sommersalat med grillet tomattoast

Åååå! Hva er mer sommer enn vannmelon? Å inkludere vannmelon i lunsjen eller middagen eller hvor som helst i kostholdet i løpet av dagen nå som det er så deilig vær, er nesten et must 🍉 Håper dere er klare for oppskriften på noe virkelig godt, for dette er enkel sommermat på sitt beste! 


du trenger

♥ 1/2 melon ♥ 1 pakke cherrytomater ♥ 300 g. bringebær ♥ 250 g. mozzarella ♥ frisk basilikum ♥ 1 liten rødløk ♥ 6 ss. olivenolje ♥ saften av 1 sitron ♥ 2 ss. honning ♥ salt + pepper 

♥ godt brød i skiver ♥ olivenolje ♥ 4-5 hvitløksfedd ♥ 3 store tomater ♥ 150 g. parmesan ♥ salt + pepper


slik gjør du

Del vannmelonen i terninger, del tomatene i to og finhakk ca. 1 neve basilikum. Skjær rødløk i halve sirkler og mozzarellaosten i terninger. Ha alt sammen i en salatbolle sammen med bringebærene. Lag vinaigrette av olje, honning og sitron som du heller over – bland godt og krydre med salt og pepper etter smak og ønske. 

Sørg for at grillen er varm – den skal brukes til både brød og tomater! Legg tomatene på aluminiumsfolie og grill dem til de er myke og gylne. Dynke brødskiver i olivenolje og grill dem på hver side. Gni dem inn med finhakket hvitløk og moste tomater fa grillen. Rasp parmesan som du legger over sammen med litt salt. Det ER så latterlig godt og spesielt godt ved siden av denne salaten! Mmmm! Dessuten er det jo veldig fort gjort og det er aldri dumt 🙂 


Håper det smaker 🍉 🍅  

6 kommentarer

 1. Mmm, det der må prøves! Det så skikkelig friskt og godt ut Jeg synes det er vanskelig å få i meg mat når det er så varmt, det går mest i snacks og drikke… og man trenger jo helst litt mer enn det og den salaten i tillegg til toasten så ut som både god og lettfordøyelig mat, som samtidig er lite tidkrevende å lage! Helt topp på late sommerdager

 2. Dette så godt ut!!!

  Jeg har et spørsmål!
  I forbindelse med #blackouttuesday delte du en liste over bøker med fokus på rasisme. Jeg finner den ikke igjen (stories) – kan du dele den enten på blogg eller i kommentarfeltet? Hvilken av bøkene vil du anbefale å starte med?

  Anbefaler å lese Ida Jacksons siste innlegg – den dama er helt genial!

  God torsdag – snart er det helg!

 3. Dette så skikkelig digg ut – skal prøves

 4. Marte-Mari Birkelunden

  Hei, Caroline! <3

  Jeg håper du og din familie er friske – og at alt står bra til med dere

  Du har alltid vært min all-time favorittblogger – og jeg ser veldig, veldig mye opp til deg – når det gjelder trening, væremåte og utseende. Du er et forbilde for meg 🙂

  En ting som opptar alle, det er at vi bruker ekstremt mange timer av en dag på mobilen. Derfor har jeg et ønske-innlegg sådan! Er litt morsomt ett! Du som er super organisert. Hvordan har du organisert telefonen din og hvilke apper sverger du til? 🙂

  «Whats on my iPhone» hvis du skjønner? Dette hadde vært utrolig moro og inspirerende hvis du gjorde! Ser det er fler som har etterspurt deg lenge. Klem fra Hønefoss <3

 5. Hvor lenge varer rabatten til skin City? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Til 20. juni 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *