tren sammen med meg

reklame: netfit 

Klar for å trene mage og rygg? Håper du vil gjøre denne sammen med meg – alt du trenger er 23 minutter! Det er flere av dere som har etterlyst hele økter i stedet for de klippene jeg pleier å legge ut på Netfit sin instagram, så her kommer akkurat det! Håper dere liker 💦 Blir superglad for tilbakemeldinger på hva vi eventuelt kan gjøre annerledes eller på hva slags økter dere kunne tenke dere fremover 🙂 God trening! 

34 kommentarer

 1. Gøy denne skal jeg prøve etter jobb

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det må du gjøre 🙂

 2. Så bra at du legger ut hele økter! Likte ruta med neste øvelse og tydelig tidsangivning 🙂 Skulle gjerne hatt en kort intro i forkant, gjerne tips til oppvarming og alternative øvelser!

 3. Akkurat slik jeg har lengtet etter 🙂 Nå finnes det jo mange like på YouTube, men her har noen alternativer til enklere øvelser hvis noen blir for harde (som en egen liten video oppe i hjørnet). Skal teste denne i kveld, men jeg troooor den blir litt i tyngste laget for min del om jeg skal følge alle øvelsene uten pause.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips til alternative øvelser

 4. Liker at du legger ut hele økter, den skal prøves

 5. Veldig bra med hele økter! Mye mer motiverende! Thank you

 6. enkle og gode øvelser for styrke av rygg, nakke (!) og ermer

 7. Superbra med sånne videoer! Jeg har akkurat gjort økten nå og det var veldig bra! Kjempefint med video, musikk og telling. Gleder meg til flere sånne! Gjerne noe på rumpe og ben:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra 😀

 8. Informasjon om hvor lenge hver øvelse skal holdes – og eventuelt en eller annen form for nedtelling? F.eks 2/5 øvelser i runde 3 gjennomført?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Informasjon om hvor lenge hver enkelt øvelse skal holdes er det jo 🙂 Både før og underveis. Men oversikt over antall øvelser og hvor mange som er igjen og antall runder er notert 🙂

   Takk for tilbakemeldingen 🙂

   1. Ja, helt i starten + nedtellingen som kommer etterhvert, 🙂 men jeg personlig liker å vite akkurat hvor lenge det er igjen hele tiden. Og særlig hvis noen øvelser skal holdes lengre enn andre – men bare tips til fremtidige videoer 🙂

 9. Charlotte

  Hei. Jeg ser stadig vekk sure oppgulp kommentarer her inne hvor det er tydelig at mange av de som kommenterer er de samme som sitter på KG og diskuterer deg.

  Jeg var inne nå og måtte ta en titt på KG og jeg må bare si at jeg er helt sjokkert!! Fullstendig sjokkert over hva jeg leser der inne.

  Dette er jo mennesker som fremstår som psykisk syke, stalker tendenser og de virker sykelig besatt av deg. Jeg ble skremt på dine vegne og kan ikke skjønne hvordan det er i det hele tatt lov med en sånn side der mennesker som ikke er helt med sine fulle fem (virker det som) får lov å spy ut sånn eder og galle.

  Det er trakassering på høyeste nivå og der inne sitter de og snakker om DEG hver eneste dag hele året. Som sagt jeg ble direkte skremt (ingen i min omgangskrets kunne noensinne tenkt TANKEN på å delta i et sånn forum) Det er rett og slett ikke sånn friske mennesker oppfører seg. Jeg synes Internett er en flott ting, man kan skape samhold, nye venner og spre positivitet.

  Dessverre ser man på KG virkelig det verste med Internett. Det fremstår for meg at disse menneskene har funnet en slags tilhørighet hos hverandre (kanskje er de ensomme og derfor lett lar seg rive med pga de så sårt trenger noen å føle tilhørighet til) hvem vet? Men det er noe skikkelig ekkelt og manisk med det hele.

  Uansett! Jeg vet du ønsker positivitet her inne, men jeg måtte bare skrive deg denne kommentaren pga jeg ble helt satt ut av det forumet. Men har du noensinne tenkt tanken på å anmelde? Jeg mener, dette er mennesker som har et direkte usunt forhold til deg og ditt liv. Det er for meg helt umulig å fatte at vi i 2020 har nettsider der mennesker får lov å stalke andre og slenge så mye dritt (ja jeg sier det som det er) DRITTSLENGING! Kg er jo kjent for å være det mest useriøse forumet man kan diskutere på (rampelys) Jeg håper at du ikke bryr deg om hva som skrives der inne. Du er dyktig i det du gjør.

  Ps. Jeg kunne ønske at du fremover bare droppet å godkjenne kommentarer her som åpenbart er fra mennesker som sliter med seg selv. Det trenger ikke denne fine bloggen. Du fortjener bedre.

  Ønsker dere en flott sommerferie.

 10. Så gøy!
  Når blir Netfit lansert? Og hva vil det koste for tilgang?

 11. Gjerne ben/rumpe øvelser med vekter! Akkurat sånn som DU trener når du virkelig skal gå inn for en skikkelig rumpeøkt

 12. Skal testes i morgen

 13. Hei
  Tre konstruktive tilbakemeldinger:
  * Få med navn på øvelsene. Ganske vesentlig at forbrukerne får greie på hva de gjør og lærer noe også.
  * Kanskje vanskelig å si akkurat hva du skal gjøre, men synes det mangler utstråling av energi, treningsglede og entusiasme. Man blir liksom ikke gira eller får en energisk vibe av å se på, noe jeg synes er et must for at treningsvideoer skal fenge og skape engasjement. Kanskje prøve å snakke litt selv til seerne? Ha noen innslag hvor du introduserer øvelsene og motiverer seerne?
  * Gjerne også informasjon om hvor mange repetisjoner

  Veldig positivt at du velger å publisere en video for å brukerteste konseptet deres – det er så viktig å teste på brukerne (gjerne flere ganger) for å få tilbakemeldinger for å kunne justere fortløpende på produktet før det lanseres, så veldig smart gjort! Er jo brukernes tilbakemeldinger som bør veie mest (i følge Lean Startup metodikk innen IT verden for suksessfull utvikling av nye (digitale) produkter og tjenester:)

 14. Likte den veldig godt!

 15. Christina

  Dette digget jeg! Likte økten skikkelig godt! Men en eller annen form for nedtelling i antall øvelser eller noe hadde vært bra

 16. Thank you so much, I tried, although it is short, oh my God, the sweat I really like the music background as well as the gentle voice guiding us with the remaining seconds (makes it easier to endure for the last few seconds ). And, also, I like the preview of the next workout in the corner! Keep it going greetings from Croatia ‍♀️

 17. Veldig bra<3 Begynner i morgen <3 Gjerne hele økter med rompe og ‘ sideflesk’ Det er vanskelig og få bukt med 🙂

 18. Elsket denne Jaaaa til flere slike – gjerne rumpe og ben ☺️

 19. Pernille E.

  Helt topp! Gleder meg til denne på hytteterrassen i morgen tidlig☀️

 20. Creds for at dere har tatt til dere tilbakemeldinger og begynt med hele økter! Om jeg skal komme med en tilbakemelding så vil det være, kommuniser med leserne dine! Og du kan også snakke over etter dere har filmet, feks forklar hver øvelse kort sånn at folk ikke skader seg eller gjør øvelsene feil.

  Når det er sagt så er det masse gratis treningsprogram og hele treningsvideoer på YouTube- så hvorfor skal jeg velge akkurat NetFit? Og på hvilken måte er det tilpasset akkurat meg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alle programmer og treningsøkter (ikke de fulle øktene slik som dette eksemplet) vil være basert på din fysiske form. Dvs. at du får øvelser og repetisjoner som er tilpasset ditt nivå, og så har du mulighet til å ha en progresjon og dermed før flere repetisjoner og tøffere øvelser. Det blir med andre ord et mye mer personlig opplegg enn å bare søke opp tilfeldige økter på youtube.

   Og så har vi jo masse planer for å bygge på appen og Netfit-universet 🙂

 21. har mymuse kundeservice i Norge ? Har du noe kontaktinfo ?
  Har spm ang kolleksjonen din. Greit å spørre hvis man er usikker før man handler

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det finner du på hjemmesiden deres 🙂

 22. Enig med tilbakemeldingene over, og det hadde vært helt perfekt med en som går på rumpe også Ellers kjempebra, tusen takk for at du deler og motiverer

 23. Digger økta!!! Ja til flere slike fremover

 24. Takk for ei fin treningsøkt! Legg gjerne ut flere

 25. I absolutely adore this core workout, I’m definitely going to do it tomorrow morning !
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com

 26. Ny favoritt <3
  Estetisk pent, strømlinjeformet og uten skravling – elsker! Veldig bra med stemmen som teller ned på slutten av øvelsen. Gleder meg til å se mer av Netfit!!

 27. Kikket smått gjennom, og er enig i det som blir sagt av noen andre her, jeg savner kommunikasjon med seerene. Det kan virke litt «stivt» når du ikke snakker og oppmuntrer. Jeg trener stort sett på gruppetimer på treningssenter, og deler av grunnen til at jeg liker akkurat det er fordi de kommuniserer og oppmuntrer. Veldig greit om du også hadde kommentert hva en bør være obs på under øvelsene, f.eks. «pass på at du holder korsryggen nede». Men det var mye bra også, greit med nedtellingen og forespeilling av neste øvelse

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *