en sommerdag i Gamlebyen

I går tok vi med svigerforeldrene mine til Gamlebyen i Fredrikstad – ettersom de ikke har vært der på snart 10 år 🙂 Det er ekstra koselig å ta byfergen over, så vi parkerte bilen i sentrum og gjorde nettopp det. Å gå rundt i Gamlebyen er som å dykke inn i fortiden – jeg har så mange fine barndomsminner derfra og når byen er så godt bevart og for meg ser akkurat ut som den gjorde den gang da, blir jeg så nostalgisk. Alle turene hit med klassen min på barneskolen, turer med venninner og foreldre til Pizzanini, julegateåpninger og mating av ender sammen med søster, mamma og pappa.. bare hygge 🌸 Vi spiste både lunsj og is i går, tittet i den fine lekebutikken «du og jeg, pappa» og jeg fant ut at jeg har lyst til å samle på glansbilder igjen. Haha! Nå håper jeg bare at Nelia eller Naia vil starte! 

det lukter RART i hønsehuset!! 

Hahaha! Kanksje ikke noe å le av når du tenker på at denne faktisk ble brukt før i tiden, men jentene synes det var veldig gøy og det syntes alltid vi også, da vi var små 🌸 Og se på farfar da! 


Jentene har fortsatt sommerferie, så det har på mange måter vi også. Vi jobber lite på dagtid og mest på kveldstid, og utnytter noen av timene på dagen til å få gjort litt ting her hjemme – som å rydde i garasje, loft og kjeller (never ending story) 😅 Håper dere har fine sommerdager ☀️ 

42 kommentarer

 1. Hvor er dine forskjellige ear cuffs fra? sÄ fine!

 2. SĂ„ fine negler du har

 3. Hei hvilken Ăžyeskygge bruker du her?

 4. Det siste bildet av det der du ser pĂ„ menyen; for et nydelig bilde!! Ha en fortsatt god sommer, tar selv ferie fra i morgen 😀

 5. Koselig innlegg 🙂 Fredrikstad er en veldig koselig by. Lenge siden jeg har vĂŠrt der nĂ„, bor i Oslo sĂ„ er jo ikke lange turen. Norsk sommer er deilig spesielt nĂ„r solen er ute 🙂 Jeg sitter hjemme og ruger, fĂ„r en liten gutt i august <3 God fredag !

 6. Flott i gamlebyen! SÄ stor Nelia er blitt. Fortsatt god sommer til store og smÄ!

 7. SĂ„ herlige bilder! Hvor er jeansene fra? De er superfine!

 8. Hvor er buksa di fra? 🙂

 9. PS: Det har aldri vÊrt, og er ikke nÄ heller, noen Pizzanini i Gamlebyen.

  1. Har vÊrt pizzanini i gamlebyen jo, er ikke sÄ mange Är siden den ble lagt ned

 10. Heiâ˜ș Hvor de fine halskjedene dine fra mĂ„nen og den du har avbildet her? ☀☀

 11. Hei. Tenker pÄ Ä lage treningsrom i kjelleren vÄr, men er redd takhÞyden blir for lav. Kan jeg spÞrre om hvor hÞyt taket er pÄ treningsrommet deres?

  1. Caroline Berg Eriksen

   2,05, sÄ ikke sÄ veldig hÞyt :p

   1. TredemĂžlla

    Hvordan funker det med tredemĂžlle? Vi har et par cm lavere takhĂžyde i vĂ„r kjeller, og har konkludert med at det ikke gĂ„r med tredemĂžlle der da. Men nĂ„ Ăžyner jeg er hĂ„p! 🙂 Stanger dere oppi taket noen gang? Kan du lĂžpe med stigning pĂ„ mĂžlla?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det kommer jo litt an pĂ„ hvor hĂžy dere er 🙂

    Lars-Kristian er 178cm og han lĂžper fint pĂ„ 15 prosent helling 🙂

 12. Har du bestemt deg for Ă„ ta ferie? Har du skrevet det noe sted?

 13. Klikket meg inn i kategorien din «bryllup» og ville se bildene fra da du giftet deg i 2010. Har fĂžlgt deg siden da, og synes bryllupet ditt var sĂ„Ă„Ă„Ă„ fint. Gifter meg neste Ă„r, og ville se kategorien igjen. Trist at det ikke gĂ„r. Ha en riktig god sommer <3

 14. Har du ferie fra bloggen igjen? 🙂 Uvant med sĂ„ fĂ„ innlegg, gleder meg til Ă„ se hva du kommer med.

 15. Hvor er buksa ifra? 🙂

 16. Som leser virker Det som du er skikkelig lei av blogging nÄ, iom det ikke kommer nye innlegg, verken her eller pÄ insta.

 17. Lite action her inne for tiden. Ikke mye vits Ă„ klikke seg inn daglig ihvertfall..

 18. Vi mÄtte teste pizzarestauranten dere spiste pÄ. SÄÄÄ utrolig god pizza!!

 19. Et spĂžrsmĂ„l til deg som ikke hĂžrer hjemme akkurat her. Du lĂžper jo mye med musikk pĂ„ Ăžrene, hvilket headset bruker du, og vil du anbefale dette? Ser ut til at det er et sĂ„nt som gĂ„r bak hodet, er det ikke? Jeg sliter med disse proppene som hele tiden faller ut…

 20. Hei sĂžta,lite oppdateringer,jeg er ikke pĂ„ Insta,men fikk gleden av Ă„ se noen snutt pĂ„ Storyes»?. Facebook, sĂ„ skjĂžnner dere har ferie. Du er Ă„ vil alltid vĂŠre en innspirasjon for meg 😀 . God Sommer til dere <3 . Klemma

 21. Hadde kanskje vĂŠrt greit med en setning om at du tar litt ferie slik at man ikke trenger Ă„ klikke seg inn her for Ă„ se om det er nye innlegg?

 22. Jeg synes du er veldig inspirerende, spesielt med tanke pĂ„ alt du fĂ„r til. Du trener sĂ„ og si hver dag, du er en super god mamma til dine barn, ektemannen din virker tilfreds sĂ„ der gjĂžr du trolig ogsĂ„ en god jobb, du blogger hver dag, oppdaterer instagram hyppig, m.m. Du er superwoman! 🙂 Hvordan fĂ„r man din energi? Jeg har ett barn, og fĂ„r sĂ„vidt tid til Ă„ dusje Enten mĂ„ jeg vĂŠre veldig lat eller sĂ„ blir jeg veldig fort sliten.

  Jeg lurer ogsÄ pÄ hvor mange ganger i uken du lÞper, og hvor mange km du pleier Ä lÞpe pÄ disse Þktene dine?

  Hadde vĂŠrt gĂžy om du kunne hatt spĂžrsmĂ„lsrunde snart. Gjerne pĂ„ video om du har tid og lyst. 🙂

 23. Over en uke borte fra bloggen uten noe forvarsel….. Blir bekymret for om du kan vĂŠre syk eller noe annet er galt….. eller har du tatt deg fri? Unner deg absolutt fri, men kan du ikke gi beskjed? Godt mulig du er aktiv pĂ„ instagram, men der er det ikke alle blogglesere dine som er….

 24. Heia! Virker som du har tatt litt ferie, men e prĂžver likevel jeg Jeg og kjĂŠresten drar til Ålesund til helga og jeg lurer pĂ„ om du har noen Ålesundtips? Jeg har planlagt en tur opp til Sukkertoppen og akvariet, men bortsett fra det er jeg lost.. Har du noen restaursntanbefalinger kanskje? Setter veldig pris pĂ„ hvilke som helst tips egentlig

 25. Hvor er buksene fra? De var fine!

 26. Hvor har du fÄtt tak i den bÄten som du hadde rekene oppi? SÄ det pÄ insta storyen din og synes den var sÄÄÄ fin

 27. Hvor er det kjÞpt den holderen til telefonen som du bruker nÄr du lÞper?

 28. Har du sluttet Ă„ blogge?

 29. Er bloggen lagt ned?

 30. Hei,

  Jeg har planer om Ä dra til Fredrikstad pÄ dagstur for fÞrste gang, lurte derfor pÄ om du har noe tips til oss pÄ hva vi bÞr gjÞre, se og spise?

  Takk for svar pÄ forhÄnd!

 31. sĂ„ flott at du tar litt velfortjent ferie med bloggen! samtidig sĂ„ hĂ„per jeg det kommer nytt blogginnlegg snart, savner bloggen 😀

 32. Hvor er kjolene til jentene fra? SĂ„ fine!

 33. HĂ„per du bare har tatt sommerfri uten Ă„ si fra….jeg blir sĂ„ bekymret, sĂ„ kanskje du gir oss et lite vink neste gang sĂ„ kan jeg slappe bedre av♄ Alle trenger ferie det er helt sikkert og nĂ„ skal prĂžve Ă„ ta litt fri fra Ă„ sjekke om alt er bra med deg Alle gode Ăžnsker til dere!

 34. HÄper alt gÄr bra med dere <3

 35. Hei:)
  Du har sikkert sommerferie, men savner bloggen din og ser den ikke har blitt oppdatert siden dette innlegget. Gleder meg til mer.
  Klem

 36. Har du sluttet Ă„ blogge? Savner innleggene dine <3

 37. Har du sluttet Ă„ blogge?
  To uker uten nytt innlegg…

 38. Unner deg en ordentlig ferie 🙂 Men synes ogsĂ„ det er helt innafor Ă„ nevne at du tar ferie over sĂ„ og sĂ„ lang tid. Velkommen tilbake!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *