vi feirer 10 år som gift

reklame: festlige ting, soulcake, hotell continental 

Endelig er helgen her hvor vi feirer 10 år som gift! Dette har vi gledet oss til så lenge, en hel helg kun for oss to, med tid til å gjøre alt eller absolutt ingenting. Vi sjekket inn på Hotell Continental rundt klokken tre i går og Lars-Kristian ante ingenting om at jeg hadde fått de fantastiske jentene fra Festlige Ting til å pynte opp den allerede helt nydelige suiten vi skulle bo i 🙂 Det er så utrolig lekkert her og med ballonger, blomster og kake fra Soulcake ble det hele over the top og helt perfekt for et 10-års jubileum! Jeg er så takknemlig 🤍 I tillegg overrasket jeg Lars-Kristian med zipline i Holmenkollen! Haha, dere skulle sett ansiktet hans da han forstod at det var en overraskelse på gang – jeg elsker jo å overraske, så jeg måtte benytte denne anledningen til å finne på noe ekstra gøy. Ettersom jeg har sviktet gang på gang når han har prøvd å få meg med på zipline de gangene vi har vært på Geilo, synes jeg at jeg skyldte ham dette. Skal love deg at hjertet mitt slo ekstra fort da vi stod på toppen og kikket ned, det er SÅ høyt! Da jeg i tillegg fikk beskjed om at vi måtte gjøre det alene og ikke kunne være sammen to og to, hadde jeg lyst til å trekke meg. Men jeg kunne jo ikke det! Heldigvis var det bare gøy! Det var virkelig SÅ gøy! Vi telte ned til 3 og hoppet utfor. En helt magisk følelse! Nå vil jeg bare gjøre det igjen! Her kommer noen bilder 🌸 


🌸🤍🌿

Vi avsluttet kvelden på verandaen, og var i seng allerede klokken elleve. I dag våknet vi rett før ti! Snakk om underskudd på søvn – det var så deilig! Vi har spist frokost nede og bare tatt livet med ro, nå skal vi ut på en løpetur og i kveld skal vi ut og spise. Kanskje. Det er jo så fint på rommet at det frister mest å bare bli her – skal innrømme at det frister mest akkurat nå, men vi får se hva vi ender på 🙂 


Ønsker dere en kjempefin helg! Og happy pride ❤️🧡💛💚💙💜 

50 kommentarer

 1. Mikaela

  Gratulerer! For en koselig feiring. Fantastisk fin kjole – hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Lovers & Friends, men er fra i fjor :/ Tusen, tusen takk, Mikaela <3 🙂

 2. Henriette

  Gratulerer med bryllupsdag! Hvor er den fine kjolen fra?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra i fjor, men kjøpte den via Revolve – Lover and Friends er merket 🙂

 3. veldig fint!

 4. Tone R.

  Gratulerer med 10 år som gift! 😀 For et nydelig pyntet rom! Skjønner godt om dere heller velger å spise middag der 🙂 Nyt Oslo-helg i strålende sol!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tone <3 Helgen var helt fantastisk! <3

 5. Gratulerer med bryllupsdagen ❤️❤️
  Utrolig lekker suite og så flott pyntet.
  Du er heldig, dere er heldige som har hverandre….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk Lina <3 Jeg er så takknemlig for alt jeg har <3

 6. Gratulerer så mye schnuppa

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk fineste Linn <3

 7. Skal dere ha vennefest i suiten siden det er så mye pynt? God ide! Skulle gjerne gjort det samme, men det er vel dessverre ikke for vanlige folk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, vi ville ha en helg helt for oss selv 🙂

 8. Herlig! Gratulerer!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hilde <3

 9. Herlighet SÅ lekkert 🙂 Må være et drømme sted å bo…. Gratulerer med 10 år som gift og med gjennomført zipline 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Vi hadde en drømmehelg <3

 10. Gratulerer! Ser fantastisk ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tine <3

 11. Utrolig fin suite og for en pynting, wow. MEN, er det ikke kjipt å være på jobb hele helgen når du skal feire bryllupsdag? Jeg vet dette er livet ditt, men det er så digg å bare koble helt av SOME når man gjør ting som dette, bare være dere to uten noe elektronisk støy. Må jo ta opp en god del tid av den etterlengtede alenetiden deres når man skal dokumentere alt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi synes begge det er ekstra gøy å dele slike ting som dette, og er flinke til å legge bort telefonen når vi ønsker det 🙂

 12. Spiste dere all frunkten og kaken? Eller blir det kastet sammen med all plasten fra ballongene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ballongene Festlige Ting bruker er laget av naturlateks og de er 100 prosent nedbrytbare, (du kan lese mer her https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/8wKPRQ/vi-oensker-faktisk-aa-bidra-til-et-bedre-miljoe og https://festligeting.no/miljoforpliktelser/)

   All frukten spiste vi opp i løpet av disse 3 dagene og kaken tok vi med hjem 🙂 Den skal vi spise med jentene i senere i dag da vi skal feire bursdagen til Lars-Kristian 🙂

   God sommer, Rose!

 13. Sandra b

  Wow så lekkert og gratulerer med 10 år! For ett par altså!! Og du er så nydelig om dagen Karoline, digger stilen din, sminken og håret!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for en så hyggelig kommentar, Sandra <3

 14. Marianne

  Hei! Håper du har mulighet til å hjelpe meg men en kjapp ting. Hvor kjøpte du blomsterkranser til St.hans feiringen? Bor ikke så langt fra hytta di, og trenger kranser til lørdag ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Blomsterbutikken Eucalyptus i sentrum 🙂 De er så flinke og butikken er så sjarmerende <3

   1. Marianne

    Takk for svar, og gratulerer med bryllupsdagen!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Bare hyggelig <3 Tusen takk, Marianne <3

 15. Lisbeth

  Gratulerer så mye med 10 år som mann og kone❤️ Feiringen ser virkelig flott ut. Ha en fantastisk sommer

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lisbeth <3 Ønsker deg og dine en fantastisk sommer også!

 16. Var crewet fra Bloggerene med?

 17. Congratulations on your Anniversary! I started following your blog back before you had children. The time has flown by. I saw you are on instagram now. You and Lars look great! I hope you had an awesome weekend celebration!!

 18. Voldsomt til feiring!! Blir litt i overkant for min smak…

 19. Så fint at dere koste dere!
  Litt nysgjerrig på om dere egentlig synes selv at ballongbonanza på flere rom er midt i blinken for målgruppen deres?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi vet at det er det 🙂

  2. Hvem er egentlig målgruppen?

   Jeg er midt i trettiårene og ingen i vår ganske store omgangskrets pynter til fest med ballonger og stæsj.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Folk er forskjellige, Elise 🙂 Det er ikke verre enn det. Hva du og dine venner gjør sier ingenting om hva andre gjør. Jeg kjenner mange i 30 årene som gjør det.

   2. Selvsagt er man forskjellige. Det er bare bra. Det kommer nok også på hvor i landet man bor. Men jeg undrer meg likevel på hvem som er målgruppen for bloggen og reklamen? Hvilken aldersgruppe tenker du at dette passer for?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Målgruppen er hovedsaklig kvinner fra 20 – 40 år 🙂

   4. Taylor

    Oh…. well, I’m in my mid thirties as you, and no one from my friend group, nor myself, feel the urge to add «subtle» bitter comments on blog posts like you…So I guess we’re all just different.. it’s weird hey?
    (although I guess technically I just did. So thanks for the inspiration Elise. Keep spreading that light! 😀 )

   5. Samme her! Vi er en gjeng der de fleste er 25-35 og ingen pynter med ballonger på den måten. Selv i en storby. Har nok også litt med miljøaspektet også (selv om ballongene C brukte er «miljøvennlige» gir det et lite miljøvennlig uttrykk)

   6. Caroline Berg Eriksen

    « Vi er en gjeng på x antall år og ingen pynter med ballonger» er ikke et gyldig argument. Da kan jo jeg argumentere med at jeg kjenner mange «gjenger» som gjør det, og så er vi like langt.

    Folk er forskjellige, og hadde det vært slik at ingen pyntet med ballonger slik som Festlige ting gjør så hadde ikke businessen gått rundt. Men nå gjør jo den det da, fordi det er et marked for det.

  3. Hva med å bare godta at folk er forskjellige? Fordommer her og fordommer der? Legg fordommer til side, å la folk gjøre hva de vil, og være den man vil! Alle har sine tanker, men MÅ alt på død og liv ytres?

 20. Hvilken smak var det på kaken?

  1. Caroline Berg Eriksen

   sjokolade, vanilje og bærkompott 🙂

 21. Hurra for kjærligheten! Gratulerer så mye med 10 års brullypsdag til dere begge to! ♥ Håper dere koset dere masse i Oslo og nøt kvalitetstid med hverandre, det fortjener dere! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 22. Heldig mann som har deg som steller i stand sånn! Hadde vært en drøm om jeg kom til halvparten av det der en gang

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig at du synes det! Jeg er jo over snittet glad i overraskelser, synes det er kjempegøy å gjøre ekstra stas på 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *