vi har vært gift i 10 år

Dere! Jeg må nesten klype meg i armen. I dag har vi vært gift i 10 år! Da jeg satt og blogget om bryllupet den morgenen 19. juni 2010, så hadde jeg nok aldri i min villeste fantasi  trodd at jeg kom til å skrive på den samme bloggen om akkurat dette 19. juni 2020. Dette har vært og er en reise, og jeg er så takknemlig for alle som følger med meg og oss ❤️ Det har skjedd så mye på disse 10 årene, og det aller fineste er selvfølgelig de to nydelige jentene våre som jeg er så takknemlig for. Videre har jeg selv blitt voksen siden den gang da, jeg må jo innrømme at jeg ler av mine egne tekster og merkelige refleksjoner når jeg leser innlegg langt tilbake i tid – men det er jo sånn det er for oss alle! Vi er stadig i endring, blir mer voksne, tryggere. Forskjellen er vel at jeg har delt denne reisen med veldig mange. Men ja – mann og kone i 10 år. Det er og har vært fantastisk fint. Jeg har lyst til å dele noen bilder fra den fine dagen vår, jeg vet at flere synes det er koselig og det synes jammen jeg også!

Det ene spørsmålet jeg får oftest når det gjelder bryllupet, handler faktisk om kjolen 🙂 Den gangen var jeg 23, i dag er jeg 33. Det er helt krystallklart for meg at dersom jeg skulle vært brud i dag, så hadde jeg valgt annerledes. Ikke misforstå, jeg elsker den kjolen jeg hadde og forstår mitt eget valg – det var så veldig MEG den gangen selv om det ikke nødvendigvis er meg i dag. Sånn er det jo. Men akkurat hvordan jeg ville gjort ting annerledes og hva slags kjole jeg ville valgt, det er vanskelig å svare på. Jeg elsker herregårdsbryllupet vi hadde og måtte nok ha valgt et 3 dager til ende-bryllup den dag i dag også. Det å samle gjestene på fredagen gjorde at alle ble så godt kjent og det ble så mange fine gjenger blant gjestene dvs. topp stemning lørdag! Jeg må også si at den røde tråden jeg valgte gjennom hele, alle de små detaljene som bandt alt sammen – det er veldig meg og akkurat det hadde vært sånn i dag også – selv om det kanskje ikke hadde vært rosa og sukkersøtt. Men hvem vet! Elsker spesielt monogrammet vi fikk laget, det gikk igjen i alt fra programmet vi trykket opp til helgen, programmet i vielsen, menyen og glassene vi la på rommet til gjestene. Fikk trykket klistremerker med monogrammet som vi festet på glassene og ikke minst de søte goodieboksene! Har dessverre ikke bilder av alt dette – buu! Monogrammet er på esken med søvltøy som vi fikk av mamma og pappa i bryllupsgave også. Det er ekstra stas! Kjolen min fant jeg forresten i London – vi reiste dit ved flere anledninger for prøver og diverse. Den ble skreddersydd fra Johanna Hehir og var en drøm 🙂 

Vi giftet oss altså på Hällsnäs i Mölnlycke Sverige, med vielse i Landvetter Kyrke klokken 14:00 den 19. juni 2010. Gjestene ankom fredag 18. juni og det var virkelig en FEST fra ende til annen. Det mange kanskje har glemt, er at bryllupet vårt i utgangspunktet skulle finne sted på Krokstad Herregård. Vi hadde sendt ut invitasjoner til alle gjestene, landet prest, kirke og klokkeslett, fotograf og blomster – og så gikk herregården  konkurs 3 måneder før vi skulle gifte oss. Vi var ikke fleksible på den tiden, Lars-Kristian spilte fotball i Eliteserien og den eneste helgen han hadde fri var denne 18. juni – 20. juni. Vi var derfor avhengige av å finne et sted (med ledig foto, blomster, vielse og alt som hører med) akkurat på denne datoen kun 3 måneder frem i tid.. Lykke til!

Det var et lite mirakel at Hällsnäs fikk en avbookning akkurat denne helgen – vi hev oss rundt og sa JA umiddelbart – hvis ikke måtte vi ha ventet til 2011. Det var et styr, men alle detaljer falt på plass til slutt og det ble en magisk bryllupshelg! Vi kicket i gang det hele med bbq og DJ på fredagen (hører fortsatt rykter om denne kvelden og at flere aldri la seg – haha!) og alt toppet seg på lørdag. Det var en så fin helg! Det jeg slet aller mest med var å få riktig type kake – den gangen var det nemlig tilnærmet umulig å få slike etasjekaker som er så vanlig i dag, og cupcakes var helt nytt! Jeg fikk kokken til å lage en kake tilslutt og selv om det ikke var drømmekaken, så synes jeg den ble nydelig! Med ekte blomster og greier 😉 Cupcakes fikk vi bestilt fra Oleas Cupcakes som var helt nyoppstartet i Oslo kort tid før. De leverte cupcakes hele veien fra hovedstaden til Mölnlycke! 

Innganssangen i kirken var River Flows in You med Yiruma, og denne ble  ganske vanlig i ettertid. Jeg hadde aldri hørt om noen som hadde denne i kirken da vi giftet oss, og jeg sier selvfølgelig ikke at jeg er grunnen til at den tilslutt ble ganske «vanlig» å bruke til akkurat dette – men bloggen min var veldig populær på den tiden, så man vet jo ikke! Vi valgte denne kun fordi vi anså den som «vår» sang og vi ville ha noe annerledes. Vi hørte masse på Yiruma på denne tiden og akkurat denne var spesiell for oss. 

Kjolen min med something blue under – de tre båndene brukte jeg til å snøre opp slepet da vi skulle danse 🙂 Valsen spilte min farmor på piano og det var så fint 🌸 Men dansen vår var nok ikke noe å skryte av – til tross for flere timer hos danselærer – haha 🙂 Skulle ønske jeg hadde video (eller ikke) 

Og så de kule petal sandalene fra Christian Louboutin  🌸 


Det er fantastisk fint å være gift med en så bra mann som Lars-Kristian! Vi kjenner hverandre så godt nå, er trygge på hverandre i alle sitiasjoner og det føles godt å ha hverandre ❤️ 

32 kommentarer

 1. Viktoria

  Dere er fine! Gratulerer så mye med 10 år som mann og kone 😉 Kanskje du har lyst til å skrive et innlegg om hvorfor dere valgte å gifte dere? Litt deres tanker rundt det? Regner med at det ikke bare var for festen sin del 😉

 2. Gratulerer! 🙂

 3. Gratulerer med 10 års dag <3

 4. Du er mye finere uten Restylane !
  Fine bilder

 5. Så koselig å lese! Jeg blir nesten litt rørt til tårer her jeg sitter

 6. Charlotte

  Gratulerer ❤️
  Har fulgt deg/dere lenger enn dette

 7. Så nydelige dere var/er<3 Gratulerer så masse med bryllupsdagen,vakre bilder,ønsker dere alt godt videre, fineste familien <3 Klemmer

 8. Lisa Hagland

  Nydelig brudepar!
  Hadde du to kjoler? Den som henger i vinduet ser ut som har lilla mønster øverst, men det ser jeg ikke på den du har i kirken.

 9. Herregud så nydelig! Husker bryllupet deres så godt, satt klistret til skjermen i håp om oppdateringer. Morsomt å tenkte på at jeg da bare var 15 år.
  Dere er så fine sammen, gleder meg til neste 10 års tilbakeblikk

 10. Gratulerer! 🙂

 11. Tusen takk for at du delte dette. Jeg skal gifte meg i august, og suger til meg alt av inspirasjon, tanker og ideer når det kommer bil bryllup for tiden. Kjenner at jeg gleder og gruer meg på samme tid. Det er så mange følelser knyttet opp mot en sånn dag, og jeg er superspent ❤️

 12. GRATULERER <3 <3 <3
  Husker forberedelsene og selve bryllupsdagen så godt 🙂 Har fulgt dere siden, og takker for 10 år med inspirasjon og feel good <3 <3 <3

  Lykke til videre dere to fine + to små søte + to gullige firbeinte 🙂

 13. Gratulerer så mye med 10 års bryllupsdag 🙂 ❤️ Koselig mimre lesning:-)

 14. Kan minnast at eg sat å venta såå for fyrste innlegget etter bryllaupet var overstått, var så spent!
  Gratulerer så mykje!❤

 15. Gratulerer! Har du kjolen enda? Hadde vært så gøy å se deg i den!

 16. Så koselige minner og utrolig å tenke på hvor mye som har skjedd på de årene, med to skjønne jenter som det største! Gratulerer hjerteligst med 10 års bryllupsdag, et flott par da og nå!

 17. Hildegunn

  Gratulerer med 10 åra bryllupsdag. Kan du legge ut bilde av bryllupskaken?

 18. Kariann

  Så koselig å lese!! Og gratulerer så mye med 10års bryllupsdag. ❤️
  Vi hadde nettopp 8års bryllupsdag. Og jeg tenkte på det da at skulle jeg giftet meg på nytt så hadde nok flere ting blitt anderledes, blant annet kjolen. Men når jeg giftet meg var jeg så fornøyd og kjente på en så takknemlighetsfølelse over at ting var akkurat slik jeg ønsket. Så må jo bare minne meg selv på det.
  Gratulerer igjen med 10år! ❤️

 19. Camilla

  Grattis till er ❤

 20. Gratulerer i massevis med overstått 10 års bryllupsdag!
  Dere er virkelig fine sammen, samtidig som det er litt morsomt når dere små «krangler» litt innimellom, (sett på Bloggerne og diverse små snutter på insta). Skikkelig fine❤️ Ha en fortsatt fin helg!

 21. Gratulerer så masse, begge to ❤️

 22. Gratulerer med 10 års bryllupsdag. Bildene viser at hele bryllupet var en drøm og du strålte jo om kapp med solen. Må de 10 neste årene bli like gode. Klem fra Jenni

 23. Ååh jeg husker jeg fulgte med som bare det når du planla bryllupet på bloggen. Tenk at det er så lenge siden <3 Gratulerer så masse med 10 års bryllupsdag, dere er gode!

 24. Jeg tror River flows in you ble såpass populær pga Twilight? 🙂
  Gratulerer med 10 år som ektepar <3

  1. River flows in you var ikke i Twilight . Det var Clair de Lune av Debussy.

   1. Jeg skrev heller ikke at den var i twilight, den var en fan-favoritt som Bella’s lullaby, selvom den ikke endte opp med å bli det. .

 25. Det kan jo hende sangen ble populær, på grunn av Twilight-filmene også 😉

  Gratulerer så mye!

  1. River flows in you var ikke i Twilight . Det var Clair de Lune av Debussy.

 26. GULP minner meg på hvor lenge jeg har kjent deg for vi ble kjent rett FØR disse flotte bildene entret internettet. Gratulerer så masse Caroline og ikke minst lykke til med alt det spennende LK fortalte om. TJOHO det blir knallbra!

 27. Herregud, har det gått ti år? Jeg bodde selv i Særp på den tiden, og synes bloggen din var så morsom og inspirerende. Tror jeg kan takke deg for at jeg trener den dag i dag! Kjolen var fin, men jeg husker jeg siklet så veldig på skoene. Og cupcakes’ene! Haha..

  Takk for at vi har fått følge deg på reisen, krysser fingrene for at årene som kommer blir minst like bra <3

 28. Gratulerer med bryllupsdagen!❤️
  Tenk at jeg har fulgt bloggen din siden du startet den. Da var jeg 20 år. Gleder meg til fortsettelsen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Helen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *