spontantur til hytta

Hei fine lesere etter en helt nydelig helg! Så heldige vi har vært her på Østlandet med skikkelig sommertemperaturer – det har vært og er fortsatt vær du bare må glise fra øre til øre av! Vi hadde bursdagsinvitasjoner til både meg og barna fra tidlig lørdag til langt på dag søndag: Naia feiret på lørdag formiddag, jeg feiret en venninne lørdag kveld, og så var det rett opp og ut på nok en feiring søndag som alle kunne være med på. 

Etter bursdag på Tunevannet hvor både vi og Naia fikk være med, kjente vi på et stort behov for å hoppe i havet – bokstavelig talt. Så vi gjorde nettopp det! Dro hjem for å hente badetøy og kjørte rett ut på hytta 🙂 Gjett om det var deilig! Er så takknemlig for dette stedet og teller allerede dagene til neste gang vi skal hit 🌸 

Herlighet, se på dette! Helt på tuppen av bryggen har en måkemor funnet ut at hun ville bygge rede! Hun har faktisk lagt egg oppi båttauet til mamma og pappa som ligger kveilet sammen der, så nå må de rett og slett bare vente med å legge ut båten 🙂 Håper bare alt går bra når eggene har klekket, tenker på de stakkars fugleungene som fort kan havne rett ut i vannet 🥺 


I dag har jeg hatt besøk av Bloggerne, så jeg har utsatt både oppdatering og trening, men tenker at jeg skal få til en økt i kveld 🙂 Lars-Kristian sitter og har hjemmeeksamen nesten hele uken og avslutter med praktisk eksamen på søndag, så nå er han personlig trener snar!! Det er GØY! Jeg har mest lyst til å nyte været fra en solseng eller fra vannkanten nå kjenner jeg, men det går jo ikke. Jeg blir sittende på kontoret til jentene skal hentes, men middagen – den tar vi ute i frisk luft! Håper dere har en fin start på uken ☀️ 

26 kommentarer

 1. Det ser så fint ut
  Litt matlei om dagen, kanskje du kunne hatt et innlegg hva dere skal ha til middager gjennom uken?:) et ukentlig innlegg:) alltid greit med litt tips!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg gjerne ha 🙂

 2. Deilig med sommervarme! Lykke til med eksamen til Lars Kristian!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Bente <3

 3. Det er trist å se at du jager bort fuglen fra redet sitt og flytter på reir i dukkehuset. Slik kan man da ikke lære barna sine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Redet var det en snekker som fant. Han fortalte meg dette og da tok jeg umiddelbart grep, tok på meg hansker og sørget for å få det et trygt sted. Både foreldre og egg har det fint nå 🙂 Jeg oppdaterer om dette daglig på instagram, så følg gjerne med der! Hjertet mitt blør for dyr (det er en grunn til at jeg har kuttet ut kjøtt) og jeg kunne aldri funnet på å skade eller ødelegge for fuglene. Når det gjelder mine egne barn og hva jeg lærer dem, så er jeg ett hundre prosent trygg på at vi er de beste rollemodellene de kan ha 🙂

   Når det gjelder måken på hytta til mine foreldre, så har hun lagt egg i båttauet deres. Den eneste badeplassen for alle hyttene i omegn er på denne bryggen, så da må du nesten rette finger mot de som eier de andre hyttene også, da de bader der daglig. Når det er sagt, så har ikke måkemor noe problem med at vi bader der, det går helt fint og det virker som hun har slått seg til ro med det 🙂 God sommer!

 4. Hei!
  Hvor har du kjøpt den beige jumpsuit/playsuiten?
  Kjempe fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra nakd 🙂

 5. Så herlig sted du har hytte, blir alltid misunnelig når eg ser bildene! Heilt nydelig. Og skjønne måkemor. Håper alt går fint med barna <3

  Er det bademuligheter i nærheten av Sarpsborg? Sånn type gangavstand. Tenkte at Glomma renner vel forbi i nærheten der ein plass? Eller må ein ut til sjøen for å ta seg ein dukkert?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Thea <3

   Vi går stille ut på badestigen og hun har ikke noe problem med det 🙂 Du kan bade i Tunevannet om du vil, det er 5 min. med bil fra oss! 🙂

 6. Du svarte fortsatt ikke. Hva er det du er redd ? Tør du ikke å stå inne for det du gjør ? I dette tilfelle suge inn magen !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Kari! Jeg suger ikke inn magen. Jeg har beklageligvis ribbein som stikker ut, det har jeg alltid hatt. Tro meg, jeg skulle ønske jeg ikke hadde det, men sånn er jeg! 🙂 Ha en god sommer!

  2. Her lukter det misunnelighet lang vei Karimor,ta deg en bolle!

  3. Kari. Herremin, hva er det for en slags kommentar ? Fy flate så ufin . Lurer på hva du får ut av det ? Gjør det dagen din bedre , eller hva ?

 7. Så flotte forbilder dere er for barna deres! Jeg må bare si at du imponerer i måten du håndtere merkelig bemerkninger og mindre fine kommentarer. Jeg håper virkelig at det ikke gjør at du misliker jobben du har, for du skaper en knall god blogg og Instagram. Det er så hyggelig og motiverende å følge deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk I! Ønsker deg deg en kjempefin dag og håper sommeren blir magisk <3

 8. Jeanette

  Ingen smart måke det der

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 9. Så heldige dere er som har en så flott hytte som dere kan reise til <3 Har dere noen ferieplaner i sommer? Ønsker deg en veldig fin dag 🙂

 10. Fugler er rare! I vårt gjestehus på Cuba lagde en colibri et bittelite rede rett over bordet i hagen. Der alle gjestene spiser frokost/middag, det holdes salsakurs, matkurs etc. Kanskje de føler det er tryggere der det er litt liv og røre takk for en super blogg! Hilsen cubakona

 11. Kari: Altså, er du misunnelig?? For en smakløs kommentar. Dette spørsmålet om å «holde magen inne» får C hver eneste sommer! C har forklart dette så mange ganger! Hva er problemet?? Hun er jo topptrent og i tillegg som hun selv sier så er hun sånn. Pass på din egen mage, du! 😛

 12. The place you live is AMAZING, full of nature, I’m so jealous !
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com

 13. Hmm… ser ingen måkemor på brygga jeg

 14. varm_kakao

  For en bakende du har, skulle ønske den var min! 😮 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahah, takk 🙂

 15. Bikini brand?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *