get that summer glow

reklame: FOREO 

Endelig er sommeren her og jeg gleder meg til å få litt farge på kroppen igjen! Jeg har unngått å sole ansiktet i flere år nå, for etter to svangerskap har jeg veldig lett for å få pigmentering i både panne og kinn, og det er noe jeg helst vil unngå. Jeg beskytter meg med høy solfaktor på hele kroppen og hodeplagg på stranden, men har alltid blitt veldig fort brun, så for at farge på kropp og ansikt ikke skal være så langt fra hverandre i nyanse, kompenserer jeg med selvbruner i ansiktet når jeg føler at jeg trenger det – da er det viktig at huden er skikkelig eksfoliert før jeg starter, slik at fargen setter seg som den skal og er varig. Jeg elsker rensebørstene fra FOREO og i denne videoen viser jeg deg hvordan FOREO Luna Mini 3 fungerer. 

FOREO Luna Mini 3 er smart, liten og perfekt å ha med på tur i sommer! Etter 1.5 time med lading er den helt full og varer i ukesvis – faktisk kan du bruke den 400 ganger etter dette, og dermed trygt ta den med deg på ferie uten lader. Luna Mini 3  fjerner 99.5 prosent av olje og smuss fra huden og etterlater den med en kjempefin glød på bare 30 (!!) sekunder, og ikke minst – ren og klar for å påføre selvbruner eller din daglige krem. Du kan bruke hvilken som helst rens til rensebørsten og akkurat det elsker jeg! Les mer om FOREO Luna Mini 3 HER☀️ 

10 kommentarer

 1. Jeg har den lille som er på batteri. Ved du noe om hvor lang holdbarhed der er på den ? Før jeg evt må kjøpe nye eller bytte batteri
  Hvor ofte kjøper du ny børste?
  Jeg er blitt så afhængig af at rense med den morgen og kveld.

 2. Rebecca

  Denne videoen skjønte jeg ingenting av. Anbefaler deg å legge ut mer om hvordan den fungerer, ulike innstillinger den har og f.eks hvordan rengjøre den. Kanskje det skaper mer interesse.
  Viser til https://www.lyko.no/foreo/foreo-luna-2-for-combination-skin-1

 3. Har du prøvd selvbruneren til Sophie Elise? Kan du evt. anmelde den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Jeg liker den veldig godt 🙂 Bruker den kun på kroppen, ikke prøvd i ansiktet 🙂

   1. Marita

    Kan jeg spørre hvilken selvbruner du bruker i ansiktet?
    Vet jo at du er opptatt av gode produkter ettersom du bruker hudpleie fra ZO.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Her har jeg brukt tan revel 🙂 Har brukt den en del i det siste og synes den er veldig effektiv og god 🙂

 4. Jeanette

  Dette ble testet i helsekontrollen på Tv2. Null effekt på huden

 5. Hei, er pigmentering det samme som pigmentflekker?kan man få det vekk om det først har kommet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, pigmentflekker 🙂 Ja, jeg bruker gode produkter mot dette og har ingenting av det september – mai-ish 🙂 Så kommer det gjerne tilbake når det er varmt og jeg er mye i solen – selv om jeg er flink med både hodeplagg og høy faktor, så kommer det alltid litt om sommeren 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *