10-års bryllupsdag: kveldens antrekk

🤍🌿

Hei mandag! Da har vi fått landet litt etter en helt fantastisk fin helg og jeg er så klar for en ny uke: uthvilt, inspirert og klar for å legge inn en skikkelig innsats før vi drar på sommerferie søndag ettermiddag 🙂 Jeg fikk mange spørsmål om denne kjolen i helgen og det skjønner jeg godt, for jeg synes selv at den er veldig fin 🤍 Det var denne jeg hadde tenkt til å ha på meg på den planlagte feiringen vi skulle ha i hagen med familie og venner, så da brukte jeg den selvfølgelig på vår lille feiring i helgen i stedet 🙂 Den kommer fra house of cb! Der har de mange nydelige kjoler 🌸 Skoene kommer fra Zara og er fra i fjor. 


Tusen takk for alle gratulasjoner og fine ord i helgen! Jammen hadde Lars-Kristian bursdag i går også (37 år 🎈) så vi fikk spist en bursdagslunsj sammen med tanten hans før vi dro hjemover, og når vi henter jentene senere i dag, skal han feires med den fine kaken som jeg vet at de gleder seg til å både se og spise 🙂 Håper dere får en god start på uken og noen fine dager fremover – de siste i juni 🤍 🌿 

21 kommentarer

 1. Finns det bildbevis på att du åkte zipline?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre var det ikke lov til å ha med noe under turen. Men det kommer på TV til høsten, Bloggerne var med 🙂

   1. Det kan jag inte se i Sverige

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg kan sikkert få et klipp av TV2 som jeg legger ut på instastory når det sendes på TV 🙂

 2. Gratulerer med tinnbryllup ❤️
  Kjolen din er helt magisk
  Tittet innom nettsiden, og så den var utenlandsk.. Hvordan er det da med toll og moms når man handler fra utlandet, blir det mye dyrere?

  1. Elisabeth h

   Hvis du handler for over kr 350 inkl frakt, tilkommer det toll på klær ( ikke sko, såvidt jeg vet). I tillegg må du alltid betale moms/ mva ( 25%), og så et fortollingsgebyr til f eks posten ( posten tar ca 150 kr). Hvis du går inn på tolletaten,tollvesenet, sin side , finnes det en kalkulator. Der kan du legge inn pris på klesplagget inkl frakt ( shipping and handling),samt valuta, og den regner ut hva plagget vil koste. Veldig enkelt og veldig smart, så slipper du ubehagelige overraskelser når pakken kommer!

   1. Er ikke tolllgrensen på 350kr fjernet? Slik at det er toll på alt? Hvordan virker dette cbe? Du kjøper jo litt fra utlandet.

   2. Hvorfor legger du ikke ut kommentaren min?

  2. Jeg har handlet gjennom nettsiden boxeez.no. Da får du vite akkurat hva det koster helt hjem til døren. Det gjelder varer fra USA.

 3. I wish to have a family like yours one day!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   I hope you get one <3 I wish you all the best <3

 4. Åhhh! Så NYDELIG du var i den kjolen! Hærlig at dere fikk feiret bare dere 2 sammen! Kjæreste tid må til innimellom! <3 Kos dere med kake og barna i dag! Klem! <3

 5. Hvor er klokken din fra? 🙂

 6. Johanne

  Gratulerer så mye med bryllupsdag, og bursdagen til mannen!
  Så fine bilder <3
  Ha en nydelig kveld 🙂

 7. Hvem er fotografen på parbildene?

  1. Anne Marte

   Tror nok de bruker stativ og/eller fjernutløser/timer

 8. Håper dere fikk kost dere med kake, jentene og hverandre ❤️ At dere fikk en fin feiring av LK 🙂

 9. Helt nydelig er du! ❤ Og må si jeg gjerne skulle hatt like fyldige bryster som deg etter to graviditeter ❤ Så feminin! Jeg er også slank som deg og født to barn, men er dessverre ikke tildelt så fyldige overdeler som deg fra naturens side. Hjelper det i det hele tatt på størrelsen å trene brystmusklene tror du? Eller er det forgjeves forsøk?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Puppene er dessverre ingen muskel, så de kan nok ikke trenes :/

  2. Det beste er å ikke sammenligne kroppen sin med andre.
   Hvis du ser på bilder av Caroline noen år tilbake vil du oppdage at hun heller ikke er utstyrt med så fyldige overdeler fra naturen sin side.

 10. Kjolen din er kjempefin, men synes du ødelegger litt inntrykket av den ved å trappe skulderstroppene nedi kjolen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *