antrekket mitt på en varm sommerdag

Hei fine lesere! Håper dere nyter sommerdagene ☀️ Jeg er nok ikke alene om å måtte tilbringe store deler av dagen inne og lengte ut sola, men om bare to små uker er det vår tur til å logge av, og det gleder jeg meg så masse til! Dessuten – nå er det jo snart helg og i morgen drar Lars-Kristian og jeg til Oslo for å feire 10-årsdagen vår! Det blir så fint 🌸 Bare oss to i Oslo. Det er lenge siden! 

Jeg fikk så mange spørsmål om dette antrekket tidligere denne uken, så jeg knipset noen bilder av det 🙂 Verdens mest behagelig shorts og singlet – perfekt på varme dager som vi har nå (måtte de vare ut september) ☀️ Shorts og singlet kommer fra Gina Tricot og beltet fra Michael Kors. Det er gammelt, og hørte til en jumpsuit jeg brukte mye da jeg gikk gravid med Nelia 🙂 Men jeg elsker fargen på det og bruker det til nesten alt for tiden. Sandalene er fjorårets fra Zara og vesken kommer fra Louis Vuitton 🤍 


I går hadde vi verdens beste dag med Team Netfit! Jeg var så utslitt da dagen var over at jeg nesten ikke husker at jeg gikk og la – haha! Gleder meg til å vise dere resultatet, deler noen backstagebilder i morgen 🙂 Håper dere har en fin sommerkveld ☀️ 

13 kommentarer

 1. Så fint:) husker du hadde en grønn jakke til samme antrekket. Vet du hvor den er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja1 Kjøpte den på Gina, og tror den er på tilbud nå 🙂

 2. Rosetta

  Såg på den fine lekestuen på IG! Sååå fin! Er det reklame? Betyr det isåfall at dere har fått den i gave fra xlevandøren til jentene da? Da er dere privilegerte, så flott! Ønsker dere en fin sommer

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den er kjempefin 🙂 Jeg har et samarbeid med Polhus vedr. lekestuen og derfor ble postene på IG merket som reklame 🙂

 3. Fin! Og veldig deilig at du ikke skrev «My outfit on a hot summer day»;-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p

   Tusen takk 🙂

 4. Så fin du er! Hvor er øredobbene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 De kommer fra Safira og Nakd 🙂

 5. Hvilken størrelse bruker du i shortsen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   34 🙂

 6. Hvor ble det av kommentaren min? Synes du er så lik Guri Schanke:)

 7. Du ser smashing it!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Meg! Så hyggelig å høre <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *