backstage: making netfit

reklame: netfit 

Denne dagen har gått så fort! Vi har hatt besøk av Bloggerne, så nå har vi herved filmet ferdig sesong 13 – det er rart å tenke på. Denne sesongen blir fin og litt annerledes, gleder meg til å se alt sammen i august. Jeg har lansert undertøyssettene mine med My Muse i dag også, endelig! To helt nydelig sett i fantastisk fin blonde som du finner HER 🙂 Har jobbet med Netfit også, det nærmer seg lansering og det er jeg så klar for! Her kommer noen bilder fra shooten vi hadde i forrige uke, gleder meg til å dele masse, masse mer! 


Elsker team Netfit og gleder meg til å åpne dette universet 💦

15 kommentarer

 1. Hvor er treningsklærne du har på deg fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Der jeg er med Adrian har jeg bukse fra ICIW og bh fra Nike 🙂 Den første sportsbhen er fra h&m (samme bukse) og det hvite kommer fra aimn 🙂

   1. Iselin

    Hvordan er den bukse fra HM? Sklir den ned? 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Buksen er fra I can I will, ikke fra h&m 🙂 Den er helt fantastisk!

 2. Wow! Her så du virkelig lekker ut

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 3. Hei hvilken Foundation har du på deg her? Du gløder

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Det vet jeg ikke helt sikkert, det er Sissel Fylling som gjorde makeup på meg 🙂 Men jeg tror hun brukte Armani blant annet 🙂

 4. Jeg vurderer å kjøpe den grønne nattkjolen da jeg såg at den var på salg nå. Lekker farge og passform, men hvordan er den mot huden nå i varmen? Polyester puster vel ikke, og jeg er redd for at den kan oppleves klam når det er så varmt som nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Finnes ikke klam 🙂 Kjempebehagelig å ha på seg.

   At polyester ikke puster stemmer ikke. Polyester brukes blant annet i Nike sitt treningstøy, og det både puster og transporterer fukt bort fra kroppen. Hadde tatt seg ut om treningstøy fra kanskje verdens største merkevare ikke pustet.

   1. Det kommer vel an på vevemetoden hvordan stoffet puster? Sateng er jo vevd ganske stramt og slipper ikke så mye luft gjennom?

 5. Savner ett blogg innlegg angående de nye undertøy settene som ble lansert i går. Har så vidt sett litt på instagram. Får ikke inntrykk av at du er så stolt/fornøyd med produktene, når du ikke engang vier ett blogg innlegg på lanseringsdagen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette var en lansering etter selve lanseringen, rett og slett fordi disse to settene ikke rakk frem før nå pga. corona og forsinkelser i forbindelse med det. Jeg synes det er kjempefint å promotere slike ting på instagram og instagram stories og har snakket mye om det der samt lagt ut bilder i forkant og ved lanseringen 🙂 Det at jeg ikke legger det ut her på bloggen har ingenting å gjøre med at jeg ikke er stolt, for det er jeg! Når det er sagt – undertøyet dukker nok opp her på bloggen etter hvert også 🙂

 6. Er det Lars Kristian som tar bildene fra Netfit? Så kult! Og apropos: jeg har et innleggønske – for oss (som er mange!) som leker litt hobbyfotografer.. kunne han/dere kanskje delt litt fototips? «Foto for dummies», liksom? Ta gjerne utgangspunkt i et innlegg, hvordan dere avgjør sted og vurderer lys og lignende før bildene tas, og hvordan dere avgjør bakgrunn og fokus og rett og slett hvordan dere jobber med bildene. Det er en av bloggens aller sterkeste kvaliteter, og det hadde vært veldig spennende og lærerikt å høre mer om den jobben.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian tar bildene, ja 🙂

   Det har vært oppe til vurdering, men vi har aldri fått gjort det :/ Kanskje vi setter opp et kurs 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *