morgenbad

Hei mandag! Jeg håper deres helg har vært fin 🌸 Vi har vært på hytta fra lørdag og skulle egentlig reise hjem i morgen, men det var så fint vær at vi ikke klarte å dra – så vi ble! Heldigvis er det bare 15 små minutter unna der vi bor, så det var ikke noe problem i dag tidlig 🙂 Jeg rakk et kjapt morgenbad før vi måtte reise avgårde også – egentlig har det blitt en tradisjon for meg denne sommeren.. jeg klarer ikke å starte dagen skikkelig før jeg har badet. Det gjelder selvfølgelig kun de gangene vi har vært på hytta, hvis ikke ville det blitt vanskelig 😉 Men å! Jeg har badet så mye denne sommeren, og jeg håper det fortsatt er mange, mange badedager igjen før høsten kommer 🤍 Hvem vet, kanskje jeg plutselig blir en av dem som bader hele året! 

I dag var det ganske grått og skyet, men det er virkelig noe helt eget med å bare sitte sånn som dette med morgenkaffen likevel ☕️ Dessuten er det jo enda varmere i vannet på dager som dette! Det synes i hvert fall jeg 🙂 


Tar med meg denne gode følelsen gjennom dagen i dag. Jeg er på plass på kontoret og har ganske mye som skal gjøres 🙂 Ønsker dere en kjempefin uke og håper dere holder dere friske 🤍 

17 kommentarer

 1. Ikke noe er som et morgenbad!
  Det hører med, og jeg bader hver morgen,uansett vær!
  (Det gjelder da altså om SOMMEREN, fra svaberget ved hytta vår i Kragerø, elsk!! <3) Noen helårsbader er ikke jeg nei, hehe 🙂
  Ha en fin dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, kanskje vi plutselig blir helårsbadere begge to :p Jeg har også badet i all slags vær i år, så deilig 🙂 Håper du har en kjempefin dag <3

 2. Herlig!:-)
  Lirte på om du ville dele noen antrekk til jentene?:) hva kjøper du til de nå mot høsten? Og gjerne hverdagsantrekk til skole/ barnehage også!
  Klem<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg gjerne gjøre! La en bestilling med yttertøy og sko for høstsesongen i går 🙂

   1. Herlig! Gleder meg til det:-)

 3. Så fine bilder! Ingenting er som livet på hytta Ha en fin kveld

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er så enig! Krysser fingrene for en sommerhelg til akkurat her <3 Håper du får en fin dag!

 4. Stemningsfulle bilder. Trenger ikke være sol for å skape fine bilder. Hvor er skoene du hadde på Brimi sætra fra? Se hvite med røde lisser. Ønsker deg en fin kveld. Mvh Randi

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, og jeg er helt enig 🙂 <3 Skoene jeg brukte på Brimi var fra Twentyfour 😀 Om de ikke er i butikken på nett, så lanseres de veldig veldig snart 😀 Det kommer så masse fine høstnyheter!

 5. Hat and bikinies?

  1. Caroline Berg Eriksen

   My hat is form NAKD and the bikini from My Muse x Lene Orvik 🙂

 6. Det er virkelig nogle af de smukkeste billeder, der nogensinde har været på bloggen. Jeg ønsker dig den bedste dag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig koselig å høre dette, Elisabeth! Tusen takk <3

 7. IDA FAGERNES

  Hvor er genser fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra bikbok 🙂 Men er noen år gammel :/

 8. Hei! Syns du har så fin blogg med høy kvalitet! Totalr off topic: Jeg skal gifte meg i Hobøl i Østfold (grenser mot Akershus), eller grensa burde jeg vel si ‍♀️ Tenkte at siden du har gjort en del fotoshoots og lignende, at du kansje hadde noen tips til sminkør og frisør som. Kunne hjulpet meg med brudelooken neste sommer? På forjpnd tusen takk

 9. Hei! Har du merket noen helsefordeler ved å bade så ofte? Hud, sirkulasjon?
  Skikkelig sporty!:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *