get that summer glow

Ååå! Jeg har funnet meg noen nye favoritter som jeg er nødt til å dele med dere! Jeg er jo over snittet glad i alt som inneholder kokos – tro meg mamma og pappa kikket rart på meg da det eneste jeg plukket med meg til lørdagskvelden fra butikken var en kokosnøtt! Haha 🙂 Men det er virkelig noe med lukten og smaken som alltid har tiltalt meg, og da sier det seg vel selv at disse produktene også lukter kokos! 

Denne parfymen kjøpte jeg meg for noen måneder siden og den rakk fort å bli min absolutte favorittduft for sommeren – jeg var solgt allerede da jeg sprayet den på en sånn testpinne i butikken – Aqua Allegori Coconut Fizz fra Guerlain. Selvfølgelig kan den brukes året rundt, men for akkurat vår og sommer er den helt perfekt. Jeg kjøpte den hos Kicks 🥥

Smører du deg inn med denne kremen trenger du nesten ikke parfyme, men samtidig synes jeg den blir ekstra god sammen med parfymen over! Det lukter strand og hav og bikini og stekende sol! Nelia ligger og snuser på meg nesten helt til hun sovner for tiden, for hun synes det lukter så godt av mamma ☀️ Dessuten etterlater den kroppen myk og hydrert uten å være klissete. Lukten kan virke mye med en gang, men den trekker fort inn og dufter svakt av strandliv resten av dagen. Sommerens must have! 

Er du på jakt etter noe som kan gi deg glød for en kveld og vil få med litt brunfarge på kjøpet, er det denne du skal ha! Jeg mener – omg! Denne er så bra og lukter akkurat like godt som kremen i samme serie 🤤 Takk meg senere! Disse finner du på Vita forresten 🙂 


Dette er ikke reklame, men bare et tips om noen skikkelig digge produkter som i hvert fall er et must for meg i sommer 🙂 

8 kommentarer

 1. Takk for herlige tips! Kokos lukter sommer og !

 2. Hva heter kremen? 🙂

 3. Elsker kokos selv! Har sett på den oljen før, men hvordan er den? Farger den av på klær og er klissete?

 4. Jeanette

  Den gule kremen har jeg bestilt! Den er blitt veldig populær og er utsolgt nesten overalt. Er så spent på lukten ! Noen sier den lukter for mye,så gjenstår å se hva jeg synes.

 5. Nydelig farve på bikinien 🙂 Ønsker deg og dine en fin lørdag 🙂

 6. Takk for gode tips!

 7. 4000kr for en natt.. litt vel dyrt men sikkert en fin opplevelse.

 8. Lise Sn

  Tusen takk for tips. Blir så glad av ekte anbefalinger uten betalinger.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *