get that continental feeling

reklame: hotell continental 

Det er på høy tid å planlegge årets Norgesferie, og jeg vil bare tips dere om at mitt favoritthotell i Oslo nå har et helt unikt tilbud – så dersom du er på jakt etter den internasjonale storbyfølelsen i ditt eget hjemland, bør du satse på en natt eller to på Hotell Continental 🙂 

Her har vi sovet så mange ganger og jeg føler meg som en prinsesse hver eneste gang! De har den absolutt beste hotellfroksoten enten du velger å spise i frokostrestauranten Caroline 😍 eller om du vil få den servert på rommet. 

Treningsrommet i hotellets kjeller er så å si helt nytt og virkelig fresht, med to tredemøller og alt du trenger av utstyr for å få til en skikkelig digg økt. 

Og så har de selvfølgelig de fineste rommene, og ikke minst ligger det vegg i vegg med Theatercafeen! 

Så over til dette tilbudet: du får en natt på luksuriøse Hotell Continental i enten superior rom eller deluxe rom med frokost og minibar inkludert, et glass bobler i nydelige Bar Boman, og i tillegg en 3-retters middag i Theatercaféen fra 2995,- pr. person 🌸 Les mer om hele pakketilbudet HER – tilbudet gjelder ut august 🙂 


🌸

27 kommentarer

 1. Rosetta

  Hei! Er d en årsak til at det ikke er mulig å komme inn på din Instagram download?

 2. Jeg prøver igjen, kan du linke til buksa du har på deg i dette innlegget? https://www.carolinebergeriksen.no/2020/05/22/snart-sommer/
  🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara, men den er gammel :/

 3. Kommer ikke inn på CarolineBergEriksen download,, er det en feil et sted?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet ikke jeg noe om, men hvorfor skal du inn der?

   1. Er redd du misforsto meg nåJeg mener der du legger ut til oss følgerne dine, det stopper bare opp,,

   2. Caroline Berg Eriksen

    På instagram mener du? Det fungerer helt fint her hos meg :/

   3. Download Instagram Stories of Caroline Berg Eriksen ( @ carolinebergeriksenno)-storiesig-Storiesig.com, (Noterte det her, slik at du ikke misforstår meg og tror at det er noe hetsing i kommentarfeltet ditt, for det er det ikke, syntes bare det er koslig å følge deg på små video innlegger,,; stopper bare opp når jeg trykker på denne linken)

   4. Caroline Berg Eriksen

    Men hvorfor går du ikke bare inn på instagram? https://www.instagram.com/carolinebergeriksenno/?hl=nb

 4. Jo takk ska du ha Caroline, jeg følger deg på Instagram, men jeg mente Instagram Download, der du legger ut små videosnutter

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er på instagram 🙂 Instagram download vet jeg ikke hva er.

   Bruker du appen?

   1. Det er en nettside hvor man anonymt kan se instastoryene til folk, og laste ned bilder og videoer som legges ut.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Skjønner 🙂 Det er ganske mange som ser storiene mine, så jeg vil tørre og påstå at de som gjør det er ganske så anonyme :p Jeg pleier heller ikke å sjekke hvem som ser og ikke ser.

   3. Man kan i tillegg zoome inn på bilder og videoer i instastoryen, for de som er spesielt interessert.

 5. Er dette reklame?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det står reklame øverst, så ja 🙂

   1. Hva vil reklame sies i denne forbindelse ? . Betalte dere for oppholdet selv imot at dere reklamerte for det på bloggen eller fikk dere oppholdet gratis ? Er ikke alltid lett å vite hva en reklame innebærer . Fint hvis du kan forklare . Eller skal jeg høre med hotellet selv ?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hvilket opphold sikter du til? Bildene her er fra flere opphold på hotellet.

    Det her er kun et helt vanlig reklameinnlegg, hvor vi bare har tatt tilfeldige bilder fra våre opphold der. Alle hotellopphold o.l som er reklame er merket øverst.

  2. Så det du da sier er at alle andre opphold du har hatt på hotellet har dere betalt fullpris?

   1. … Som ganske ny leser så må jeg bare få si at jeg dropper fra nå av helt og fullt å lese kommentarfeltet…Ikke at akkurat denne kommentaren var så fæl, men… Alt det folk henger seg opp i…?! All kritikk…Spørsmål og håning, kritikk og rett og slett mobbing…!! Jeg ser jo at enkelte « leter etter feil»…! :O Jeg liker deg Caroline. Du virker som ei dame med ben i nasen, full av ambisjoner samt at du har klart å skapt et godt liv for deg selv og din familie… <3 Jeg blir inspirert av å lese bloggen din jeg, både til å starte opp med å trene samt å selv starte med networking…! Men ærlig talt… alle disse negative, sure kommentarene fra enkelte,… At du gidder Caroline- det sier mye om din psyke synes jeg!! <3
    Siden jeg fra nå av slutter å lese kommentar feltet benytter jeg anledningen til å komme med noen ønsker om det jeg vil gjerne lese om på bloggen: Garderoben din!! 😀 Kunne du ikke hatt en video der vi får se hele garderoben?? ;-D
    Forslag til hvordan kle seg. ( F. Eks: Styling av antrekk og sko.
    Styling av hår, gjerne video der og! 😀
    Klær: flere Looks på budsjett!

    … håper dette er noe du kunne ha tenkt deg å dele med oss! 🙂
    Digger deg! Du har gjort det samme som vi i mitt hus har gjort: Kastet ut janteloven! 😀
    Klem fra Linn

   2. Elisabeth h

    Det har hun ikke sagt her, nei, Hilde. Hun sier at alle hotellopphold o.l. som er reklame er merket øverst. Og hva slags gjenytelser CBE får for å reklamere for noe ( vare, tjeneste, sted), Lisa, varierer nok mye, alt fra sponset/delsponset opphold og ditto produkter, til betaling i form av penger.
    Nydelige bilder, Caroline.

   3. Det var voldsomt til reaksjon. Jeg synes det bare er rart at jeg som leser skal sitte igjen med spørsmål om hva som er reklame og hva som ikke er. Jeg har sett bildene før og da var det ikke reklame, også er ikke bildene som er lagt ut tidligere merket som reklame nå i etterkant. Derfor så lurer jeg. Tror liksom ikke det er ment at man skal lure på hva som er reklame og hva som ikke er..

   4. Caroline Berg Eriksen

    Hilde: Det er faktisk så enkelt at alt som er reklame, er merket med reklame øverst. Det er det aller første du leser 🙂

 6. Merkelig start på kommentarfeltet her!
  Må si meg enig i at Continental er ett fantastisk hotell. Vi tilbragte syv netter der i forbindelse med Norway Cup ett år og vi følte oss virkelig hjemme der. Vi fikk en fantastisk suite med stor balkong. Suiten var kjempestor, så selv om vi hadde med oss to små barn så ble det ikke trangt. Fikk til og med ordentlig grindseng til baby som gjorde at hun følte seg som hjemme også <3
  Frokosten var fantastisk! hele hotellet ANBEFALES! Kommer nok tilbake dit en gang, men pga. den litt stive prisen de har så bor vi ikke der hver gang vi drar til Oslo. Da er det selvfølgelig skikkelig nedtur å måtte bo på andre hoteller. Ingen hoteller i Oslo, utenom muligens The Thief (som jeg ikke har bodd på) kan måle seg med Hotel Continental. Heldige dere som får sponset opphold der 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Continental er fantastisk 🙂

   Vi betaler for opphold, så vi bor der de gangene vi føler vi har råd eller trenger hotellrom. Er jo så heldig å ta Tante Vivi i Oslo hvor vi kan bo gratis 😀

   1. Ja <3 det er jo kjempekjekt å ha familie man kan besøke, samtidig som at man slipper å betale for hotell 😀

 7. Til Hilde
  Fra Hilde; slutt å kverulere! Nyt det fine været i stedenfor!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *