoner som visstnok tok lengre tid enn planlagt. I tillegg kom sommerferien og da står ting litt stille, både for vår del og for andre sin del.

   Jeg trener både inne og ute på sommeren, liker best å variere 🙂 Men i sommer har det blitt mest ute, og ikke så mye på mølla.

   Det er jeg og Adrian Paul som kommer til å fronte appen mest, men Lars-Kristian er med på det faglige innholdet sammen med Adrian. Vi tenker å få inn løping på sikt, og da er det naturlig at Lars-Kristian fronter det i større grad.

   1. Jeg har et ønske – vet ikke om det er gjennomførbart – men det hadde vært supert med noen hele økter man kunne laste ned, f.eks intervaller – langtur etc, – som faktisk varte en oppgit tid? Og at dere kunne lagt inn musikk i tillegg til teknikktips – hvordan håndtere bakker, puste riktig – kansje «peppe litt»; sånn at man kunne ha dere på øret gjennom hele økta? Så vil fart og lengde selvfølgelig variere for hver enkelt bruker, men det kunne man da logge, for evt å se sin egen framdrift…

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, noe sånt hadde vært kult 🙂 Jeg tenker også at det kan være treningsprogrammer man kan følge opp mot f.eks 10km, halvmaraton eller helmaraton.

   3. Takk for svar:) jeg bare lurer på om tall er viktigst for deg når det kommer til trening? Jeg bare ser på insta at du fokuserer veldig på hvor mange km du har løpt, hvor mange økter du har gjort osv. Jeg føler det kan trigge folk til å føle at om man ikke gjør et visst antall runder feks så er det ikke bra nok. All trening er bra! Og jeg vet du syns det og? Men det du formidler sier noe annet.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Ja, jeg synes det er veldig motiverende i hvert fall og det samme gjør Lars-Kristian 🙂 All trening er bra trening, det har du helt rett i! Så det handler jo om å bruke den informasjonen til noe positivt.

    Du skriver jo selv at du synes det Lars-Kristian legger ut er interessant og mer i dybden enn hva jeg legger ut, men det han legger ut går jo enda mer på tall, hastighet, prestasjoner osv. enn hva jeg gjør. Spent på hvorfor du synes at det han formidler med sine tall er interessant, mens mine tall formidler noe annet.

 7. Nydelige bilder og SÅ fin bukse hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Den kommer fra Gina Tricot 🙂 <3

 8. Isi bar ligger i Skjeberg 🙂

 9. Har du noen tips til hvordan man skal klare å trene i denne varmen?
  Altså jeg orker rett og slett ikke. Etter jeg har levert barna på skole og i barmehagen, lufta hunden, gjort noe husarbeid innimellom avslapning( er kronisk syk) så hente barn i barnehage og på skolen og gå med hunden. Begynner legging 07 og er ferdig 22, etter d er jeg ferdig for dagen og orker ikke mer

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, pass på å drikke nok vann i forkant, under og etter økten 🙂 Ikke ha på deg for mye klær og juster intensiteten etter forholdene 🙂

 10. Skulle stå begynner legging kl 19 og er ferdig 22

 11. Tusen ❤️ takk for tipsene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *