en sommerdag i Gamlebyen

I går tok vi med svigerforeldrene mine til Gamlebyen i Fredrikstad – ettersom de ikke har vært der på snart 10 år 🙂 Det er ekstra koselig å ta byfergen over, så vi parkerte bilen i sentrum og gjorde nettopp det. Å gå rundt i Gamlebyen er som å dykke inn i fortiden – jeg har så mange fine barndomsminner derfra og når byen er så godt bevart og for meg ser akkurat ut som den gjorde den gang da, blir jeg så nostalgisk. Alle turene hit med klassen min på barneskolen, turer med venninner og foreldre til Pizzanini, julegateåpninger og mating av ender sammen med søster, mamma og pappa.. bare hygge 🌸 Vi spiste både lunsj og is i går, tittet i den fine lekebutikken «du og jeg, pappa» og jeg fant ut at jeg har lyst til å samle på glansbilder igjen. Haha! Nå håper jeg bare at Nelia eller Naia vil starte! 

det lukter RART i hønsehuset!! 

Hahaha! Kanksje ikke noe å le av når du tenker på at denne faktisk ble brukt før i tiden, men jentene synes det var veldig gøy og det syntes alltid vi også, da vi var små 🌸 Og se på farfar da! 


Jentene har fortsatt sommerferie, så det har på mange måter vi også. Vi jobber lite på dagtid og mest på kveldstid, og utnytter noen av timene på dagen til å få gjort litt ting her hjemme – som å rydde i garasje, loft og kjeller (never ending story) 😅 Håper dere har fine sommerdager ☀️ 

42 kommentarer

 1. Katrine

  Hvor er dine forskjellige ear cuffs fra? så fine!

 2. Så fine negler du har

 3. Hei hvilken øyeskygge bruker du her?

 4. S.Helene

  Det siste bildet av det der du ser på menyen; for et nydelig bilde!! Ha en fortsatt god sommer, tar selv ferie fra i morgen 😀

 5. Tone R.

  Koselig innlegg 🙂 Fredrikstad er en veldig koselig by. Lenge siden jeg har vært der nå, bor i Oslo så er jo ikke lange turen. Norsk sommer er deilig spesielt når solen er ute 🙂 Jeg sitter hjemme og ruger, får en liten gutt i august <3 God fredag !

 6. Flott i gamlebyen! Så stor Nelia er blitt. Fortsatt god sommer til store og små!

 7. Så herlige bilder! Hvor er jeansene fra? De er superfine!

 8. Karoline

  Hvor er buksa di fra? 🙂

 9. PS: Det har aldri vært, og er ikke nå heller, noen Pizzanini i Gamlebyen.

  1. Har vært pizzanini i gamlebyen jo, er ikke så mange år siden den ble lagt ned

 10. Merethe

  Hei☺️ Hvor de fine halskjedene dine fra månen og den du har avbildet her? ☀️☀️

 11. Sunniva

  Hei. Tenker på å lage treningsrom i kjelleren vår, men er redd takhøyden blir for lav. Kan jeg spørre om hvor høyt taket er på treningsrommet deres?

  1. Caroline Berg Eriksen

   2,05, så ikke så veldig høyt :p

   1. Tredemølla

    Hvordan funker det med tredemølle? Vi har et par cm lavere takhøyde i vår kjeller, og har konkludert med at det ikke går med tredemølle der da. Men nå øyner jeg er håp! 🙂 Stanger dere oppi taket noen gang? Kan du løpe med stigning på mølla?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det kommer jo litt an på hvor høy dere er 🙂

    Lars-Kristian er 178cm og han løper fint på 15 prosent helling 🙂

 12. Har du bestemt deg for å ta ferie? Har du skrevet det noe sted?

 13. Matilde

  Klikket meg inn i kategorien din «bryllup» og ville se bildene fra da du giftet deg i 2010. Har følgt deg siden da, og synes bryllupet ditt var såååå fint. Gifter meg neste år, og ville se kategorien igjen. Trist at det ikke går. Ha en riktig god sommer <3

 14. varm_kakao

  Har du ferie fra bloggen igjen? 🙂 Uvant med så få innlegg, gleder meg til å se hva du kommer med.

 15. Hvor er buksa ifra? 🙂

 16. Marianne

  Som leser virker Det som du er skikkelig lei av blogging nå, iom det ikke kommer nye innlegg, verken her eller på insta.

 17. Lite action her inne for tiden. Ikke mye vits å klikke seg inn daglig ihvertfall..

 18. Vi måtte teste pizzarestauranten dere spiste på. Sååå utrolig god pizza!!

 19. Pernille E.

  Et spørsmål til deg som ikke hører hjemme akkurat her. Du løper jo mye med musikk på ørene, hvilket headset bruker du, og vil du anbefale dette? Ser ut til at det er et sånt som går bak hodet, er det ikke? Jeg sliter med disse proppene som hele tiden faller ut…

 20. Mariann

  Hei søta,lite oppdateringer,jeg er ikke på Insta,men fikk gleden av å se noen snutt på Storyes»?. Facebook, så skjønner dere har ferie. Du er å vil alltid være en innspirasjon for meg 😀 . God Sommer til dere <3 . Klemma

 21. Hadde kanskje vært greit med en setning om at du tar litt ferie slik at man ikke trenger å klikke seg inn her for å se om det er nye innlegg?

 22. Kristin

  Jeg synes du er veldig inspirerende, spesielt med tanke på alt du får til. Du trener så og si hver dag, du er en super god mamma til dine barn, ektemannen din virker tilfreds så der gjør du trolig også en god jobb, du blogger hver dag, oppdaterer instagram hyppig, m.m. Du er superwoman! 🙂 Hvordan får man din energi? Jeg har ett barn, og får såvidt tid til å dusje Enten må jeg være veldig lat eller så blir jeg veldig fort sliten.

  Jeg lurer også på hvor mange ganger i uken du løper, og hvor mange km du pleier å løpe på disse øktene dine?

  Hadde vært gøy om du kunne hatt spørsmålsrunde snart. Gjerne på video om du har tid og lyst. 🙂

 23. Over en uke borte fra bloggen uten noe forvarsel….. Blir bekymret for om du kan være syk eller noe annet er galt….. eller har du tatt deg fri? Unner deg absolutt fri, men kan du ikke gi beskjed? Godt mulig du er aktiv på instagram, men der er det ikke alle blogglesere dine som er….

 24. Christine

  Heia! Virker som du har tatt litt ferie, men e prøver likevel jeg Jeg og kjæresten drar til Ålesund til helga og jeg lurer på om du har noen Ålesundtips? Jeg har planlagt en tur opp til Sukkertoppen og akvariet, men bortsett fra det er jeg lost.. Har du noen restaursntanbefalinger kanskje? Setter veldig pris på hvilke som helst tips egentlig

 25. Hvor er buksene fra? De var fine!

 26. Hvor har du fått tak i den båten som du hadde rekene oppi? Så det på insta storyen din og synes den var sååå fin

 27. Christina

  Hvor er det kjøpt den holderen til telefonen som du bruker når du løper?

 28. Har du sluttet å blogge?

 29. Er bloggen lagt ned?

 30. Trang Tran

  Hei,

  Jeg har planer om å dra til Fredrikstad på dagstur for første gang, lurte derfor på om du har noe tips til oss på hva vi bør gjøre, se og spise?

  Takk for svar på forhånd!

 31. S.Helene

  så flott at du tar litt velfortjent ferie med bloggen! samtidig så håper jeg det kommer nytt blogginnlegg snart, savner bloggen 😀

 32. Hvor er kjolene til jentene fra? Så fine!

 33. Håper du bare har tatt sommerfri uten å si fra….jeg blir så bekymret, så kanskje du gir oss et lite vink neste gang så kan jeg slappe bedre av♥️ Alle trenger ferie det er helt sikkert og nå skal prøve å ta litt fri fra å sjekke om alt er bra med deg Alle gode ønsker til dere!

 34. Håper alt går bra med dere <3

 35. Hei:)
  Du har sikkert sommerferie, men savner bloggen din og ser den ikke har blitt oppdatert siden dette innlegget. Gleder meg til mer.
  Klem

 36. Ragnhild

  Har du sluttet å blogge? Savner innleggene dine <3

 37. Har du sluttet å blogge?
  To uker uten nytt innlegg…

 38. varm_kakao

  Unner deg en ordentlig ferie 🙂 Men synes også det er helt innafor å nevne at du tar ferie over så og så lang tid. Velkommen tilbake!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *