caroline berg eriksen x my muse undertøy 🦋

reklame: my muse 

Håper dere har hatt en kjempefin lørdag hittil 🦋 Vi har pakket siste rest før ferien vår starter i morgen, ryddet i hagen, klippet gress og kjøpt inn veisnacks 🙂 Gleder meg til sommerferie! Det har meldt skikkelig, skikkelig dårlig vær dit hvor vi skal, så slik det ser ut nå, er det å bo i telt satt på vent – det er ikke noe særlig å overnatte i 0 grader spør du meg. Men jeg håper vi får tatt noen toppturer likevel 🙂 

bh HER / truse HER 

🤍

Tidligere denne uken ble del 2 av kolleksjonen min med My Muse sluppet! Helt fantastisk nydelig blondeundertøy i sølvblå og off white. Jeg liker begge settene like mye og føler meg så feminin og fin når jeg har det på 🤍 Du finner det HER

truse HER / bh HER 


I kveld skal jeg ut og spise med en god gjeng fra teateret – gleder meg! Håper dere har en fin kveld 🦋 

27 kommentarer

 1. Får ikke sendt deg melding på bloggen… Så får ta det her
  Hvor kan jeg se den siste tutorialen du lagde for skincity på nytt? Finner den ikke noe sted… Takk for an super blogg og riktig god sommer!☀️☀️☀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan godt legge den i higlights om du vil? 🙂

   1. Det hadde vært helt supert! Tusen takk!

 2. Det ser ut som overdelen har dårlig passform? Eller skal den sprike sånn i festet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den spriker sånn fordi jeg trekker skulderbladene sammen 🙂

   1. Da ville jeg valgt et annet bilde til et reklameinnlegg. Det ser ut som høyrestroppen er for stram og at bhen glir når man beveger seg. Kjente etter på min egen bh nå, og den sitter som strøpt uansett hvordan jeg beveger meg – jeg blir jo ikke smalere av å flytte på armene?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Da anbefaler jeg deg å ta en titt på produktsiden 🙂 Det går ikke an å se på et bilde om en bh glir når du beveger deg, du må nesten prøve plagget på før du kan mene noe om det. Jeg anbefaler deg å ta en titt her https://mymuse.no/ivory-caroline-lace-bra for å se den i sin helhet 🙂 Der vil du også se de løse blondene nederst bak på ryggen. Den er helt nydelig og veldig god å ha på seg 🙂

   3. Jeg skjønner ikke – har du da en som ikke passer til deg? Siden den beveger seg så veldig når du beveger deg?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg presser skulderbladene sammen fordi jeg tar på meg buksen. Da blir jeg smalere rundt brystet, og nettop fordi den passer meg så blir den sånn.

    Anbefaler deg å prøve den 🙂

  2. Mia, du må være den kjipeste personen i hele Norge. At du gidder?

 3. Stilig.. <3 Håper du hadde en flott kveld. God søndag til dere.

 4. Lekkert, men den BH på første bilde ser ikke bra ut. Ryggen ser ikke behagelig ut og BH sitter ikke pent. Grunnen er vel at du krummer ryggen så mye du kan for å få trusen til å se bra ut noe den gjør, men siden dette er ett sett så faller BH igjennom og gjør at lysten til å kjøpe noe faller bort.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 🙂

   Jeg krummer ikke ryggen (tror du mener svaier), men jeg trekker skulderbladene sammen fordi jeg tar på meg buksen. Dermed blir jeg smalere rundt brystet og BH’en «for stor», slik at den mister litt spenn 🙂

   Den sitter helt fint når jeg står normalt 🙂

   Om du går inn via linken så seende at den sitter helt fint når modellen står vanlig 🙂

 5. Du var SÅ fin på nederste bilde!:))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen tusen takk 🙂

 6. Sexy. Foretrekker det litt mer behagelig og praktisk selv. Men du ser jo fantastisk ut. 🙂

 7. Er undertøyet hvitt eller grått? På det nederste bildet ser det ut som at det en gang var hvitt men fått sånn gruelig farge hvitt undertøy gjerne får etter noen runder i vaskemaskina:/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er sølvblått 🙂

 8. Elisabeth h

  Heeeeeelt off topic, men kan du anbefale en restaurant i Fredrikstad med god mat, ikke for dyr? Evt i Sarpsborg ? Tusen takk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jaaa! Det kommer litt an på hva slags mat du ønsker, men Slippen, Køl, Saint Raw Delicatessen i Fredrikstad er bra 🙂 I Sarpsborg var jeg på Feast i helgen og det var bra 😀 Er ikke så veldig mye mer akkurat i sentrum, men Salt er superfin, den ligger i Høysand 🙂

   1. Elisabeth h

    Tusen Takk for at du svarer,midt i ferien!

 9. varm_kakao

  Den første Bh’en hadde en litt rar passform både foran og bak, (sjekka også bildene på mymuse) men trusen var lekker, spesielt bak. Det andre settet var søtt og litt utenom det vanlige, pluss for det. 🙂

 10. Ingrid Grace

  Veldig flott undertøy. Håper du hadde en fin kveld sammen med teatergjengen. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 11. S.Helene

  Herregud så sexy og delikat!! Om ikke dette selger unna så vet ikke jeg 😀 Utrulig fint og satt såklart som et skudd på deg!

 12. Mariann

  Det blå settet var helt nydelig 🙂

 13. Hvor går grensen din for hvor lettkledd du stiller på bilder eller hvor sekulariserte bilder du stiller opp på?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *