about last night

Hei lørdag! I går var Lars-Kristian og jeg på date – oss to på middag og deretter på sommerkonsert med beste Stian og Jonas, bursdagsgave fra mamma og pappa 🙂 For en skikkelig fin kveld det var, hadde sommerfølelse i hele meg 🌸 Har fått så mange spørsmål om hvor vi spiste middag – vi var på The Feast som ligger i gågaten Sarpsborg sentrum 🙂 En ganske nyåpnet restaurant som serverer indisk. Jeg har vært her en gang før, og neste gang må jeg ta med meg mamma og pappa også – anbefales virkelig 🍽 Toppen min kommer fra House of CB og jeansen fra Zara 🙂 

Jeg spiste blant annet scampi og fritert grønnkål – oh my! 

Sommerkonsert med Stian og Jonas som er så fantastisk flinke 🤩 


Deiligste sommerkvelden! I dag er vi på hytta og nyter sola, bader og slapper av. Føler på meg at dette blir den siste sommerhelgen for denne sesongen – men jeg satser på at det bare er en følelse og at den absolutt ikke stemmer 🙂 Håper dere har en nydelig helg! 

12 kommentarer

 1. Sommerkvelder er det beste 😀 Høres og ser ut som en deilige date 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er så enig <3

 2. Vad vackert upplagt på bordet!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig <3

 3. Skikkelig kult antrekk, men au… skoene ser veldig vonde ut? Hilsen en som alltid (nesten) bruker sneakers

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Neida, de er ikke vonde, men sklir litt frem i alle sandaler, så skulle gjerne hatt sklipute inni 🙂

 4. Tuller du på det øverste bildet, eller er det tilfeldig at du har samme holdning som en mannekengdukke?

  Ikke kjempefan av antrekket, men maten såg vidunderlig ut. Hyggelig innlegg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, nei tuller ikke :p Men beveget meg da Lars-Kristian tok bildene, så det er helt tilfeldig at det ble sånn, men det ble uansett det fineste 🙂 Tusen takk <3 Håper du har hatt en fin helg 🙂

 5. Hei fine du
  Kunne jeg spurt hvor du har kjøpe øreringene dine?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Se svar over 🙂

 6. Hei fine du<3
  Kunne jeg spurt hvor du har kjøpe øreringene dine?

  1. Caroline Berg Eriksen

   NAKD og Safira 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *