helgens beste drikk: vannmelonsmoothie

Tenk at jeg ikke likte vannmelon før for noen år siden? Jeg har aldri vært kresen i matveien, men akkurat vannmelon klarte jeg ikke å like verken som barn eller ungdom. Plutselig en sommer tror jeg det gikk opp et lys for meg, for jeg synes det var digg og i dag kan jeg ikke få nok! Haha 🙂 Jeg elsker å spise vannmelon akkurat som den er, fryse den i små kuber som jeg bruker til isbiter i vannglasset eller ha den som ingrediens i en kremet og skikkelig god sommersmoothie! Skal du lage noe godt denne helgen, bør det bli denne 🍉 


du trenger

♥ 270 g. vannmelon ♥ 220 g. jordbær (gjerne frosne) ♥ 2 dl. vaniljeyoghurt ♥ 2 dl. kokosmelk ♥ isbiter ♥ topping om du vil 

Det beste med smoothie er jo at det er så enkelt! Ikke noe avanserte greier, det er bare å måle opp ingrediensene og helle alt i en blender. Miks og mos og sørg for at blandingen blir helt smooth – 😎 –  før du heller den i glass med masse is og nyter i sommersola! Kremet, passe søt og fantastisk god! Jeg topper min med revet kokos og jordbær 🙂 


Snart god helg ☀️ 🍉 🥥  

12 kommentarer

 1. Denne må absolutt prøves bruker du frossen vannmelon i denne oppskriften?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg brukte ikke frossen, men med frossen blir det bedre 🙂

 2. Denne må absolutt prøves bruker du frossen vannmelon i denne oppskrifta?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke akkurat her, men om du har muligheten til det, så ville jeg absolutt ha brukt frossen 🙂

 3. Vil bare informere deg om at km-tida di på strava på ingen måte stemmer når du løper på mølle.

  1. Caroline Berg Eriksen

   La inn manuelt fra møllen, men tastet inn feil :p Har fikset det nå 🙂

 4. Ser veldig fresht og godt ut, men hva gjør du med stenene i melonen? Synes vannmelon er så godt på varme dager, men kvier meg alltid for å spise den pga stenene. Sikkert dumt, men ja

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg spiser den med stenene! Det går jo an å fjerne dem, men det er kanskje litt mye styr 🙂

 5. Hvor har du kjøpt de fine sugerørene? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Clas Ohlson 🙂 Har også sett at de har på KID 🙂 Følger med en liten børste så du kan vaske dem skikkelig også 🙂

 6. Elisabeth

  Vannmelon er kjempegodt i salat også. <3

 7. Hvilken blender bruker du? Ser nydelig ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *