noen av de fineste bikiniene akkurat nå

reklame: inneholder annonselenker gina tricot 

Nå er virkelig sommeren her, dere! Det er helt fantastisk vær her på Østlandet om dagen, så tankene mine går til helgen for snart 14 dager siden da jeg tok årets første bad. Det var overraskende deilig! Årets bademote er preget av masse farger, men mye er også i sort, leopard og shimmer – bikini nummer 14 i collagen under er så fin! Jeg har samlet et knippe med mine favoritter med både sporty og feminint badetøy 🙂 

1. oransje bikinioverdel HER 2. oransje bikiniunderdel HER 3. rød bikinioverdel HER 4. rød bikiniunderdel HER 5. gul bikinioverdel HER 6. gul bikiniunderdel HER 7. rosa biknioverdel HER 8. rosa bikiniunderdel HER 9. oransje bikinitopp HER 10. oransje bikinitruse HER 11. strandveske HER 12. rosa badeoverdel HER 13. beige linskjorte HER 14. bikini med gullshimmer HER 15. truse HER 16. smykke med skjell HER 17. leopardoverdel HER 18. highwaist bikinitruse HER 


god badesommer 🏄🏼‍♀️☀️ 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *